בעעעעע! עזרה! למבינים במוזיקה!

so be it

New member
בעעעעע! עזרה! למבינים במוזיקה!

ה) אנגלית מפורסם מניחה שהוא רוק מניחה שהוא משנות ה60-70 אולי, אבל לא סביר, שהוא משנות ה90 העטיפה שלו יש פרצוף של "גבר" צועק. הפה שלו פתוח לרווחה רואים את השיניים הלשון והלוע ויש לו נחיריים גדולות גדולים והעיינים גם גדולות ומסתכלות שמאלה נראה לי שהוא בגווני אדום איזה אלבום זה?

so be it

New member
King Crimson - In The Court of the

מישהו כבר עזר לי... ציירתי את האלבום הזה כשהייתי קטנה, כי התלהבתי ממנו ולא זכרתי מה הוא היה ועכשיו מצאתי את הציור ורצית ילדעת

MajorWinters

New member
יותר ממעולה...

וגם אלבום הפרוג הראשון שלי. להגיד משנות ה90 זה מעליב. האלבום הוא משנת 1969, והוא נחשב לאלבום הפרוג הראשון. על אף שהיו כמה לפניו אומרים שהוא הראשון שייחד את הז'אנר (למרות שאת השם רוק מתקדם המציאו שנים אחר כך). את הלהקה ייסד רוברט פריפ, שתמיד מחליף את ההרכב כל כמה שנים. אם נהנתם מIn the court of the Crimson King, נסו את האלבום משנת 1974 - Red.

MajorWinters

New member
למה לעשות דווקא?

בדיוק תכננתי להכנס ולכתוב: "ואני יודע שאפילו לי מאוד אוהב את האלבום הזה!"

so be it

New member
תודה על ההמלצה ../images/Emo24.gif

מה תגידו אם אני אגיד שהיה לי את התקליט, השאלתי אותו לאקס, ומאז נעלמו עקבותיו?!?
הוא די נדיר, לפי מה שהבנתי. וכשכתבתי על זה שהוא אולי משנות ה90, כתבתי לפני 60-70, כי הנחתי שזה מאז, אבל לא הייתי בטוחה, ורציתי למצוא אותו. מצאתי אותו בארון של אחוית הגדולה. את הדיסק אני מכירה טוב, יש לי אותו על המחשב, אבל לא זכרתי שזו העטיפה שלו. חג שמח ושוב תודה... אם היה לכם 50 שח לקניות בצליל, מה הייתם עושים איתם?

למעלה