בעקבות דיון שעלה במשרדי

דודי פ

New member
בעקבות דיון שעלה במשרדי אני פונה לדעתכם המקצועית: קצר ולעניין - האם קיים גבר (סטרייט, כמובן) שאין לו פנטזיה הכוללת 2 נשים (בין אם הוא לוקח חלק אקטיבי או פאסיבי)? אתם גם מוזמנים לפרט מה ההעדפה שלכם בנושא, אם בכלל...

Zoharrr

New member
חבר שלי... אני רוצה לצרף והוא לא מוכן. וזה גם כי הוא קנאי וגם כי זה ממש לא עושה לו את זה.

דנדוש20

New member
אין גבר שאין לו את הפנזטיה הזו איפשהו. במודע או איפשהו בתת מודע. שתי בחורות שעושות אחת לשניה נעים עושה את זה לכם לא מובן לי הקטע. אבל ככה זה.

21INBAL

New member
my next flight is at september 1st from Boston to L.A to Australia. will i see you thaere?

L y c a n

New member
ארה"ב זה מקום מקולל מבחינתי../images/Emo13.gif אין הרבה מצב שאקבל חותמת אמריקאית אי פעם.. אולי רק בסמואה האמריקנית באוקיינוס השקט, זה בהחלט אחד היעדים.. אבל זה לא ממש נחשב. אבל הממ.. מאוסטרליה חוזרים לארץ דרך אמסטרדם לא? על הטיסה מאמסטרדם לארץ לא תהיה לי בעיה להצטרף.. צריך לעשות ביקור מולדת מתישהו, לא?../images/Emo3.gif

21INBAL

New member
i dont come back from amsterdam lezzari- amayzing place! love it!!!!!!! and the us is a terribel place, bad people,

L y c a n

New member
זה מה שאני אומר.. מאיפה את חוזרת ומתי? חזרה דרך ארה"ב?:-O

21INBAL

New member
yes its a little crazy, but that how it is, maybe ill stay in the us on my way back to. dont know, so.... no amsterdam this time. you missed my great offer!

L y c a n

New member
ובכן.. מצפים לי הרבה טיולים בזמן הקרוב.. נפגש בדרא"פ עוד שנתיים וחצי../images/Emo13.gif

מיטללל

New member
זה פשוט מדהים איך במקומות עבודה מסויימים עובדים... בכ"מ, אני לא חושבת שזו פנטזיה כוללת של כל הגברים באשר הם. יש כאלה שזה לא עושה להם את זה או אפילו מגעיל אותם. בנות - כמה (אם בכלל) מדליק אותכן לראות שני גברים ביחד ?

נועם m

New member
לא במיוחד... אף פעם לא הבנתי את הקטע- אם אני רואה שני גברים ביחד, משמע שהם נמשכים אחד לשני, אז מה לעזאזל יש לי לחפש שם? ../images/Emo6.gif

Cobe Anan

New member
את יכולה, למשל, ללכת למטבח להכין לעצמך איזה סנדוויץ' (מוכר מאיפשהו? כן, רוס מ"חברים"...)

Bazooka Jane

New member
כן. מואי סקסי. לפעמים אני אפילו מפנטזת על עצמי כגבר שעושה נעים לגבר אחר. כללית, נדיר שיש לי פנטזיה שלא מערבות יותר מגבר אחד. אבל בד"כ הם מתעסקים בעיקר בי, ולא אחד בשני. מה שכן, טרם יצא לי לממש.

orenbarkai

New member
דעתנו המקצועית היא שעלית על משהו חשוב זה ממש סטארט-אפ וברצינות כנראה שאתה צודק. אני ספציפית מעדיף להיות אקטיבי בסיטואציה הזו.

למעלה