בעצם כבר לא צריך..

אני קראתי פעם!

ובגלל שכלי המשובח הבנתי על הפעם הראשונה.

אבל זה ראסמי מסובך להתחיל לקרוא...

אני ניסיתי פעם להבין... לא יודעת איך הבנתי איך משרשרים... נראה לי חברה הסבירה לי. להתחיל לקרוא את כל החיצים האלה... זה טרטור וגם עכשיו כשאני משרשרת (אף פעם לא להודעה הנכונה אמנם, אבל לפחות תגובות) אני לא מצליחה להבין את הסוד ולפצח את הדף הזה של אומנות שרשור. לא משנה - באתי בשביל לשאול שאלה
מישהו שגר בקליפורניה, יודע במקרה מה מצב הפרקים שם
אני עוברת עוד חודשיים לגור בפלו אלטו (ליד לוס אנג'לס) ורציתי לדעת אם אני אראה אותו דבר בערך, כי ראיתי שמגרש ביתי עדיין משודר שם...

רוצה לבוא איתי../images/Emo35.gif תמיד ייחלתי ליום

בו ההורים יגידו לי "שמעי שירה, אבא קיבל איזו שליחות במשרד - עובירם לאמריקה (לא כזה משנה איזו ארץ, קליפורניה,מקסיקו, הכל הולך) ועכשיו הם פתאום אמרו שאמא קבלה שם מלגה ונעבור, ופתאום אני מרגישה שהעולם לא יכול בלעדיי
פשוט כך... כאילו, איך המורות ישרדו בלי השאלות שלי, איך הצופים יתקיימו בלעדיי
מי יגיש פעולות מושקעות אם לא אני
אבל יהיה נחמד... אני גם חוזרת בדצמבר, זה רק לחצי שנה.

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אל תתגרי בי..

בכיף הייתי באה! ותאמיני לי שאני מבינה אותך..אני כל יום בערך שולאת את אבאמא אם אין סיכוי שנעבור לחו"ל... והקטע הכי נאחס..זה שמהעבודה של אבא שלי אפשר אבל הוא לא רוצה!! הוא אומר שזה לא שווה... מה לא שווה?! איזה פטריוט... ובאמת,אם הייתי עוברת הדבר שהכי הייתי מצטערת עליו זה חברים וצופים..זה כזה כיף..באיזה כיתה את?ואיזה הנהגה? חחח

f10

New member
2 דברים

1. בקשר לשאלה ממקודם: בשבוע שעבר לא שידרו את פרק 21 בארה"ב, בגלל נאום של בוש ששודר במקום, והשבוכ ישדרו את פרקים 21 22 ברצף 2. אל תהיי בטוחה שזה רק לחצי שנה. לפעמים אחרי שכבר מגיעים לשם מאריכים את השהות. תבלי

Danielushhhh

New member
כיף לך../images/Emo9.gif

זה כיף לעבור למקום אחר אבל אני לא חושבת שהייתי רוצה את זה

למעלה