בעע

ה מוזה

New member
בעע

חסרה לי אפרת ונטע של פעם ובכלל תפוז והכל גדול קר ומנוכר חסר לי תפוז של פעם תפוז אנשים פתאום גדול לי מדי וקר ואולי זו רק אני שהולכת לאיבוד במקומות גדולים

Shusho

New member
לגמרי מבינה אותך

גם אני לא יודעת לאן לפנות, מי יענה, ואני מפחדת להגיע למשרד ולגלות שהכל שונה ולא כמו שהיה פעם...

SaberTooth

New member
מבין אותך לגמרי... ../images/Emo4.gif

פעם הכל היה אישי וחם ואוהב כזה, ועכשיו הכל תאגידי וגדול ומקצועי כזה. תפוז נורא גדל בתקופה האחרונה, ועכשיו כל הקירבה והאינטימיות עם ההנהלה כבר... לא שם.

Shusho

New member
כי אפרת עזבה ../images/Emo4.gif

וזה לא בדיוק מה שהם רצו שיקרה, לפי החוזה שלא יצא לפעל? שלא תהיה קרבה כזו?

sh53

New member
גם אני הרגשתי בהתחלה כמוך

ואפילו שלחתי מסר בענין הזה למנהלת נוספת, משפט אחד בלבד שאמר את הכל - את כל מה שאני מרגישה בפנים. ואז, אחרי כמה ימים חשבתי על זה שוב, האם אני מפחדת להתמודד עם שינויים? - התשובה לעצמי היתה כן. שאלתי את עצמי שאלה נוספת - ואיך את הולכת להתמודד עם השינוי הזה, שלא כל דבר קל לך או מוצא חן בעינייך - ועניתי לעצמי - לאט לאט ובקצב שלי. נזכרתי במשהו - פעם ישבתי עם אחיין שלי וראיתי אותו עושה משהו במחשב, ואז שאלתי אותו מה עשית? והוא ענה עזביייייי (בסגנון של אני כבר עברתי את השלב הזה לפני מיליון שנה, אין לי כח להסביר לך), אז יודעת מה עשיתי? לא ויתרתי והלכתי לברר את זה לבד. כלומר התמודדתי עם המצב, לאט לאט ובקצב שלי. ה מוזה - גם את פוחדת לפעמים משינויים כמוני?

ה מוזה

New member
ממש לא ../images/Emo13.gif ואולי להיפך

שינויים לא מפחידים אותי דברתי על דבר ספציפי מאוד על ניהול פורומים בתפוז כשהגעתי לניהול , מצאתי הקשבה והנהלתה שהכירה כל פורום ואת הניואנסים שבו אינטימי , כפי שהתאים לי יש שינויים שהם לטובה ויש אלו שלא עדיין לא יודעת אם זה שינוי לטובה מה שכן זו עובדה , תפוז הפך מעצמה פעם הוא היה פרדס ואני ? אני טיפוס של פרדסים :) ומאז שמתרחשים שינויים ,די מרגישה שפועלת בחלל ריק , או בואי נאמר את זה "בורג קטן במערכת ",ואני ? לא טיפוס של בורג :) לכן קשה לי להסתגל למעצמה הכתומה החדשה

sh53

New member
אני אספר לך איך אני מרגישה

לא כדי "לקחת" לך את ההודעה, אלא כדי להראות לך את הזווית שלי (כמי שבהתחלה גם נרתעה מזה). אני חושבת על אתר שלא מתפתח, הוא מעין "מתחרה" של תפוז, הוא נשאר קטן (ואפשר לומר גם עלוב), הוא לא מתפתח, הוא נשאר מה זה קטן, אותו דבר כל הזמן ואם נכנסים למשוב שם רואים את הגולשים אומרים שם למה אתם לא עושים ככה וככה, כל המתחרים משדרגים ומתקדמים ורק אתם נשארים במאה הקודמת. יודעת מה? נכון - לפעמים זה נותן את ההרגשה שאיבדנו משהו, שפתאום זה כבר לא בית חמים וקטן כמו שהיה קודם והתרגלנו אליו, אבל אם ניתן הזדמנות לאנשים להכנס לנו ללב ולנשמה - נפתח את הדלת שמובילה אל הלב שלנו ולא נהיה "חסומים" או נשדר היי אל תתקרבו אליי כי אתם זה לא ההם מהעבר - אז אני מניחה שגם מנהלי האשכולות החדשים יוכלו למלא את התפקיד טוב וגם איתם נוכל לפתח יחסי קרבה ובדיחות פרטיות, הרי הם גם בני אדם וכאן צריך לפנות למנהל אשכול אחד שיהיה המנהל האשכול שלנו ולא בכל דבר למישהו אחר. קודם אם רצית פרסום - פנית ליניר. רצית שורה בכותרת - פנית לרינת. רצית לדבר על הפורום עצמו - פנית לאפרת. היום את מדברת על הכל עם מנהל האשכול שלך, לא יותר נוח שיש כתובת אחת במקום כל פעם להתבלבל וההודעה עוברת לא למקום הנכון?

ה מוזה

New member
דווקא שמחה שגם את משתפת

לא אומרת שלא נותנת צ'אנס כתבתי אתמול משהו שישב לי בבטן ,תחושה פנימית ולאוו דווקא היא נבעה מנושא ההיראכיה או שכעת פונים לאדם אחד על כל הבקשות "הטכניות" יותר כיוונתי ליחס ,לאינטימיות ,שהיה למי לפנות בשביל לקבל לא רק שורה בראש הפורום או הודעת שער ומי שחווה את תקופת הנהלתה נטע,נטע&אפרת יכול להבין מה אני מנסה בעצם לומר .. ואולי לא מצליחה למצוא לזה מילים כי זו תחושה שכזו..

qt1

New member
ה מוזה שבת שלום ../images/Emo13.gif

אני לא כתבתי אף פעם מה אני מרגישה בקשר לזה שאפרת עזבה למעט הדף של הברכות ובו כתבתי לה כמה מילים , אבל כשכותבים ויודעים שכולם רואים זה אחרת... יש בה באפרת משהו שחסר לי מאוד ויש לי עד היום את כרטיס הביקור שלה מעל המחשב, זו הדרך שלי אולי לא לקבל את העובדה שהיא לא בתפוז ברציונל... בכלל , קשה לי עם פרידות ואני באמת אוהבת את אפרת. עצוב לי ואני חייבת להמשיך הלאה, יש לי אנשים שמחכים לי בפורומים ואין לי שמץ של ספק שאפרת יודעת שאני אוהבת אותה , שאם היא תכתוב לי אני אשמח מאוד , שאם היא תפנה אלי במסנג'ר אני אקפוץ עד השמיים , אני לא יכולה לכפות קשר עליה. שינויים בתפוז? אני מרגישה כ"כ נוח עם רונית ,מנהלת האשכול שלי, תמיד חיוך , לא יודעת... באמת שנוח לי ומרגיש לי בטוח כזה, גם עם רינת שזה פורום אחר, תמיד נוח לי , גם עם אלעד אם בטלפון אם במיילים , גם עם יניר, אני לא מרגישה אימפריה, אני דווקא מרגישה יחס מאוד אישי וחמים מצד כולם שעל אף העומס הם מוכנים להיות שם עבורנו, אני גם אגדיל ואומר מוזה שאם את מרגישה כך , אולי כדאי להעלות רעיון שיהיו מפגשים של מנהלים ומנהלי אשכול פעם בחודש אולי כולל גיא , ככה כדי לשוחח, לא חייבת להיות בעיה אלא כדי לקרב אותנו אל ההנהלה , לדעתי זה מאוד חשוב, ובאמת באמת שחבל לי לקרוא את הדברים שלך,אם כי אני בהחלט יכולה להבין אותך מאוד ומאמינה וגם רואה בהודעות הקודמות שיש שותפים לתחושתך ואם למישהו יש קשר עם אפרת , בבקשה תמסרו לה שקיוטי מתגעגעת ומוסרת המון חיבוקים טוב? להתראות והמון תודה

Another Girl

New member
אבל למה הפרצוף הזה?..

סה"כ מנסים לעזור לך... ובנוגע לנושא הראשי- כן, קיימת איזושהי בעיה של "מיסחור" בפורטל, אבל אחרי הכל-למה ציפיתם? הרי הוא הולך ומתרחב מיום ליום, מין הסתם היה ברור שלא לנצח יהיו כאן שני אנשים שאחראים על הכל. אני פשוט קצת התרחקתי בצורה טבעית מפורומי המנהלים ומעדיפה להתרכז בקהילות שלי, וגם מלכתחילה לא כל כך הייתי קשורה באופן בלתי נפרד לאנשים מלמעלה בהנהלתה, כך שזה לא השפיע עליי בצורה קשה מדי. כן,לא נעים שאפרת עזבה, אבל מי שבאמת רוצה יישאר איתה בקשר. מצד שני, אולי יש אנשים שהיו איתה ועם הנהלתה בקשר קרוב יותר,ולכן השינויים מקשים עליהם כל כך. אני בכל אופן מעדיפה להישאר בפרופורציות.

ה מוזה

New member
ובגלל זה הפרצוף

כי התתכוונתי לדבר אחר ואתם מתמקדים באפרת באופן אישי . דבר שאני כלל לא התכוונתי אליו התכוונתי ל"הנהלתה" ולתפוז[לשעבר הפרדס] עם כל המשתמע מכך ולאוו דווקא אישית לאפרת . ולמה את חושבת שכתבתי בשביל שיעזרו לי ? הבעיה היא אצלי ? ולפעמים כותבים אך ורק בכדי לפרוק.. תודה בכל אופן לכל מי שהגיב כאן ובמסרים

qt1

New member
מוזה , בהודעה הראשונה שלך

כתבת שאת מתגעגעת לנטע אפרת, כלומר לשיטת הניהול של פעם , וגם אח"כ כתבת שאת מרגישה בורג קטן במערכת , ושאת אדם של פרדסים וקשה לך עם כל ההיררכיה החדשה, התגובה שלי סחבה לכיוון של אפרת ואני מתנצלת על כך שחשבתי שלשם הדברים שלך כוונו, את מוכנה לפרט איפה שבור לך? אני לא מכירה אותך מעבר להתכתבויות כאן , אני מכבדת אותך וזה מאוד מביך אותי מה שקרה כאן, שוב, אני מתנצלת אם נפגעת.

ה מוזה

New member
לא נפגעתי ..

זו פשוט פעם שניה שאני מנסה להעלות תחושות ומשום מה , לא מצליח לי .. כשכתבתי "נטע&אפרת" או "נטע"[ כן,כן פעם הנהלתה היה נטע לבדה
] השינוי בתחושה עוד החל לפני שאפרת עזבה , כך שלא מדובר באיזו "חרדת נטישה " אישית או געגוע לאפרת כאדם [ עם על הכבוד לה כמובן] מדובר בבום הזה שפתאום קרה בפרדס לא תהליך עדין של צמיחה אלא פשוט בום . לא רק בגודל גם במהות .. ברור לי שכשיש מעל 1000 פורומים ומי יודע כמה מנהלים הנהלתה לא יכולה [ גם לא טכנית גם לא אנושית ] להכיר כל פורום לעומקו או להעניק לכל מנהל את היחס האישי ,דבר שהיה קיים . ועם כמה שהדבר ברור לי ברמת ההגיון , בתחושה זה מעיק . הדבר שבעצם הביא אותי לכתוב בסופו של דבר בלילה שבו כתבתי את " הקיטורון " שלי ,היא הודעה מסוימת שעלתה אצלי ומאוד הדאיגה אותי ואז.... פתאום הרגשתי שאני לבד עם זה פעם לא היתה בעיה לפנות לאפרת או לנטע ומייד לקבל ייעוץ או תמיכה ועכשיו פתאום "סדר חדש" וכן, הרגשתי שמרוב הירארכיה משהו הלך לאיבוד [ אולי המשהו זו אני ,אולי המשהו זה תפוז] ואני כלל לא אכנס לשאר הסיבות,רק לדוגמית הקטנה הזו ולתחושה , פשוט תחושה ותסכול פנימי שלי . וכל מה שנכתב כאן פשוט נכתב בכדי לפרוק מעט ולאוו דווקא בכדי למצוא פתרון "לבעיה שלי" באמת ובתמים לא חושבת שהבעיה היא אצלי ..או שאפשר לקרוא לתחושות ,בעיה. לצערי , יודעת שקיימים עוד הרבה מנהלים עם אותם תחושות רק שהם בוחרים שלא לכתוב זאת בבמה הזו וחבל .. להפתעתי , התחושות הן לא רק שלי . ולא שבור לי כלום
מוזה תמיד כותבת את מה שיושב לה בבטן [ ולא תמיד מצליחה כנראה להיות מובנת ] לא נפגעתי ובטח שלא ממך שכוונותייך טהורות וטובות אז, שבוע נפלא ויום שקט

tali_le

New member
כולם מרגישים את אותן הרגשות

גם אני זוכרת את הימים שהייתה פה רק נטע, היו 300 פורומים ונטע ואז גם אפרת ידעו בדיוק מי כל מנהל ומה קורה בכל פורום אין ספק שהגדילה של תפוז מבאה לניכור ולשינוי, ראינו את הבעיה שצצה בנושא החוזה ואיך רק מעצם העניין ועצם התחושה של תפוז שצריך להחתים אותנו ושהיחסים לא מבוססים על אמון - העלתה אצל לא מעט מהמנהלים, בעיקר הותיקים ובעיקר אלה שנותנים מעצמם לאתר כל כך הרבה "פטריוטיות", ככה נטע קראה לזה שבוע שעבר - עלו תחושות קשות בקיצור, אין ספק אבל אני יצאתי מהעניין עם הרגשה טובה אני זוכרת את ימי IOL כגולשת וכחברה של חלק מהמנהלים אני זוכרת את השינויים שהיו שם ואח"כ גם ב- MSN, ואנ רואה מה קורה בנענע ואני כן מרגישה שתפוז נשאר הבית שלי ושלנו התגובה של הנהלתה לעניין החוזה מיד לאחר שראו את התגובות שלנו השינוי למנהלי האשכולות שמחזיר חלק מהאינטימיות בקשר בין הנהלתה למנהלים ההשקעה הכל כך גדולה בקשר עם המנהלים, בין עם כאן בפורומי המנהלים ובין אם ברמה האישית לכל מנהל שיש לו בעיה (ותראי את התגובות של גיא עכשיו בפורום הענייני) הפרדס גדל מתמסחר ונעשה מעצמה אבל אני אישית עדיין מרגישה בית וחברים יותר מבכל מקום אחר אגב, זה קרה לי גם בפורומים שניהלתי, כשפתאום הם נעשו גדולים והצטרפו הרבה אנשים והיה עמוס באנשים שלא הכרתי - הייתה תחושה שהגדילה רסה את האיטימיות והאווירה - אבל זה עובר ומשתנה והגלים האלה של ניכור עוברים כשמתרגלים למצב החדש גם בתפוז אפשר לראות גל מרמור מנהלים שמגיע כל קיץ, עם ההסחפות של פתיחת מליוני פורומים, הגעה של מליון ילדים לפורומים והדף הראשי שנראה יותר כמו ערץ ויוה מאשר כמו תפוז - אבל גם ז ירגע והחלק הגדול יעלם עם הגעת החורף.... בקיצור המון חיבוק תני צ'אנס לתפוז, אני בטוחה שהוא לא יאכזב בסופו של דבר טלי

Another Girl

New member
לא אמרתי שכתבת כאן כדי שיעזרו לך

אמרתי שמנסים לעזור לך,וזה דבר אחר לגמרי.
אף אחד גם לא אומר שזה רק אצלך,כולם יודעים וחשים שאת התחושה הכללית הזו של ניתוק. לא רק מאפרת,אלא באופן כללי מהנהלתה. חבל שאת נכנסת למגננה.

ה מוזה

New member
"כולם יודעים וחשים את הניתוק"..

כמה חבל , שכולם מרגישים את התחושה את הניתוק באופן כללי מהנהלתה ואיש לא מעלה זאת בגלוי חשוב לדעתי שהנהלתה תדע מהן התחושות תודה לך

למעלה