בעצם באתי לספר לכם דבר נחמד

בעצם באתי לספר לכם דבר נחמד

לפני דקות אחדות דפיקה בדלת ה
אני פותחת ובחור צעיר אומר לי גב' רוצה מנוי על עתון ידיעות אחרונות
יש לי הצעה מפתה
אמרתי אני מקבלת את העתון חנם אין כסף מה יותר מפתה מזה
אמר-תני לי להכנס ותראי שיש, טוב הכנסתי אותו מתיישבת על שולחן המטבח (שם אני רוב הזמן אם לא כאן לידכם) ומודיע לי שאם אעשה מנוי, אזי אשלם רק על עתון יום שישי, וכל השבוע בחינם. עניתי, בחור צעיר וחביב אני מקבלת את העתון כל השבוע כולל יום שישי בחנם, אז למה לשלם? והוא בשלו, כנראה מלמדים אותם מה לומר בלי להקשיב, אבל גבירתי תשלמי רק על עתון יום השישי, אמרתי חביבי אני לא משלמת בכלל
טוב ניסה שוב ושוב הסברתי, ואז הוא קם כך כתפיים שמוטות ואומר רק התחלתי לעבוד, אוף ואפילו לא אכלתי, מיד הושבתי אותו וחממתי לו צלחת קובה, והילד מאושר ואמר "שווה יותר ממנוי". סתם בא לי לשתף אתכם. פנינה

פוקסי99

New member
מסתבר שהחיים נתנו לי

את האפשרות להכיר אנשים אפילו לפי קצב הכתיבה ומבנה המשפטים. לא סתם כתבתי מספר פעמים שאני אוהב אותכם ואתם אנשים נפלאים מבטיח ללמוד מכם. ואולי פעם גם אזכה להיות מעט כמוכם. אדם שנהנה לתת מקבל יותר מהנתינה. כל טוב פוקסי

קורא בין השורות - הא?../images/Emo6.gif

אכן, אדם שנהנה לתת מקבל יותר מהנתינה, יש פילוסופיה שלמה סביב זה - האם זה נעשה מהלב או מצורך כמהי אחר?... לא אכנס לזה כרגע, מאמינה שגם בך יש את הנתינה, לפחות מתוך הבעת הרצון שלך... בכל אופן, ההנאה מהנתינה איננה תוצר מיידי.. אבל בדיעבד מביאה את החיוך. יום נעים

ובדיחה על רמזים

ובדיחה על רמז דק. בחור אחד קנה כרטיס
ללצרפת אומר לו חברו, הי שמע שם בצרפת כשאתה נכנס לבר, משהי מוצאת חן בעינייך תתחיל אתה
ואז היא תזמין אותך אליה הביתה ל
וזה סימן שהיא מעוניינת ב.... טוב מגיע הבחור לצרפת הולך לבר ובאמת הכל קורה כמו שחברו ספר, מכיר משהי, שותים יחד, נוסעים לביתה, היא מציעה קפה והוא ממתין, כלום לא קורה. ואז הוא מתחיל להתפתל ושואל אותה את יודעת למה אני כאן
היא עונה לא
הוא שואל שוב=את לא יודעת
שוב עונה לא
אומרת לו הגברת אתה יכול לתת לי רמ
אמר
והוריד את מכנסיו, הסתכלה הנערה ואמרה לו_ "הרמז דק מידי"

r66

New member
../images/Emo3.gif נו טוף...זה הרמז שלך ../images/Emo6.gif

pimpf

New member
../images/Emo13.gif