בעעעעעעעעע! אמאלה!!!

ברוזונת

New member
בעעעעעעעעע! אמאלה!!!

טוב עשיתי משו ואין לי דרך לברוח... כתבתי ביקורת על המקם הראשון שאליו יצאתי עם הנסיך (לשעבר) והתוודאתי שם שהוא האהבה הגדולה שלי.. אני יודעת שהוא יקרא את זה על בטוח.. אני פוחדת! אני מתגעגעת אליו! וסוף סוף אני גם מוכנה להודות לעצמי ולכל שאר העולם בעצם כמה אני אוהבת אותו.. הבעיה היא שאני כבר לא יודעת מה הוא מרגיש
הייתי חייבת להוציא את זה במקום שהוא לא יודע שאני כותבת בו..

פוקסי99

New member
אולי אסור לי להיות כאן אז תגרשו

נגמרה התקופה שרק הוא מחזר אחרייך. את רוצה אותו. תאמרי לו את זה. בואי נשחק לרגע בתורת המשחקים(זוכרת פרס נובל). בעוד 20 שנה את פוגשת אותו. ומסבירה לו כמה אהבת אותו. והוא יענה שגם הוא וכמה חיכה לתגובה ממך אז. איך תרגישי

ברוזונת

New member
פוקסי ברוך הבא לבית הקפה../images/Emo39.gif

תגיד רוצה להיות הדחליל? אתה יש לך מוח אתה.
תורת המשחקים.. עברתי את ימי ג'ון נאש שלי.. הבחור יודע מה אני מרגישה, והוא פוחד מעצמו, כנראה שלא מוכן למחוייבות.. ככה לפחות כולם גם אלה שמכירים אותו אומרים.. נתתי לו כל תגובה אפשרית.. אני לא יכולה אחרי שנה להכריח את הבן אדם להיות איתי.. למרות שאני זו שקמה והלכה כי כאב לי יותר מדי.. איך אומרים - אהבה כואבת? כנראה שמי שאמר צדק..

פוקסי99

New member
שימי לב

חוזי העתיד טוענים כי בעוד שנים בגלל המהירות של קבלת מידע והצורך בקבלת החלטות נאבד את היכולת להביע רגשות. ויותר מזה: להקרין רגשות לסביבה תהיה מחלה. ולמה אני אומר זאת: יכול להיות שההתלהבות של העברת הרגשות שלך יותר דינמית מאשר שלו.ולכן אולי כך נראה לך, וזה שהמכירים אותו אומרים גם כך רק מוכיח שזה האדם. אז אל תצפי שיגיב כפי שאת בנושא הזה אולי אתם שונים וזה טוב. לחיות עם אדם אשר תואם בדיוק את מה שאת היית רוצה ישעמם מאד. אז אני כדחליל אשר עומד מהצד חושב שתנסי לנתח את מה שעבר בינכם בזמן שהייתם ביחד, אולי כל הבעיה היא קצר בתקשורת ואתם משדרים בקצב שונה ולכן אי ההבנה. בלבלתי לך את המוח מספיק. ונכון לעמוד מהצד ולתת עצות לאחרים זה הכי קל בעולם. כי גם עם ההצעה כושלת לא אתה אוכל אותה. פוקסי

wan

New member
אפשר להצטרף לבעעעעעעעעעעעעעע

אבל על משהו אחר?

למעלה