כולם מרגישים את אותן הרגשות
גם אני זוכרת את הימים שהייתה פה רק נטע, היו 300 פורומים ונטע ואז גם אפרת ידעו בדיוק מי כל מנהל ומה קורה בכל פורום אין ספק שהגדילה של תפוז מבאה לניכור ולשינוי, ראינו את הבעיה שצצה בנושא החוזה ואיך רק מעצם העניין ועצם התחושה של תפוז שצריך להחתים אותנו ושהיחסים לא מבוססים על אמון - העלתה אצל לא מעט מהמנהלים, בעיקר הותיקים ובעיקר אלה שנותנים מעצמם לאתר כל כך הרבה "פטריוטיות", ככה נטע קראה לזה שבוע שעבר - עלו תחושות קשות בקיצור, אין ספק אבל אני יצאתי מהעניין עם הרגשה טובה אני זוכרת את ימי IOL כגולשת וכחברה של חלק מהמנהלים אני זוכרת את השינויים שהיו שם ואח"כ גם ב- MSN, ואנ רואה מה קורה בנענע ואני כן מרגישה שתפוז נשאר הבית שלי ושלנו התגובה של הנהלתה לעניין החוזה מיד לאחר שראו את התגובות שלנו השינוי למנהלי האשכולות שמחזיר חלק מהאינטימיות בקשר בין הנהלתה למנהלים ההשקעה הכל כך גדולה בקשר עם המנהלים, בין עם כאן בפורומי המנהלים ובין אם ברמה האישית לכל מנהל שיש לו בעיה (ותראי את התגובות של גיא עכשיו בפורום הענייני) הפרדס גדל מתמסחר ונעשה מעצמה אבל אני אישית עדיין מרגישה בית וחברים יותר מבכל מקום אחר אגב, זה קרה לי גם בפורומים שניהלתי, כשפתאום הם נעשו גדולים והצטרפו הרבה אנשים והיה עמוס באנשים שלא הכרתי - הייתה תחושה שהגדילה רסה את האיטימיות והאווירה - אבל זה עובר ומשתנה והגלים האלה של ניכור עוברים כשמתרגלים למצב החדש גם בתפוז אפשר לראות גל מרמור מנהלים שמגיע כל קיץ, עם ההסחפות של פתיחת מליוני פורומים, הגעה של מליון ילדים לפורומים והדף הראשי שנראה יותר כמו ערץ ויוה מאשר כמו תפוז - אבל גם ז ירגע והחלק הגדול יעלם עם הגעת החורף.... בקיצור המון חיבוק תני צ'אנס לתפוז, אני בטוחה שהוא לא יאכזב בסופו של דבר טלי