בעקבות אירועי הימים האחרונים..

אמיקה

New member
בעקבות אירועי הימים האחרונים..

טוב, אז הוא חלה. מה זה חלה ? עמד למות (נזלת, אפצ´יקים, כאב גרון וחום קל של 37 בערך... - שזה כיודע סימטומים של "ערס דווי"
) ומה הכי יפה? הוא מסרב בתוקף ליטול "כימקלים" - מה שמאלץ את בת זוגו המסורה לעמוד ולהכין את מרק העוף המסורתי, תה עם דבש/לימון, מגבונים לחים, שקט מופתי בבית (שישן), מיץ הדרים וכל מיני קשקושים כאלו שבקושי עוזרים.. כמובן שבסוף היא נשברה, תפסה אותו באוזן והלעיטה אותו ב"פרוטק" .. עד שכל הנ"ל עשה סימנים של עוזר, גם היא חלתה (דקסמול קולד - והנה היא שוב על הרגליים
) והשאלה : איך הגברים שלכן חולים? האם יש צדיק בסדום שלא מתחיל לחלק את הירושה עם הופעת האפצ´יק הראשון?

אתי@

New member
כל הגברים מתנהגים ככה

כל חום מעל 37 צ. מחייב עדכון צוואה
כל חום מעל 38 צ. מעיד על מחלה סופנית

kisses

New member
מסכימה וזה מאוד נכון ../images/Emo6.gif

אח הגברים האלו מה נעשה איתם בסוף גם הבעלוש שלי ממש לא מרגיש טוב

../images/Emo6.gif בדיוק אתמול דיברנו

על זה בארוחת צהריים בעבודה. ההסכמה הדיי כללית היא שגברים הם נמושות, פרט לכמה בודדים. ההתעקשות שלהם לא ליטול תרופות ובמקום זה לשכב ולהאנח במיטה פשוט מצחיקה
אולי אם הם היו מקבלים מחזור פעם בחודש מגיל 12 בערך, אז הם לא היו נבהלים מכל אי נוחות. שלא לדבר על לידה (אבל אל זה גם אני לא יכולה לקחת את הקרדיט). בנוגע לבחור האישי שלי- הוא דווקא די קשוח. למרות שהוא גם מסרב ליטול כדורים, עד שאני צועקת עליו. נכון לעכשיו הוא במילואים, עם חום ושיעול והכל, אבל הוא לא לוקח גימלים, כדי שלא יקפיצו חברים שלו מהבית - איזה גיבור

אמיקה

New member
לא להשתגע מזה?

ניחא, תהיה חולה - סחבק תבריא אותך באהבה, אבל בינתיים אתה עושה אותי חולה...
אין צדיקים בסדום?

דרכם של צדיקים...

או שמע זה רשעים? ממש לא ברור. די נמאס לי מהמילואים האלו. אני רוצה את הבחור שלי בבית.

fila

New member
...........

טוב אז שלי לא ממש מציק.... אבל יש לו מן אנחות קורעות לב מידי פעם כשאני לא שמה לב שהוא ממש גוסס, הוא גם מתלבט איזה שעה לפני שהוא מכניס אקמול לפה כאילו שהבאתי לו איזה ארטופן ישירות לוריד(מינימום), הוא מסתכל על התה או האוכל כאילו שאיזה מנת דם נגועה בכולירע..... ואם כבר הוא מדבר אז "אני מת...", אבל בגדול, הוא בסדר לחלוטין, הוא לא אוהב לשכב במיטה ולהיות חולה....

uti

New member
בדיוק אבל בדיוק ככה זה אתנו!!!!

אתמול הוא היה "חולה" וכמובן שרק מרק ותה ושוקו ועוגה וליטופים וכדורגל ו...מה לא.?????? כבר התחרפנתי אפילו בצבא ועשיתי טירונות עם בנים קרביים לא טירטרו אותי ככה

../images/Emo6.gif שאלה טובה!

אבל יותר מדויק: איך הגברים שלכן גוססים? כי אצלהם הרי כל שיעול, כל כאב ראש הוא סאגה על כאב וגסיסה איטית. גבר חולה הוא מושג בפני עצמו. אותם האנשים שאנחנו מכירים בחיי היום יום כמין החזק, הגדול (בדרך כלל) , היציב, נעשים בבת אחת ילדים קטנים ואומללים. כבר כמה פעמים שבעלי "נפרד" ממני בדמעות והוריש לי את כל רכושו עלי אדמות בגלל שפעת מסכנה שממנה סבל.. ככה זה אמיקה, לא נותר לי אלא להשתתף בצערך ולהציע לך לפנק אותו כמו שצריך, זו ההזדמנות שלנו לתת להם באמת את כל תשומת הלב והרגש האימהי הטבוע בנו מראשית הבריאה.

בעלי עדיין לא היה ממש

חולה,אבל כשכואב לו הראש הוא לוקח כדור רק אחרי שכנועים ,וגם כשהוא כבר לוקח אז זה רק חצי ,כאילו כבר מה זה יעשה לו. כשאני שומעת את סיפורכן,אני תוהה מה יקרה כשהוא באמת יהיה חולה.

אוסנת123

New member
אתמול....

הוא התקשר אלי ואמר שהוא קצת מקורר ("יש לי קצת נזלת...") אז הוא חזר מהעבודה ב- 15:30 הביתה. בבית הוא חזר ואמר "אני הולך למות!" (להזכירכן - קצת נזלת, באמת קצת, אפילו בלי חום) ודרש הרבה "פינוקים למיטה" אז הבאתי לו את העוגת גבינה שהוא אוהב (מזל שנשאר אחרת עוד הייתי צריכה להכין...) ושוקו חם למיטה. אח"כ הוא הלך לשחק קצת במחשב - כי בכל זאת כמה אפשר להיות במיטה. ובטון מפונק חזר על המשפט מעורר הרחמים "א נ י ה ו ל ך ל מ ו ת !!!" הוא התקשר לפני כמה דקות מהעבודה - "האף שלי סתום. אולי אני אחזור מוקדם היום מהעבודה. אני הולך למות..." ממש רחמים על המסכן...

POOH*

New member
שלי....

עד שאני לא משמ צועקת עליו. או עש שהוא משמ לא עומד על הרגליים הוא לא הולך על רופא שלא לדבר על לקחת איזשהו ´כימיקל´ כמו שקראת לזה... אבל הבעיה היא אצל שנינו... שנינו ממשיכים לסחוב עד שפשוט לא יכולים יותר... מקווה שהילדים [כשיגיעו] לא ירשו את זה מאיתנו... POOH

שירלי א

New member
דווקא אני זאת שחולה בינינו...|תרופה

בין שנינו, אני זאת שבדרך כלל חולה, והוא - טפו טפו חמסה חמסה
בריא כמו שור... וגם כשהוא חולה אז הוא מטפל בעצמו לא רע בכלל (בעיקר אוכל הרבה שום - אבל במילא אין נשיקות כשחולים, ודרך אגב שום זו תרופת פלאים!) ואני דוחפת לו אקמולים, ותוך יום יומיים הוא כמו חדש. יש לציין שהוא גם לא מתלונן או מציק, אלא אני זאת שמכרכרת סביבו ודואגת שיקח כדורים. לעומת זאת כשאני חולה... חבל על הזמן הבחור מסכן!!! הוא חייב לחזור הביתה כמה שיותר מהר, להביא לי תרופות, להכין תה והכי חשוב לשמוע אותי מקטרת כל היום... אין מה להגיד הוא פשוט מלאך!

הילית*

New member
יש צדיק בסדום !

בעלולי חולה עכשיו ויש לו חום יום כן ויום לא (כשרופאים לא יודעים מזה הם אומרים שזה ויראלי וזה בדיוק המקרה). הוא לא יבקש כלום ולא יקטר אבל ניתן בקלות להרגיש שהוא לא מרגיש טוב. אני מפנקת אותו בלי שהוא מבקש- תה, כדור (כן, אצלנו בבית אני ממונה על התרופות
) ומבשלת לו מרק.

שמופית

New member
וגם בעלולי מצטרף לצדיקים ../images/Emo6.gif

הוא אמנם לא חולה הרבה, אבל כשהוא חולה הוא מאוד נוח ולא מתנהג כאילו הוא עומד למות ולא דורש רחמים
. בינינו, אני זו שיותר דורשת תשומי כשאני חולה

אביבית1

New member
אביחי הוא חולה מאוד נוח

לא מציק ומטרטר " תעשי, תביאי תקחי", כמובן שאני דואגת לכל מה שהוא רוצה וצריך. כשאני חולה אני די נוחה אבל הוא הקרציה "מה להביא, מה לעשות, מה את רוצה"

למעלה