לא, פשוט ניסיתי לקנות
אחרי שאני קונה עם הכרטיס הזה שנים, לא עבר, התקשרתי לחברת האשראי, אמרו שאין דחייה של שום עסקה, זאת אומרת אפילו לא ניסו למשוך כסף.
פניתי לסוני, דיברתי עם נציג שלהם בצ'אט הוא אמר לי שהכרטיס נדחה וההודעה שהוא מקבל זה ש "דחייה בגלל מדינה לא תקינה", הסברתי לו שנכון אני בחופשת מולדת אבל תמיד אני לוקח את המכשיר איתי וקונה לאחיינים שלי משחקים בזמן שאני בחו"ל, בקיצור מנסה לחרטט אותו כדי שיבין שזו לא פעם ראשונה שאני כאילו קונה מחו"ל.

אז הוא הסביר על כך שזה לא היה אמור לעבור גם בעבר, ויתכן שעכשיו הם חסמו את זה, הפנה אותי לרכישת כרטיסי אמאזון.

עד עכשיו סרטים וסדרות היו חסומים על סמך IP אבל משחקים היה נתן לקנות, עכשיו כנראה החליטו לאכוף את זה גם על משחקים לצערי, הנציג השאיר לי סוג של תקווה ואמר שאולי ננסה בתאריך אחר וזה יעבוד, אבל שלא אבנה על כך, שכנראה זה לפעמים יעבור והרבה פעמים לא.

בקיצור, אני גם עכשיו תלוי באמאזון וזה על הפנים, כן למרות שה 20$ שווים אותו הדבר אבל זה אומר שתמיד יהיה תקוע לי עודף מעצבן בארנק, במקום לראות שורה יפה של 0 בסוף הקבלה.

עכשיו למשל יש לי שם 3$, אם ארצה לקנות משחק של 15$ אצטרך לקנות כרטיס של 20$, מה שיצור עוד עודף מעצבן :/

קניתי את FIREWATCH אגב, הייתי חייב משחק כדי להשלים ל 15$ על ה 100, לא היתה ברירה.
גרסת ה PS4 תוקנה כמעט לגמרי בעדכון האחרון לפי DF ועכשיו היא רצה סבבה.