בעקבות גל התלונות על "בחסות סמסונג"

Nightr

New member
מה זה ה"בחסות סמסונג" הזה??!!../images/Emo18.gif

דור מה זה נותן לנו ואם כבר חסות אז למה סמסונג ולא מספיק הבנר בתוך הפורום למה זה מופיע גם בתוספת לשם הפורום?

ronen60

New member
למה הפורום הפך בחסות סמסונג?

מכשירי סמסונג נחמדים ומשוכללים. אבל אף פורום בתפוז לא נימצא בחסות כלשהיא מדוע רק הסלולרי בחסות? האם עכשיו יש עדיפות למכשירי סמסונג כאן בפורום?

יש לי רעיון מעולה! דור וכולם תסתכלו

דור תלך למנהלי הפורום ואפשר לבקש שיפתחו פורום סלולארי. הפורום שלנו זה פורום סלולרי (בלי ה-א) ונפתח פורום חדש תחת קטגוריה שונה (לא חברה ומה שזה לא יהיה) ונעזוב את הפורום הזה, ככה לא נהיה תחת שום חסות של שום חברה.

Hyperman

New member
אתה לא יכול

סאני (סמסונג ישראל) קנתה את תפוז אז זה לא שווה את המאמץ.

פגעסוס

Well-known member
זה לא מדוייק ../images/Emo63.gif

פורום פסיכומטרי, למשל, נמצא בחסות מכון שחר. הפורומים של הצבא (מתגייסים, סדירים) נמצאים בחסות "אפטר" (לפחות פעם הם היו). החסות היא מבחינת המפרסמים. תפוז לא גובה כסף מן הגולשים ולכן הם צריכים להשיג מימון מהיכן שהוא. במקרה הזה אחד המפרסמים הוא חברת "סאני" והיא ביקשה שליד פורום סלולרי יהיה רשום שהוא בחסותה (בדיוק כמו שיש קטגוריה "לימודים - מכון שחר" ו "צבא - אפטר"). בנוגע לשאלתך, לא, אין כאן עדיפות למכשירי סמסונג על מכשירים אחרים. הפורום עדיין פתוח לכל הדעות ולכל המכשירים. ההבדל היחיד הוא שכל מי שייכנס לפורום, יראה את השם "סמסונג" מופיע לו על הצג. GYXOIO

MaD-d0g

New member
לא קשור...

זה ממש לא קשור.. כדי לפתוח פורום צריך למלא טופס הצטרפות באתר, ובן אדם אמיתי (לא מחשב) מאשר אותו (נטע
) ואחרי בדיקה קצרה(מאוד קצרה) יראו שקיים כבר פורום בנושא סלולארי...

vampire1

New member
לפני שאנחנו קופצים

אנחנו צריכים לחכות שמנהלת הקהילות תחזור ואולי היא תוכל לדבר עם האחראים שם בסמסונג ואולי היא תוכל להוריד את התוספת לשם של הפורום ולהשאיר רק את הבאנר המגעיל ההוא.

Cellwiz

New member
חסות !

כנראה לא הבנת מה משמעות הדבר. כדי שאני ואתה ועוד רבים וטובים נברבר פה (דברי הבל), מישהו צריך לשלם את המחיר. מכיוון שלנו אין כוונה לממן את זה ו"תפוז" מוכנה להוסיף קצת כסף לקופה אתה נאלץ לראות שהפורום הוא בחסותה של סמסונג. זה בסדר גמור - ככה דברים עובדים !

ashomer

New member
אבל?!

מה מפריעה לכם סמסונג בתור חסות? אולי החברה היא לא מההוגנות אבל זה נושא לדיון אחר מצד שני כאשר הפורום שלנו בחסות סמסונג יש סיכוי שהוא יהיה משוכלל יותר או עוד משהו שיכול להווצר כשיש יותר מדי כסף... זה עדיף מאשר בלי פורום בכלל...

מול

New member
גם אני הופתעתי מהורדת ה א´

והוספת החסות.... אבל באמת מה זה משנה????? ברגע שיתחלו לפגוע בכם בגלל האינטרס (מחיקת הודעות וכו´ ) אז תתחילו לדאוג, אבל בנתיים מה זה משנה החסות? להיפך אולי זה יבטיח את קיומו של הפורום נ.ב. רצוי שהודעות המהללות את נותן החסות ילוו בהגדרת יחסי כותב ההודעה והחסות

ashomer

New member
אם אתה מתכוון

אם אתה מתכוון למה שכתבתי על התחרות נוק-סאם אז אין לי קשר ואפילו קטן לסמסונג. המכשיר הסלולרי שלי הוא SK ואני עצמי עבדתי פעם במוטורולה אבל גם איתה אני כבר לא בקשר.

d@r121

New member
בעקבות גל התלונות על "בחסות סמסונג"

הנה הודעה מרוכזת על כל התלונות שלכם ואודה לכם אם לא תפתחו הודועות חדשות בנושא אלה תשרשרו להודעה הזאת נתחיל..? סלולארי קיבל בהתחלה את הבאנר המבחיל שאני אישית התנדתי אבל הסבירו לי על מימון וכו´ אח"כ הגיעה התוספת בחסות סמוסנג לשם של הפורום וזה חצה לי את כל הגבולות שהצבתי פה ולכן אני כותב ונלחם בכל אפשרות בשילטונות הפורום לצערי מי שהוסיף\ה את התוספת הנחמדה הזאת עשתה זאת בלי ידיעת מנהלת הפורומים הרשמית שיצאה לחופשה קצרה ותחזור בקרוב ורק אז אני אגביר את העוצמה בנתיים אני לא חושף את כל הנשק שלי ולכן אם גם המנהלת (שאני לא מאמין שהיא תסרב אבל...) תסרב אני אדאג להגיד לה שאני (ואני מקווה גם אתם) נדיר את רגלינו מפורומי תפוז לעד (או עד שימולאו דרישותינו..) בכל אופן כל המנהלים מצדיקים אותי בקשר לבחסות ובנתיים נאלץ לבלוע את הצפרדע דוחה הזאת ובנתיים אל תעזבו את הפורום זה לא שווה את זה לא מאמינים mad-dog יצדיק אותי ... נכון....?
ד
ר

למעלה