בעעעעעע גועל נפש

nadav sabag

New member
בעעעעעע גועל נפש

מה זה הלהקה הזאת.. הכי מסריחה שיש בעולם יגרועיםםםם... אולי תחליפו סגנון או תנגנו Pאנק אחר, קצת יותר רגוע עם מילים יותא משמעותיות ולא מילים על עוגות גבינה אפילו שלבסיסט שלכם קשה שנייה בלי לחשוב על אוכל. קיצר מקווה בשבילכם שתצליחו אני אישית, לא יכול לשמוע את זה... גועל נ=פ=ש

אני חושבת..(סוף-סוף הצלחתי..)

שאם הם הגיעו למקום שהם נימצאים בו היום.. שזה 3 חבר'ה בני 15 בערך שכבר בדרך לאלבום שני..שזה הישג מטורף.. אז כל מה שאומרים עליהם זו יציקת חרא אחת גדולה..פשוט ככה.. כמה אנשים כבר הצליחו לחדור לעולם המוזיקה בגיל כ"כ צעיר? אני אענה על זה..לא הרבה.. אולי מה שאתה אומר נובע מחוסר טעם..זתומרת אולי הם לא בדיוק לטעמך.. אבל סתם להגיד דברים אידיוטיים שכאלה זו פשוט דבילויות אחת גדולה.. וזה לא שאני באה להגן עליהם כי אני אוהבת את המוזיקה שלהם או משהו..זתומרת, אני אוהבת את המוזיקה שלהם אבל זה לא בגלל זה.. אני פשוט שונאת שאנשים אומרים דברים טיפשיים על אנשים כלשהם כשהם בעצמם ממש ממש קטנים.. לילה צח!

Xx MaayaN xX

New member
מישהו שאל אותך בכלל מה דעתך?

לא. אז יאללה לכי. איזה חופרים לכו חפשו משהו יותר טוב לעשות.

fatbery

New member
חחח

תקשיב אוכל זה הדבר...אבל עם תיהיה מלחמה גרעינית אתה תמות ואני לא!בויא אכלת זין סתם חפרתי על זה..יאללה ביט 69 חרא של להקה חבר'ה כל הפורום פותח עכשיו שרשור פשוט רושם"ביט 69=הם חרא של להקה..במיוחד ברי..השמן הזה "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

just gaya

New member
לא סושי זה ה-דבר!!!!../images/Emo209.gif

והחרא להקה הזאתי במיוחד הבאסיסט השמן הזה
נו היתי חייבת------->

buprit

New member
Pאנק אחר, קצת יותר רגוע?!

ממתי פאנק יכול להיות יותר רגוע?? זה רק מראה שאין לך מושג על מה את מדברת. אוכל זה הדבר הכי כיף שיש בחיים.

fatbery

New member
תגידי...

אתה לא היית בפורום פאנק ואמרת שאת לא אוהבת אותנו?או שאני מתבלבל..

buprit

New member
אני בפורום פאנק

ואמרתי שאני לא אוהבת את הדיסק שהוצאתם ואת כל הילדים הטיפשים שמסביבכם שמגדירים אתכם לא נכון ומתלהבים שהם שומעים פאנק. לדעתי אתם אחלה, גם לפני שהייתי בפורום פאנק הייתי בקומונה שלכם עוד לפני שהפכתם לפורום וגם בפורום עוד הייתי. ובכלל שניגנת עם יוזלס בנופקס זה היה כל כך כיף. אני לא שונאת אתכם, אני לא מכירה אותכם. בגלל זה גם אין לי בעיה לעזור לכם, בעטיפה של הדיסק בהפצה ובכלל.

fatbery

New member
אההההההההההההההההההה

אז עכשיו בכבוד שלך להיות בפורוםם שלנו? תכלס נופקס היה כל כך טוב..

buprit

New member
מה אתה סטלן??

אמרתי שכבר הייתי פה פעם וגם מאז אני עוד קראתי פה בנוגע לדיסק החדש וכל זה פשוט לא היה לי מה להגיב ועכשיו כן. ואיך זה שאמרתי שלא בכבוד שלי לבוא להופעה שלכם אם כבר הייתי בהופעה שלכם? יש מצב שאתה קצת מתבלבל או מוציא אותי מהקשר. יש מצב שאולי היו כמה אופציות של הופעות ואמרתי שאני מעדיפה את השנייה.

היי!

אנחנו לא להקת פאנק =] ולאכול? זה הכי טוב. הכי טוב. ההופעה הבאה שלנו היא בחנוכה בבארבי כפר סבא! נראה אותך שם =] רענן.

משועמם

אם אתה לא אוהב את המוזיקה הזאת בשביל מה בכלל נכנסת לכאן, אף אחד לא מחייב אותך לשמוע אותה ובטח שגם לא לאהוב. סופ"ש מדהים לכולם =]!!!.

NODELS2

New member
נדבב קודם כל תרגיע ו.....

אל דבר ככה כיי קודם כל למה מה אתה יודע לעשות בחיים חוץ מלחפור בפורומים?! גושש! שנית: אוכלל זה החיים זה לא שמתי שאמא שלך מענה אותך לא לאכול!!! גוששש!!! שלישית:הם בסך הכל להקה של ילדים בני 15 לפחות הם מקוריים ואתה דימיוני!!!

GibsoN77

New member
הילד הזה צודק ובגדול..

חוץ מהקטע שהוא אמר שאמא של הילד ההוא ''מענה אותו לא לאכול'' אולי זה נכון אני לא יודע אבל הכל היה נכון במה שהוא אמר

למעלה