בעעע

Sea Urchin

New member
בעעע

פשוט אין לי מלים אחרות להגיד על מה שראיתי היום: שני נהגים רבים על חניה ברחוב שהכניסה אליה באלכסון, ונהגת שטוענת שזו החניה שלה פשוט נמצאת במקום שממנו כבר אינה יכולה להכנס, ומאחוריה רכב שכמה שינסה לא יכול לנסוע אחורה בשבילה כי גם מאחוריו כבר יש טור של מכוניות שלא מתקדם. וכמובן שצריך גם לשמוע את המוזיקה ה"נעימה" הבוקעת מצופריהם. מה נסגר עם כמה נהגים בארץ הזאת? ולמה אחרים צריכים לסבול בגלל זה?

be_roo

New member
דווקא אני היום נתקלתי בסבלנות נדירה

נהג מונית עצר להוריד נוסע. הוא נאלץ לעשות זאת באמצע רחוב תל אביב צר שכן לא היה מקום לעצור בצד והנוסע הוא אדם מבוגר שמתקשה בתנועה שהורד סמוך לסניף קופת חולים. 4 נהגים שנתקעו מאחור עמדו בשקט במשך כדקה.

Sea Urchin

New member
כנראה משום שלצפור

במקרה שאת ראית זו באמת בושה, ובמקרה שלי הנהגים נאלצו לעמוד מסיבה ממש דבילית. וסוף הסיפור: לאחר מס' דקות נהגת אחרת נגשה לרכב שעמד במפרץ החניה, והוציאה אותו משם. וזו שפספסה את מקום החניה שרבה עליו נכנסה למקום שהתפנה. סוף המחזה.

be_roo

New member
1. יש נהגים חסרי בושה

2. כשעומדים בשיירה, לרוב פרט לנהג הראשון אף אחד לא יודע מה קורה מלפנים ולמה הכל מתעכב. אם היינו מדינה מתורבתת, כולם היו מבינים שאם מישהו עצר באמצע הכביש, זה מחוסר ברירה והוא יזוז מיד. אבל במדינה שלנו לא חסרים מקרים שבהם מישהו עוצר באמצע הכביש כי ככה נוח לו, וכל השאר על הז$%@. ולכן לרוב צופרים.

למעלה