בעקבות דיון שהיה לי עם צמי..

G.O.D

New member
בעקבות דיון שהיה לי עם צמי..

החלטתי שהצורה הטובה ביותר להשתלט על העלילה הסבוכה של מס"ב לכל סדרותיו ודורותיו זה להתחיל לקרא ספרים. כל אוהדי אנטרפרייז (כן שניכם...
) כדאי לכם להתחיל לקרא כי יצאו רק שלשה נדמה לי.. ככה תוכלו להישאר בקצב. בכל אופן הנה קישור לאתר שמכיל את הרשימה המלאה של *כל* ספרי מס"ב לסוגיהם. כמובן שניתן להזמין הכל דרך אמאזון (שימו לב שהם גם מציעים ספרים משומשים במחירים מצחיקים). עוד שתיים קטנות: 1) ישנו הספר "תפר בזמן" (Stich in time) שנכתב ע"י אנדרו ג´יי. רובינסון הלא הוא גארק, בספר הזה מסופר על גארק שחזר לקרדסיה אחרי המלחמה והחורבן וגם על גארק בימיו כמרגל במסדר האובסידיאני. כל הביקורות רק מהללות ומשבחות ואומרים שספר הסמשך באופק. 2) קבלו את פיקארד בימי הסטאר-גייזר, בדיוק היום ראיתי את הפרק ה9 בעונה הראשונה, זהו הפרק בו מסופר על "תמרון פיקארד" שנעשה לראשונה על הסטאר-גייזר. לסיכום, מה קורה? אני קורא! ליל מנוחה.

G.O.D

New member
חברים יקרים../images/Emo70.gif

עיינו ברשימת הקישורים הוספתי שלשה קישורים לא רעים בכלל.

אגב ספרים,

יש למישהו ספרים של הדור הבא שהוא מוכן להשאל, למכור וכו´? קראתי לא מעט ואפילו עדיין יש לי כמה אבל יש עוד מלא שלא קראתי והייתי רוצה, והחנות היחידה שאני מכירה שהיתי קונה בה את הספרים האלו הפסיקה להזמין אותם. יש למישהו?

Mnementh

New member
הספר הכי טוב שקראתי....

KAHLESS של מייקל ג´אן פרידמן, מספר על..... קיילס! ממש יפה ועובר בין התקופה העתיקה לתקופה של ימינו (זאת אומרת המאה ה-24 כמובן). פשוט ספר מדהים!!! מגיע לו פוליצר או לפחות הוגו.

Mnementh

New member
עוד ספר פשוט ענק שאסור לפספס....

IMZADI !!! לא יאומן כמה זה טוב. הרומן של רייקר וטרוי וזה פשוט מרתק! גאוני לגמרי.

imzadi???

רומנטיקנית חסרת תקנה שכמוני מאוד מאוד רוצה לקרוא אותו ולא יכולה להזמין מהאינטרנט כי אין לה כרטיס אשראי (אני רק בת 18!), יש לך? אפשר לשאול? לחכור? לקנות?

Mnementh

New member
את תאהבי אותו...

זה טוב יותר מרומיאו ויוליה
, ומי שחושב שזה סתם ספר אהבה נמעך, אז ברור שיש פה גם מד´ב מצוין בעלילה. לקנות לא אבל את מוזמנת לשאול את זה...

dankner

New member
היכן להשיג ספרים.

שלום לולה, אני מניח שאת מחפשת לאו דווקא את הספרים החדשים שהרי אותם ניתן למצוא בקלות יתרה בסטימצקי. מלבד האפשרות לרכישה באינטרנט (גיליתי לא מזמן שניתן להזמין משומשים מוזלים דרך אמאזון !!) מצאתי המון ספרים בחנויות של ספרים משומשים. רוב האוסף שלי נרכש בחנויות של ספרים משומשים ! בהצלחה

ממ...בדיוק שם נהגתי לקנות, עד ש...

החנות הפסיקה להביא אותם! מכיר חנויות לספרים משומשים באזור פ"ת?

Bajoran Preist

New member
wow

מעיון ברשימת הספרים גיליתי כמה דברים שעניינו אותי במיוחד- קודם כל יש כמה סדרות קרוס-אוברים בין הטרקים השונים, כולל סדרה שהתחילה ב-ENT, המשיכה למקורית והגיעה עד לוויאג´ר, Very Cool. ועוד דבר- מסתבר שיש כבר איזה 10 ספרים של DS9 שמתרחשים מבחינת עלילה לאחר סיום הסדרה, כולל הספר של גראק ועוד הרבה יותר. אם הבנתי נכון אז ייתכן מאוד שזה גם ימשך... זה כנראה לא "קאנון" אבל בכל זאת יש לי כרגע חשק אז להמשיך בכל זאת לעקוב אחרי עלילות DS9, גם אם זה רק בספרים... (ובעצם מה רע בספרים? אני אוהב אותם!!)

אני חשדנית מאוד מאוד...

מנסיוני הדברים האלה הם בד"כ ספרות זבל לא נורמלית... אני שמחה מאוד אם יש גם כאלה טובים, אבל אני לא נתקלתי בכזה דבר.. אני בד"כ מפרידה בין מה שאני קוראת למה שאני רואה- שימו לב שאם נהניתם מספר תשנאו את הסרט ולהפך... את "אימזדי" שהוזכר כאן אחותי קראה ואמרה שהיא רצתה להקיא... אני חושבת שאסור לערב שמחה בשמחה... ספרים זה יופי, סטאר טרק זה אחלה, אבל ביחד- לאאאאאאאאא. טאשה מוותרת.

S h a y 9 9 9

New member
מסכים לגמרי עם טאשה../images/Emo140.gif

אני ניסיתי לקרוא את First Contact והפסקתי באמצע מתוך יאוש, הלכתי לראות את הסרט שוב כדי לנסות לשכוח מזה...

dankner

New member
imzadi מצויין - נסו the return|המלצ

של שטנר ובני הזוג ריבס

reformy

New member
נשמע לי מוכר

imzadi זה איך שדיאנה קראה לרייקר בפרק הראשון של TNG? במשמעות של "אהוב" בבטאזואידית?

Mnementh

New member
כן! כן... שיחקת אותה

ואחרי שאתה קורא את הספר, אתה מבין את פירוש המילה בדיוק (לא יודע אם זה CANON אבל למי אכפת).

mmm

New member
איפה?.....

איפה יש את הסידרה על פיקראד של הסטאר גייזר? BY mE

למעלה