בעע רק עכשיו חזרתי מהצבא

ליאור 103

New member
בעע רק עכשיו חזרתי מהצבא

אחרי המון שעות בלי שינה.. את רוב השידור דווקא הצלחתי לשמוע הייתם גדולים.. :) שחר, דרך אגב, עכשיו כשהשידור נגמר אתה יכול לספר לכל העולם מאיפה הגיע אלייך צ'ינו.. לא ? יאללה אני הולך לישון.. דרך אגב, קטע אחד מהשידור אני החמצתי.. מתיי אלוהים הספיק להראות את הביצים שלו ? מי בכתה ? מה קרה ? ספרו / עדכנו/ פרטו/ נמקו / הסבירו.. נ.ב שאלה לג'ני - מניסיוני האישי פעולה פשוטה כמו להשתין כמעט ואי אפשר להצליח בה בשירותים של דבליו אף אם.. הרי זה תא בגודל של 30 סנטימטר על 30 סנטימטר שבקושי בן אדם אחד מצליח להיכנס אליו פנימה.. אז איך בשם כל השדים והרוחות הצלחתם להיכנס לשם שניים ??? :)

גני 103

New member
הסבר לליאור !

שיינברגר- אני טורחת לכתוב לך כאן בפורום הסבר טכני של איך מתבצעים הדברים בפועל בתוך השירותים של WFM ! אז שים לב טוב טוב, אכן, המקום קטן, אבל...הפעולה מאוד פשוטה, ממליצה לך לנסות גם , זה יכול להיות נחמד ... לוקחים חנן אחד וג'ני אחת, מכניסים את שניהם לשירותים כאשר אחד מהם יושב על האסלה או עומד , תלוי בשיקול באותו הרגע ... בוחשים ומערבבים אותם טוב טוב, עד שיוצאת עיסה דביקה ולבנה, כמובן לא לשכוח לבשל את זה על חום גבוה מאוד , ולא לשכוח להוסיף 4 בקבוקי בירה, 1 בקבוק יין לבן - ( אחרת זה לא יצליח ) והרבה אהבה ו.... הנה התוצאה המושלמת - אני ממליצה לכולם לגזור ולשמור לפעמים הבאות ! באהבה שיינברגר - מג'ני !

למעלה