hrpbiiapnrpeltework
Well-known member
אז פשוט התלבשתי, חזרתי לחנות וקניתי עוד קופסה גדולה של פררו מעורב, הפעם בשביל עצמי, למרות ששוקולד זה כמובן לא בריא, ולכן הדבר סותר בצורה בוטה את תוכניתי וניסיוני להגיע לגיל 102, כי נולדתי ב-1998 ואני מנסה לחיות עד גיל 102 כדי לזכות לראות את ההיסטוריונים מכריזים עליי בטלוויזיה ביום האחרון של המאה ה-21 כגדול בני-האדם של המאה, כמובן בתקווה שאזכה בתואר הנחשק.
ומה אני עושה? יושב פה ואוכל כדורי פררו עם כוס גדולה של חלב בצד כמו מפגר
מה הלקח? אפילו לא להתחיל. כי זה פשוט לא שווה את זה.
פשוט לא לעשן את הסיגריה הראשונה, לא לשתות את בקבוק האלכוהול הראשון, לא לקחת את מנת הסם הראשונה, או במקרה שלי, לא לאכול את כדור השוקולד הראשון.
ההנאה הזאת לא שווה את הבריאות הפיזית שלנו או את תחושת הרווחה הנפשית שלנו, והיא בטח שלא שווה את הגמילה שנצטרך לגמול את עצמנו לאחר מכן מהגילטי פלז'ר הפרטי של כל אחד מאיתנו. מאותו פרי אסור שקורץ לכל אחד.
בשבילי זה כבר מאוחר מידי, וברגע שאני אסיים לכתוב ולפרסם את זה אני חוזר אל הפררו שקניתי מקודם, עם הכוס חלב עזים הגדולה בצד, אבל אתם, בשבילכם זה עוד לא מאוחר. תלמדו את הלקח מהסיפור שלי. תצילו את עצמכם. מה שלא יהיה הגילטי פלז'ר שלכם, הפרי האסור שלכם, אפילו אל תתחילו. זה לא שווה את זה.
זה פשוט.
לא.
שווה את זה.
ומה אני עושה? יושב פה ואוכל כדורי פררו עם כוס גדולה של חלב בצד כמו מפגר
מה הלקח? אפילו לא להתחיל. כי זה פשוט לא שווה את זה.
פשוט לא לעשן את הסיגריה הראשונה, לא לשתות את בקבוק האלכוהול הראשון, לא לקחת את מנת הסם הראשונה, או במקרה שלי, לא לאכול את כדור השוקולד הראשון.
ההנאה הזאת לא שווה את הבריאות הפיזית שלנו או את תחושת הרווחה הנפשית שלנו, והיא בטח שלא שווה את הגמילה שנצטרך לגמול את עצמנו לאחר מכן מהגילטי פלז'ר הפרטי של כל אחד מאיתנו. מאותו פרי אסור שקורץ לכל אחד.
בשבילי זה כבר מאוחר מידי, וברגע שאני אסיים לכתוב ולפרסם את זה אני חוזר אל הפררו שקניתי מקודם, עם הכוס חלב עזים הגדולה בצד, אבל אתם, בשבילכם זה עוד לא מאוחר. תלמדו את הלקח מהסיפור שלי. תצילו את עצמכם. מה שלא יהיה הגילטי פלז'ר שלכם, הפרי האסור שלכם, אפילו אל תתחילו. זה לא שווה את זה.
זה פשוט.
לא.
שווה את זה.