בעע תקופה רעה :S עצות יעזרוו :]

tofil

New member
בעע תקופה רעה :S עצות יעזרוו :]

חחח בקיצור מלא זמן לא כתבתי פה :] כי דוגרי היה לי די כיף חחח בקיצור הדברים טיפה השתבשו חח אני מרגישה שהחיים שלי בסרט !! חחח תקשיבו זה מטורף פשוט הכל התחיל שבוע שעבר שחברות שלי ואני התחרחקנו בקטנה ואז הפער גדל וגדל אמממ ואז רבתי עם 2 מהן ואז (שהן נראלי לא סובלות אחת תשנייה) פתאום נהיו החברות הכי טובות ואז אממ הן שמו עלי *** יחד וזה לא היה כל כך נעים קיצר השלמתי איתן אבל הן איכזבו אותי ולא באלי כל כך לחזור להיות חברה טובה שלהן.. כי האכזבה נכנסה עמוק פנימהה.. מה אתם חושבים לוותר מהר על זה ? ההשאלה השנייה היאא... ההורים שלי גרושים ואממ היו גירושים קשים במיוחד והכל נסגר וזה.. ולפני חודשים אבא שלי תבע את את אמא שלי וקרה מצב שרבתי איתו על והפסקתי לדבר איתו זה קרה לפני חודשיים וחציי... היום שלחתי לחברה שלי שאני מתגעגעת לאבא שלי ושאני נראלי יתקשר אליו ויבוא אליו ביום שישי מה שקרה זה שאני סתם רציתי לדעת מה דעתה בעיניין ובטעות שלחתי את זה לאבא שלי !!! ולא ידעתי מה לעשות אז התקשרתי אליו ואמרתי לו שאני ימשיך לבוא אליו משהו שאני לא ממש רוצה :S אחרי זה סיפרתי לאמא שלי מה שקרה ובמקום לתמוך בהחלטה שלי ללכת אליו היא התחילה לומר לי שאני לא אחראית ושאני לא עומדת במילים שלי ואמרה לי שאני יפגע וזהה והיא לא תומכת בי התמיכה שלה מאוד חשובה לי אבל היא בקושי תומכת בי ומתעניינת בי ובבעיות שלי למשל היא לא שאלה אותי כלום למרות שכל השבוע הייתי עצובה והיא לא התייחסה... מה לעשותת ? :(

ספירקיXD

New member
היי..

בקשר לבעיה הראשונה, אם החברות האלה חשובות לך, אל תוותרי כלכך מהר, תמיד יש ריבים, חברות שלא רבות בכלל בכלל זה כבר יכול להתחיל להדאיג. אז קחי אותן לשיחה, דברי איתן. אפילו כל אחת בנפרד, תגידי להן מה שמפריע לך, ואז אלוהים גדול. אם הן יבינו- מעולה, אם לא- הפסד שלהן. בקשר להורים, אמ.. אותו דבר, תשבי עם אמא שלך, תסבירי לה תדברים, תגידי לה שזה די פוגע שהיא לא מתייחסת לבעיות, ולא שואלת ומתעניינת. וזהו נראה לי. מקווה שהיא/הן תבין/יבינו.
בהצלחה :)

בטח קשה לאמא שלך../images/Emo42.gif

אל תצפי ממנה להיות במיטבה בתקופה הזאת. אני בטוחה שהיא עוברת ימים קשים לא פחות ממך. אז אולי היא אומרת דברים שבמצב רוח אחר היא הייתה סבלנית יותר וחושבת אחרת. יש לה הרבה בעיות משלה, אז במקום לצפות שהיא תעזור בבעיות שלך- תעזרי לה בבעיות שלה.

למעלה