בעעע... הלפ

SleepyHollow

New member
בעעע... הלפ

נכון בטלויזיה אמרו לא מזמן שאפשר לראות את תאריך יצור המסכה והמזרק לפי הברקוד? אז היום בדקתי את הברקוד שלי ומסתבר שפג תוקפו של המזרק לפני כמה שנים. אז הלכתי לאבא שלי ואמרתי לו [אמא שלי בלי רישיון נהיגה את היא לא יכולה לעזור לי] אז הוא אמר בסדר והלך לישון. ואה =(( הוא בטוח שלא יהיה כלום והוא אטם את החדר בקושי! הסלוטייפ נופל כל הזמן ואיך שהוא שם את הנילון.. בע... זה ממש לא אטום. אפשר להיות בחדר הזה 8 שעות ולהרגיש כאילו אני באחו פתוח. מה לעשות?!

shookit

New member
להיות עצמאית?../images/Emo4.gif

ללכת לאיזה קניון שקרוב-תמיד בקניונים יש מרכז ריענון... לקחת את המסכה והלחליף בעצמך. לראות ערוץ 33
רואים שם איך לאטום חדר ותאטמי אותו לבד.

SleepyHollow

New member
המממ

אם את מתכון\ונת לבית שלי אז לא אין לנו ממ"ד או משהו... הבית נבנה הרבה לפני 1992. זה בית פרטי ד"א. בכל אופן במושב עצמו יש כמה מקלטים ציבוריים כאלה אבל הם ממש מוזנחים ואף אחד לא נכנס אליהם אז א. אין סיכוי שאני נכנסת לשם למרות כל הבלגן ב. אין סיכוי שירשו לי ללכת לשם. רציתי ממש להיכנס לחדר שהכנו ולהוריד את הניילונים בחשאי שיחשבו שהם נפלו אבל תפסו אותי ואמא שלי כעסה אז זה לא הולך. אני מסיבה להורים שלי שזה לא אטום טוב אבל הם כ"כ אנטיפאתים! מילא שיש לי מזרק אטרופין שפג תוקפו לפני 6 שנים [באמת] גם אין חדר אטום. אוף, נראה לי כאילו אני היחידה שאכפת לה.

SleepyHollow

New member
האמת

שביקשתי מההורים שלי אתמול לישון אצל חברה היום בלילה אבל לא הסכימו לי. למה? כי יש מלחמה. לכו תבינו בכל אופן אין לנו ממש שכנים קרובים...

הממ

אולי תבקשי מאבא שלך לעזור לו לאטום יותר טוב את החדר.. ותסבירי לו שאת מודאגת

SleepyHollow

New member
אני אטמתי יחד איתו

אבל כל פעם שאמרתי לו שמשהו לא בסדר או שהדבק עומד ליפול הוא לא התייחס וכרגע הוא ישן.

SleepyHollow

New member
דרך אגב

אם מישהו תוהה איך שרדתי את מלחמת המפרץ הקודמת, התשובה היא שהמטפלת שלי אטמה את החדר.

למעלה