בעעעע...

SuperRide

New member
בעעעע...

רכבתי על אופניים כרגיל , ופתאום התחילו לי רעשים מוזרים מהקראנק או מהגלגל... ניסיתי לתקן בעצמי אבל לא היו לי מספיק כלים , אז הלכתי למזמן את המרוץ , החנות הקרובה ביותר שמצאתי(מקצועית) הוא ניסה לתקן לי את האופניים יותר משעה וחצי ובסוף לא הצליח והחזיר לי את הכסף. מה אני עושה עכשיו !? אין לי אחריות וגם אף אחד לא יכול לתקן לי, אני לא יודע במה הבעיה ואין לי מושג מה צריך להחליף/לתקן. מה אני עושה!? תעזרו לי בבקשה :(

ORI BMX

New member
אז אחי יכול להיות ש

שיש לי סדק בשילדה באיזור המזלג האחורי וזה עושה את הרעשים.. הרעשים האלה זה מן קליקים כאלה קטנים? לדעתי תבדוק טוב בריתוכים באיזור המזלג האחורי....! לל"ט

BenBmx

New member
איזה בולשיט.

אני מבטיח לך שגם אם יש שם סדק שזה דבר שאני בספק שיתכן, הסדק לא יעשה רעשים והם הוא כן יעשה רעשים אפילו מכשיר ריגול לא יקלוט אותו. לפי מה שזה נשמע זה או הגלגל או הקראנקים כמו שאמרת. אם זה הקראנקים- צריך להוריד את הזרועות, למרוח ים של גריז על הציר ולשים בחזרה. אם זה לא פותר את הבעיה אז צריך לבדוק את הבירינגס (מייסבים) כי אם הם UNSEALED יכול להיות שהם שבורים והם עושים רעש אבל אם הם שבורים כבר היית שם לב בגלל שהם לא היו פועלים טוב. אם זה הגלגל- בהנחה שהוא UNSEALED אותו סיפור לבדוק את הבירינגס לראות מה איתם. אבל גם כאן אם הם היו שבורים היית שם לב לזה כי זה לא היה פועל טוב. אני כמעט בטוח שאלה הקראנקים וכולה צריך למרוח גריז על הציר. אנשים, אף אחד לא מצפה שתהיו מדעני טילים. אתם לא יודעים משהו אל תמציאו משהו ותבלבלו ילדים אחרים.

gilbmx

New member
אני עם בן -

רעש כנראה ממיסבים משוחררים, יבשים או שבורים.

SuperRide

New member
לא בגלל הקראנק...

לא בגלל הקראנק... מרכתי עליו המון גריז וזה לא עזר... כשפתחתי את הHUB היו שם מלא גולות מזהריות , כמו אלה שבפרייוויל אז סגרתי אותו מהר כדי לא לעבוד גולות... קיצור יש עדיין רעש...

BenBmx

New member
יש שמצב שזה הפדלים -

יכול להיות שהביריגנס שלהם שבורים או שהגוף שבור ולוחץ על המייסבים וזה עושה קליקים. תנסה לרכב ולראות אם הקליקים חוזרים כל הזמן באותו מקום שאליו הקראנק מגיע בדיוק באותו הפידול.

israelbmx

New member
|מזיעthere is another unspoken side

למה אף אחד לא הזכיר את הפריילוף? ומה לגבי השרשר? זה בטח כי המנוע שלו חנוק. צריך לשים אותו בשמש חצי שעה שיתייבש, ובינתיים לשחק סנוקר.

BenBmx

New member
סנוקר זה טוב.

בוא טל, אני אקרע אותך.. *מחדד את המקל עם הגיר*

BenBmx

New member
מסיבה בסנוקר?

צריכים ללכת פעם כל הבייקרים. אלון אתה רע במשחק הזה בגלל שהמקל קטן לך מדי. תנסה לקחת שתיי מקלות ולהדביק אותם ביחד ותראה איך תשתפר.

B BOY1

New member
יכול להיות......

שזה הגולות....אתה צריך לסדר את הגולות בציר המירכזי (משהו דומה קרא לי פעם אז פתחתי את הציר וגיליתי שכל הגולות פזורות וטחונות אז פשוט החלפתי אותן).....(אותו הדבר יכול להיות גם בגלגלים).....תפתח את הצירים ותבדוק מה שלום הגולות........

למעלה