בעע נגמרה החגיגה, סוני חסמה עכשיו

חחחחחחחח אני איכר? אין גיימר בארץ שיכול לקרוא לי ככה.

ולא להיראות מגוחך כשהוא עושה את זה וכולם יודעים את זה.

אתה סתם משתמש משועמם שמנסה לעשות אש, אולי ג'וש או משתמש עובר אורח אחר

אבל רק שתהיה בעניין אני הגיימר האחרון בארץ שאתה יכול לרדת עליו.

evilplate

New member
הוא סתם עוקץ בגלל שהשתמשתי בביטוי הזה

אם כבר הוא יותר עוקץ אותי, כי נראה שהוא נעלב מהביטוי הזה, כנראה חסר הומור.
&nbsp
עד עכשיו כשהשתמשתי ב AMEX, כולם פה היו מבחינתי איכרי אמאזון שכאלו, כמו ש PC גיימרים מתנשאים על שחקני קונסולות, עכשיו גם אני איכר אמאזון P:

evilplate

New member
בעע נגמרה החגיגה, סוני חסמה עכשיו

גם קניות של משחקים דרך כרטיס אשראי מהארץ :/

עכשיו אני צריך כמו האיכרים בפורום הזה להשתמש באמאזון, איזה באסה.

חחחח הגיימרים של הPC צודקים אנחנו באמת איכרי קונסולות.

אבל כמו שהאיכר נהנה מהפירות שלו יד ראשונה, ככה אנחנו לרוב מקבלים את המשחקים ראשונים ובמצב היותר טוב (מבחינת באגים וכאלה)

evilplate

New member
אתה ניסית לקנות עם פייפאל ישראלי

מהחנות האמריקאית וזה עבד? והפייפאל מקושר לכרטיס אשראי ישראלי סטנדרטי?

evilplate

New member
מי רוצה בכלל לקנות מאירופה?

מחירים מעפנים כמעט כמו בארץ, גם אותם סיילים פחות או יותר, החנות האמריקאית זה הדבר, רק עכשיו קניתי את Until Dawn באיזה 22$ ואת LIS בסביבות 7$, שלא לדבר על בורדרלנדס של טיילטייל במחיר מגוחך של פחות מ 5$ בסייל האחרון, את FLOWER בדולר (למרות שלא מעניין אותי, אבל פאקינג דולר, זה כאילו בחינם), יש שם גם את JC3 ב 25$ אם אני לא טועה וכו', בקיצור הסיילים שלהם הכי טובים בהפרש משאר האזורים, נצטרך פשוט לקנות כרטיסי אמאזון מעכשיו.

evilplate

New member
לא, פשוט ניסיתי לקנות

אחרי שאני קונה עם הכרטיס הזה שנים, לא עבר, התקשרתי לחברת האשראי, אמרו שאין דחייה של שום עסקה, זאת אומרת אפילו לא ניסו למשוך כסף.
פניתי לסוני, דיברתי עם נציג שלהם בצ'אט הוא אמר לי שהכרטיס נדחה וההודעה שהוא מקבל זה ש "דחייה בגלל מדינה לא תקינה", הסברתי לו שנכון אני בחופשת מולדת אבל תמיד אני לוקח את המכשיר איתי וקונה לאחיינים שלי משחקים בזמן שאני בחו"ל, בקיצור מנסה לחרטט אותו כדי שיבין שזו לא פעם ראשונה שאני כאילו קונה מחו"ל.
&nbsp
אז הוא הסביר על כך שזה לא היה אמור לעבור גם בעבר, ויתכן שעכשיו הם חסמו את זה, הפנה אותי לרכישת כרטיסי אמאזון.
&nbsp
עד עכשיו סרטים וסדרות היו חסומים על סמך IP אבל משחקים היה נתן לקנות, עכשיו כנראה החליטו לאכוף את זה גם על משחקים לצערי, הנציג השאיר לי סוג של תקווה ואמר שאולי ננסה בתאריך אחר וזה יעבוד, אבל שלא אבנה על כך, שכנראה זה לפעמים יעבור והרבה פעמים לא.
&nbsp
בקיצור, אני גם עכשיו תלוי באמאזון וזה על הפנים, כן למרות שה 20$ שווים אותו הדבר אבל זה אומר שתמיד יהיה תקוע לי עודף מעצבן בארנק, במקום לראות שורה יפה של 0 בסוף הקבלה.
&nbsp
עכשיו למשל יש לי שם 3$, אם ארצה לקנות משחק של 15$ אצטרך לקנות כרטיס של 20$, מה שיצור עוד עודף מעצבן :/
&nbsp
קניתי את FIREWATCH אגב, הייתי חייב משחק כדי להשלים ל 15$ על ה 100, לא היתה ברירה.
גרסת ה PS4 תוקנה כמעט לגמרי בעדכון האחרון לפי DF ועכשיו היא רצה סבבה.

טוב לדעת על firewatch אקנה בהקדם :)

ממש מבאס הקטע עם הכרטיס הייתי מנסה שוב אחרי תקופת זמן למרות הנציג כי אני תמיד אצא מתוך הנחה שסוני מנחה את הנציגים שלהם לבלבל אותנו כדי לעודד אותנו לקנות בחנות הישראלית/אירופית..

בעיני יותר סביר שמדובר בתקלה חד פעמית, וגם לא יקרה כלום אם תנסה אם זה נכון שהם אפילו לא ניסו לחייב.

evilplate

New member
ניסיתי איזה 5 פעמים רצוף

אבל אני אנסה כמובן בעתיד בקנייה הבאה, אין פה באמת סיכון.
&nbsp
הזמנתי אגב גם את U4 :)

קרה לי פעם שדחו לי את הכרטיס המון פעמים וככה סידרתי את זה.

אנחנו אמנם קונים בכרטיסים שונים ובחנויות שונות אז לא יודע כמה זה יעזור, אבל אני בדרך כלל קונה דרך החנות האינטרנטית של הPSN בגלל שזה הרבה יותר נוח וכייף.

וקרה שסוני דחו לי את הכרטזהיס הנטען איזה 5 פעמים או יותר, מסיבה לא מוסברת כמובן כי היה לי סכום די והותר לאיזה 3 משחקי AAA במחיר השקה ישראלי.

מה שעשיתי היה לנסות לקנות בחנות הPSN דרך הPS4 וזה כמובן עפבד.
אז אם אתה קונה דרך החנות בPS4 הייתי מנסה לקנות הפעם ספציפית דרך הרשת ולהפך.

תתחדש על UN4 נתראה בהשקה! (חסר לך אתה נעלם!)

evilplate

New member
ניסיתי לקנות בשתי החנויות

גם דרך ה PS4 וגם דרך המחשב.
&nbsp
תודה!
&nbsp
שיחקתי קצת ב FW אתמול, סימולטור הליכה אבל עשוי ממש טוב, מהמם.
הוא עדיין לא רץ ממש חלק אם אתה אובססיבי לזה, יש לו גם קטע מעצבן שהשמירה האוטומטית שיש כל כמה מטרים יוצרת האטה (אתה בטח מכיר את התופעה הזו), אני לא רוצה לדמיין בכלל איך הוא רץ לפני התיקונים.
&nbsp
לי אישית זה סבבה אבל אם אתה ממש רגיש לזה אז תחכה עם זה, למרות שלא בטוח שהם מנסים עוד לתקן, יכול להיות מבחינת המפתחת זה מספיק טוב והיא לא תטרח עוד.

כן אני ממש רגיש לזה במיוחד במשחקים מגוף ראשון :(

אם כי גם הלי יש הרגשה שהמפתחת לא תטרח עוד, גם כי זה ממש דורש מהם עזרה מסוני וצוות unity וגם כי בטח אף אחד מהצדדים לא מרגיש שמשחק של 5 שעות שווה השקעה כזו בפיתרון בעיה שהיא כל כך תלויה במנוע של המשחק.

מה שזה אומר לי זה פשוט לחכות להנחה, שמעתי שהסיפור ממש טוב אבל הגיימפלי, מזכיר מטלות של עקרת בית, שזה די מסתדר עם התיאור שלך כסימולטור הליכה.

CallMeCavanaugh

New member
גם בפלייסטיישן 3 זה היה ככה

תקופה מסויימת הכל עבד יפה ופתאום הפסיק. אני לא מבין את הקטע שלהם.

הם כנראה מנסים לשמור על האינטרסים

של ישפאר והאנשים האחרים שמתעסקים עם המכירה של הסוני בארץ מתוך מחשבה שחלק מהאנשים שנחסמו יתחילו לקנות בארץ. דמט איתם.

evilplate

New member
כן זה גם הניחוש שלי.

זה לא שפתאום ביום בהיר מחליטים לבדוק את התופעה של שימוש בכרטיסי אשראי "מזויפים" מחו"ל, לגורם מסויים בתוך סוני זה הפריע, הוא העביר בקשה וזה מה שקורה.
אל תשכח שפעם היה אפשר לקנות בכיף בלי AMEX עם כתובת אמיתית בארה"ב וכל התהליך הזה שעשיתי, אלא סתם הכנסת את הויזה שלך, חרטטת כתובת וזה עבד כמו שאתה קונה באמאזון.

זה תהליך שהולך ומסלים, אפילו את המעט שמשתמשים בשיטה של AMEX (שהיא טרחנית ודורשת הוצאת כרטיס במיוחד, רישום כתובת נוספת אצל AMEX וכו') הם חוסמים.

יכול להיות אגב שמדובר בזכיינית מקומית בארץ אחרת שביקשה מסוני לחסום את זה, מה שכמובן משפיע על כולם, אולי הצטברות של תלונות מכמה זכייניות ביניהן ישפאר, בשורה התחתונה הם מנסים לדחוף אותנו לקנות מהחנויות המקומיות.
מזל שתמיד יהיה את אמאזון, את זה אני לא חושב שהם יוכלו לחסום, רק צריך לקוות שגם אמאזון לא יהפכו להיות קפדניים ולבדוק לי IP וכאלה.

כן חבל שסוני מדרדרת למקום הזה.

הכי מפריע לי? שאי אפשר לקנות עם פאיפאל ישראלי בחנות האמריקאית, כאילו זה הכי עצבים, אתה אמור להיות מורשה לעשות עם הפיפאל שלך מה שאתה רוצה בכל העסקים שמקבלים פאיפאל.

לא יודע איך אנחנו לא מתארגנים בארץ נגד העניין הזה.

אבל כמו שאנחנו אומרים יש פה יותר מדי אינטרסים מקומיים שסוני לא רוצה להסתכסך איתם, ואנחנו נזרקים לכלבים כתוצאה מזה.

לא אתפלא אם אפילו המפיצות העולמיות מודעות היטב לעניין המחירים פה וגם הן גוזרות את הקופון שלהן מהחנות הישראלית או לפחות מעונינות לגזור אותו.

CallMeCavanaugh

New member
אני תמיד אחשוד קודם כל בישפאר

כשרק התחילו להפיץ את הפלייסטיישן 4 בארץ הוא עלה בדיוק כמו לקנות אותו בחו"ל בתוספת שילוח, כנראה שהם הבינו שאנשים מזמינים מחו"ל אז קבעו את המחיר הכי נמוך שהם יכולים שהוא עדיין יותר גבוה מהמחיר הרשמי.
&nbsp
חוץ מזה, אני לעולם לא אשכח להם איך אחרי שמתחתי ביקורת על המחירים שלהם וכתבתי שעדיף להזמין את הויטה מחו"ל מישהו מהאתר שבו כתבתי את זה ביקש מהם משחק לביקורת והם ענו לו "תבקש את המשחק מחו"ל".

למעלה