בעקבות אלרגיה עונתית

ר V י ט ל

New member
בעקבות אלרגיה עונתית

האף נוזל, סתום , יבש וכואב מרוב הקינוחים. האם יש טיפול מומלץ שיכול להקל קצת על היובש שאני מרגישה שיש לי באף? תודה

מצטרפת לשאלה..../images/Emo122.gif

ואם למישו יש עוד משו חוץ מתה בעעע לשיעול וכאב גרון שנמשך שבוע וכלום לא עוזרר

ר V י ט ל

New member
../images/Emo4.gif שמתי ולא עזר.. רק עשה לי בחילה

מהריח. אני מרגישה כאילו האף שלי עומד להתפקע מבפנים מיובש וכל הזמן יורד לי דם מהאף בגלל זה. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

0 אור 0

New member
שני דברים

הראשון להרגעה של העור העדין והסובל ומניעה של האודם והכאבים - מורחים שמן חוחובה טהור מתחת לאף וגם מעל קצות הנחיריים (בקיצור - בכל מקום שנוגעים כשמקנחים). עוזר בצורה נפלאה ומומלץ גם לתינוקות. והשני להרגעה של היובש בתוף האף - אדים. חשוב מאד לשמור על אוויר סביבה מעט לח - אפשר בעזרת אמצעים מקצועיים או פשוט סיר מים רותחים שעומד בפינת החדר (בחדר מחומם בעזרת קמין - מעמידים על הקמין). אפשר גם להכין סיר עם מים חמים, לקרב אליו את הפנים ולכסות במגבת גדולה. בדרך כלל ההמלצה הזו הולכת עם עלי אקליפטוס או צמחים ריחניים אחרים (ואפשר גם שמן) - בגלל שאצלך הגירוי הוא אלרגי, אני חוששת להמליץ על משהו שיחמיר את האלרגיה.

ר V י ט ל

New member
תודה לכולן על העזרה...

ניסיתי אתמול את האדים ובאמת הרגשתי הקלה למספר שעות, הלוואי ויכולתי להכניס את הראש לסיר אדים כל היום.. המצב היה מעולה ! ! ! היום רציתי לקנות את השמן חוחובה אבל בדיוק אזל המלאי, אז נקפוץ לקנות במקום אחר כבר מחר.

למעלה