בעקבות בדיקת קולונוסקופיה התגלה קוליטיס(דלקת מעיים חריפה)

ladybug4NLP

Active member
בעקבות בדיקת קולונוסקופיה התגלה קוליטיס(דלקת מעיים חריפה)

וקיבלתי לפני יומיים קוקטייל של 3 תרופות חזקות לשבועיים: flagyl. rafacell +cortison (prednison) . אני ממעטת לאכול בכלל ועם יציאות רבות ועדיין הסוכר קפץ מיידית לערכים של בין 200-300 תלוי בשעת היום או אפילו בצום.
אני מטופלת בג'נואט X2 ביום. אני יודעת שקורטיזון מעלה סוכר אבל אין ברירה. מצד שני איך אפשר למעזר נזקים או האם יש סוג מסויים של קורטיזון שפחות מזיק לחולי סוכר או תחליף. הפסקתי את כל תוספי המזון פרט לפרוביוטיקה, כורכום (ללא פפרין) וויטמין E שהמטפורמין פוגע בספיגתו. רעיונות? הצעות? תודה

הצעות

יש לך מושג למה זה קרה לך? כדאי להתחיל לטפל בגורם (רגשי/ תזונתי/ קרמטי/אחר)

ממלציה לך לפנות להתאמת תזונה/תוספים/טיפול למצבך (דרך נטורפותיה/קינסיולוגיה+ קבלת טיפול שיוכל לעזור לגוף עם המצב הרפואי והשפעת התרופות)

לגבי התרופות- ללכת ליעוץ אצל מומחה נוסף (אם כי מניחה שכבר בדקת אופציות)

(היות ואת במצב מאוד עדין, יתכן וכדאי לפנות למטפל שהינו גם רופא)
רפואה שלמה
וסליחה שלא עניתי ישירות על השאלה)

קודם כל רפואה שלמה.

הקשר העיקרי בין סוכרת וקוליטיס הוא המצב הדלקתי - בשני המקרים יש רמת דלקתיות גבוהה של הגוף. סוכרת שלא מטופלת נכון יכולה לגרום לפגיעה רב-מערכתית, בין היתר במעיים.

במידה והסוכרת היא מסוג 2, אז יש בהכרח קשר לתזונה לא נכונה. גם בין קוליטיס ותזונה לא נכונה יש קשר ישיר.

לכן הייתי ממליץ לך לפנות למטפל שמומחה מבחינה תזונתית. תזונה אנטי-דלקתית היא המפתח על מנת שתחלימי החלמה מלאה. בינתיים, במידה ורמות האשלגן והזרחן אצלך תקינות או במינוס, ממליץ לשלב בתזונה אגוזים ושקדים, זה גם יכול להיות בצורת ממרחים.

יעל ND

New member
ממליצה לעבור לטיפול טבעי של הבעיות

אחרת הם יתרבו
רפואה שלמה

למעלה