בעקבות בקשה של עלמה מסתורית...

dudusch

New member
בעקבות בקשה של עלמה מסתורית...

הנני מביא כאן שיר פרי עטי. בשבילך.
את פורטת על נימי ליבי, מדליקה אותה אש בקרבי. ממיסה את התנגדותי, נושקת לשפתי. כל מה שתרצי, לוחש לך בגרון ניחר, לא אכפת לי כי השעון מורה כי מאוחר. איתך ארצה לצעוד במשעולי חיי, איתך ארצה לבלות ימיי ולילותי. להנות, לחוות, יחדיו להתהוות, מתעורר בבוקר, את אינך, מריח כריתך, קולט שרידי ריחך, משוטט בבית חסר מנוחה, מסתכל על הדירה החשוכה. פותח חלון להכניס אור, נשנק מהפיח החודר מכל חור. יורד לים, להשתזף כמו כולם. המים רוגשים מולי, מרגשים אותי כולי. מחכה לשמוע קולך, על שגרת יומך. ממתין לשמוע קולך, צליל צחוקך, כצלצול הפעמון, מהדהד כמו מתוך המון, מרטיט את נפשי, כל כך מוחשי, מושיט ידי לגעת, האין את יודעת? עשית לי את מה שלא עשתה לפנייך, רוצה רק להנות משגיונותייך. לצחוק איתך, לבכות איתך, להתלטף איתך, רק איתך...

../images/Emo45.gifכל הכבוד

אני מאחלת לך שתמצא מישהי שתיתן לך את ההרגשה הזו אבל תיהיה שם כל הזמן כדי להחזיר לך את אותה הרגשה.

dudusch

New member
משהו קצרצר...

שומע נשימותייך הרגועות, מביט איך עינייך בשנתך נעות. רוצה לחוש אותך, קרובה אליי כל כך, לחבקך אליי, חזק, שאותך ממני איש לא יקח. פשוט להיות שלך, שאת תהיי שלי, הן לא הרבה ביקשתי, רק בשבילי...

dudusch

New member
והנה עוד שיר... ../images/Emo24.gif

ללטף את שיערותייך, לטבוע בתכול עינייך, זה עושה לי את כל ההבדל. עם כל פעם שאני איתך הרגש אצלי גדל. להיות איתך דווקא או סתם, נמרח על שפתיי חיוך מטומטם. את גורמת לליבי לקפץ, וכשאת כועסת את ליבי זה מנפץ. אוהב את ראשך, עינייך, כולך.

dudusch

New member
משהו מתקופה אחרת...(עוד שיר)

אני רואה את השמש משחקת בשערה, מריח את ניחוחה לשוכרה. צעדה קליל, כנגינת חליל כל גופה זועק "גע בי", איזו מעמסה זו על ליבי. היכן היא נערת חלומותי? אני שואל עד מתי? כל מה שיש לי זה לחלום, על האחת המריקה כיהלום. ואם עוד לא נוצר? איזה עולם צר, ללכת בו לבדי, בלי אף אחת לצידי. השמש שוקעת, הרוח צעדיי בולעת, קרני שמש אחרונות, על המים מרננות. עוד מעט הלילה יורד, מהעתיד, אני חרד. מה יהיה? מה יקרה? זאת לא ניתן לדעת עד שיקרה... כן, גם לי יש את התקופות שלי...

למעלה