בעקבות ביקורי החוזרים ונשנים

בעקבות ביקורי החוזרים ונשנים

בפורום בשבועות האחרונים, אתמול ישבתי והאזנתי לאחד האלבומים האהובים עלי, "נפגשים". כשהגעתי לשיר מס´ 4(אני חושבת) ארבע שנים ושעה,לא יכולתי שלא לחשוב על סי, את באמת מתהפכת בחדרי הלבשה כשאנחנו מחפשים חנייה?, כשאנחנו ישנים אצלך באמת מתחיל מחול השדים?, ואנחנו,האם באמת חשבנו שיהיה סוף לסיפור? תודו שסי מלכה, זמרת שחוזרת בקאמבק, אחרי שקצת שחכנו אותה, ועומדת חשופה כולה על הבמה, עם כל מה שהיא מרגישה, מספרת לנו על האהבה שלה (למרות הכל) ועל קשר האינטימי שלה עם הבן שלה (בוא נרוץ),על אובדן החברה הטובה (אדית פיאף). מורדת למען האיש הקטן (מתכת בוכה), בועטת למען כל הנשים המוכות (זכרונות על הפינה) ומרגשת (לב כזה) שיר שעד כמה שידוע לי מוחרם ע"ירוב אנשי הרדיו מה לעשות, הם פשוט יותר מדי יהירים, ככה זה ברדיו, אחרת הדיבור לא מתגלגל (זה וקוק בצהרים). אלבום כל כך מרגש ונוגע, פשוט להקשיב לו מבלי להתעייף, ובכל זאת מה שזוכרים ממנו זה את "חצי עולם". עד כמה שידוע לי הפסיקו להדפיס אותו. אבל מי שיש לו גישה אליו ומכבד מוזיקה איכותי,שיאזין.

ט י נ ה

New member
את נותנת לי כל כך הרבה תקווה וכוח

כמה דברים : קודם כל העולם לא צודק ונכון שנפגשים הדיסק הרביעי גם בעיני היה מהטובים שלי אבל זכה להשפלה מכחינה תיקשורתית. ועם כל זאת כשאני קוראת את דברייך אני יודעת עמוק בליבי שלא לחינם היא הדרך שלי ושכל אבל כל מה שקורה לא קורה במיקרה. יש סיבה לעשייה שלי יש אנשים שהיא נועדה בשבילם והמכתב שלך רק עזר לי להחליט על עוד כמה שירים ששכחתי שכתבתי כדי להוסיף לעוסף שאני מכינה לחורף ואולי כדאי שהוא יהיה כפול את לא חושבת ? חוץ מזה כמה עובדות כואבות -לא מייצרים את הדיסק זה ואפילו .... לא משנה זה לא לאינטרנט פעם אספר לכם דברים שאסור לכתוב ... בכל מיקרה היחיד שיש לו אבל היחיד שמעריך ושומר כמה עותקים של כל הדיסקים שלי הוא אילן בן שחר המתוק ברחוב אבן גבירול וכל פעם שמישהו מחפש אני שולחת אליו כל הכבוד לך טיפ טיפה המקורית מי יתן וירבו כמוך נתת לי המון כוח סי

../images/Emo24.gif זה מגיע לך

את זמרת מאוד מוכשרת, את הבאת לארץ סגנון חדש שלא היה כאן קודם. ותדעי לך שאני לא היחידה שמעריכה את נפגשים. ולצערי נפגשים הוא לא האלבום היחיד שהוזנח ע"י התקשורת, אבל זה לא אומר שאנשים לא מקשיבים להם ונותנים להם את החום והאהבה שמי שיצר אותם היה רוצה שהם יקבלו. אז נכון שאת הכסף הגדול לא עושים מזה, אבל אני יכולה להגיד לך שהרבה פעמים, כשלא היה לי מצב רוח כל כך טוב, רק להכניס את הדיסק המושלם הזה למערכת ולשמוע את "סגור תריסים" כבר גרם לי להרגיש יותר טוב. ובקשר לאלבום... כפול ואפילו משולש אם אפשר, יש המון שירים שלך שלדעתי הקדימו את זמנם בשעתיים, ועכשיו כשהקהל בשל יותר אפשר לאט לאט לטפטף אותם לאזנים של כל אלה שנהנים לשמוע את כל הזבל שחוזר על עצמו שוב ושוב שוב בגלגלצ. אני מאחלת לך המון בהצלחה. ותמיד תדעי, יש מי שמקשיב לך, ויש מי שאוהב את מה שאת עושה, ושאדון קובלץ ישאר מוגן באולפן שלו. חגית.

יש לי רעיון לא כ"כ אתי../images/Emo101.gif

סי אומרת שלאילן בן שחר מאבן גבירול יש כמה עותקים, אבל אם לא אני מוכנה לתת לך לצרוב אותו,אבל רק ואני מדגישה רק אם אין ברירה אחרת!!! צור אית קשר במייל: [email protected]

חמודה טיפ טיפ

אני כל כך אוהב את סי ועכשיו שהכרתיה בתור אדם אז בכלל אני מת לקנות אותו ולקנות אם אין ברירה אז אצרוב איזה שיר שלהקתינו"לבנבונת"תוכל לנגן לה אם היא תתארח אצלינו אבל אני רוצה לקנות

אתה צודק

אין כמו המקורי, בכל תחום, ובמיוחד האלבום הזה, יש לו עטיפה כזו מיוחדת שגורמת לי ממש לפחד להוציא אותו מהבית מחשש שהוא ישבר, (על הפלסטיק של הדיסק יש הדפס של התמונה של סי). בלכ מקרה אם אתה מחפש את האלבום הזה כנראה שיש לך טעם טוב במוסיקה, אז מתי אתה מזמין אותי לחזרה של להקת "לבנבונת" כדי שנשמע מה אתם עושים?

ט י נ ה

New member
היי רוק אנד רול רעיון ....

אני חושבת שבכל מיני חנויות כמו הדיונון או צליל עוד קיימים הדיסקים הראשונים שלי ... וכמובן אצל אילן בן שחר

lizab

New member
תגובה לטיפ טיפ

חמודה אם נבחן את הדיסקים של סי אנו נראה שיש שירים שכל כך מתאימים למצב היום ובכלל בעלי מסר שיתאים לכל אחד השבוע שמעתי את הדיסק הראשון והשניואי אפשר היה להתעלם מיורים ובוכים שבור קיר , בוא נבכה אהובי. היום אם נפתח את מקלט הרדיו לא נשמע שירים בעלי מסר וזה חבל נתראה ליזה

זה לא כ"כ מדויק

ישעוד שירים בעלי מסר דומה שדי נקלטו ברדיו, קחי את ההמנון האחרון "דרכנו"(לא שאני משווה חלילה), או את אימפריות נופלות שחמי רודנר חידש לדן תורן, שלא עוברת שעה בלי שמשמיעים אותו, הבעיה היא שעורכי המוסיקה ברדיו מתעלמים כמעט לחלוטין מסי וחבל. צריך לתקן את המצב, ואני מבטיחה באופן אישי לנקוט צעדים.

actress

New member
אז ברצינות עכשיו בואו נעשה משהו

נוכל כולנו לארגן מאין עצומה שישמיעו את זה שוב, אני בפנים.

ט י נ ה

New member
אתם כל כך צודקים לגבי הרדיו אבל ...

הי גייס , אתמול נסעתי באיזור וועדי ערה ושחשבתי שאם היו משמיעים את מבתי אלפא לוועדי ערה מהדיסק עובדים בכביש זה היה פשוט מחשמל איזה 1000 איש לכיסא במזן הנהיגה מרוב התרגשות וכל כך חבל על תל אביב לבירות שלא הושמע כמעט אפילו לא כשהודיעו על גופות החיילים החטופים ועל זכרונות על הפינה ומה עם השיר החדש שלי אמא בעולם ? מהדסיק החדש יש לו מקום כל כך חזק לדעתי באימהות החדשה שיש לאנשים שעושים קרירה ומשפחה ועוברים פרידה ? אבל .... אולי התפקיד שלכם להזכיר לרדיו שלא משמיעים אולי לדרוש השמעות בתוכניות שמותר ? אולי לכתוב משהו תחנות השונות ? ואולי תפקידי להוציא ומהר אוסף כפול שיזכיר בגדול את השירים האלו ויתן להם חיים חדשים עכשיו אני מגייסת תקציב לעשיית האוסף ... יש לכם רעיון למממן ? סת.............ם סי

אקטרס רעיון גדול

בוא באמת נארגן עצומה, ניכנס לכל הפורומים שקשורים למוסיקה ישראלית שקיימים ברשת, נגייס אנשים לחתום על העצומה, ונשלח את העצומה לכל תחנות הרדיו, גם לתחנות הקיקיוניות ביותר. בסוף אנחנו ננצח, לא תהיה שעה ברדיו שלא ישמיעו את סי שלנו.

actress

New member
אז ככה:

ננסח קודם מכתב משלנו, נפיץ במיילים וגם נדפיס את זה ונחתים אנשים. ואז נשלח את זה לתחנות רדיו אני לא מבינה כ"כ בזה אבל אני מקווה שלסי פה יש גם קשרים שם שהיא תוכל לעזור לנו ואז ככה ישמעו את הבונבונה המתוקה שלנו

למעלה