בעעעע!!!!

RoyalWizard

New member
בעעעע!!!!

רק רציתי להגיד מתישהו בע ולשים תמונה שלא קשורה לחיים
נ.ב לוי תראה את המצב הטוב הזה! יש לי את החרב הכי חזקה! legendery sword שכבר ממשחק קודם השם שלה הוא : Sword of WIZ
ומגן אשששששש

Bishnet

New member
יפה מאוד! ../images/Emo13.gif

אבל היא לא נראית לי כזאת מיוחדת... צלם תמונה שאתה מרביץ למישו.

דודל

New member
אתה צריך להוריד את האמולטור (mame)

ואז את המשחק: http://roms.mame.dk/113f73101609600d549f0d7d40eb4a47/1056449614/cur/ddsomu.zip

דודל

New member
טעות שלי...

הנה הלינק הנכון למשחק: http://roms.mame.dk/501ce62f9d464fbaad6466587d84f329/1056450879/cur/ddsom.zip אחר-כך, אתה פותח את ה-zip של ה-mame למקום כלשהו (עדיף c:\mame). אתה שם את ה-ddsom.zip (בלי לפתוח אותו!) בתיקיה c:\mame\roms, ואז הולך לדוס. אתה נכנס, דרך דוס, לתיקיה c:\mame, וכותב:
mame ddsom​
וזהו [
]

HuGo Hell

New member
איך? ../images/Emo12.gif ../images/Emo1.gif

נסיתי דרך הזה משמאל. אבל זה לא בידיוק מצא לי משהו

RoyalWizard

New member
לא לא לא זוהי שיטה לא טובה

בואו אני אסביר אתה מוריד את הMAME מפה ככה שזו גירסה יותר טובה וככה גם תומכת בKAILLERA ואפשר לשחק ברשת. אתה מתקין את MAME מוריד את המשחק מהקישור שדודל נתן שם את הZIP בלי לפתוח אותו בתיקה ROMS שבתיקה של הMAME פותח את הMAME ויש שם תיקיות קטנות בצד, אתה פותח את הAVAILBAEL ואז יהיה רשימה של המשחקים שיש לך. ואתה בוחר את המשחק Dungeons and dragons : shadow over mystara ובשביל להוריד עוד רומים אתה צריך להכנס להרשם לאתר או שיהיה מישו נחמט כמו דודל שיביא לך אותם

HuGo Hell

New member
ואמממ.. ../images/Emo1.gif

זהיעבוד? זה יש לי ווינדוס XP ו... אני שונא לעבוד עם דוס, אף פעם אני לא זוכר איך חוזרים לווינדוס :X איך חוזרים לווידנוס?

RoyalWizard

New member
חכה! אמרתי לך

גם לי יש ווינדוס XP ולא צריך לעבוד עם דוס! תסתכל בהודעה : לא לא זוהי לא שיטה טובה ותבין

HuGo Hell

New member
הבנתי. תודה ^_^ ../images/Emo1.gif

נסיתי לשחק. ו... ו... די מתתי. מה לעזאזל הכפתורים שצריכים להילחם / לקפוץ / לקחת משהו שהפלתי / וכו' ? מאוד התבלבלתי. יש לי משחק כזה לפלייסטשין ^^ אבל זה יותר שולת.. תודה רבה. רק מה לעזאזל הכפתורים?

RoyalWizard

New member
אסביר

שאתה נכנס למשחק תלחץ על TAB ותבחר באפשרות השניה (input keys this gam) משו כזה ותבחר מקשים

למעלה