בעקבות דיונים קטנים על זה...

kittycatbone

New member
בעקבות דיונים קטנים על זה...

החלטתי לפתוח שרשור על- ציניות בשירים של רדיוהד! כפי ששמנו לב, בהרבה מאוד שירים של רדיוהד, אפשר למצוא הרבה משפטים שאפשר לשים לב שהם נאמרו בציניות, וזה רק מראה על הגאונות שבמילים. אז בואו תכתבו כאן את המשפטים שאתם מצליחים להיזכר בהם, וגם אולי "ננתח" אותם קצת..
(עד כמה שאפשר אני מניחה..)

vegetable man

New member
לא יודע אם לנתח

אבל אפשר לעשות סקר "מה המשפט הכי ציני של רדיוהד לדעתך?"

kittycatbone

New member
חח כן,

לנתח אין ממש מה לעשות.. התכוונתי כאילו.. להסביר בכמה מילים את המשמעות.. כי אולי היא לא כזאת מובנת.. בקשר לסקר, זה דווקא יכול להיות נחמד, אבל לדעתי יש כל כך הרבה משפטים כאלה בשירים שלהם שלקחת את כולם לסקר אחד זה לא מספיק
בגלל חשבתי שיהיה נחמד לקבץ את זה באיזה מן שרשור אחד

Paranoidd

New member
אממ..

לא יצא לי לחשוב על הציניות שבקיד א'...אבל המשפט הברור ביותר הוא Everything in its right place..ברור שזה סוג של הכחשה...שלא הכל במקום הנכון... ואגב...לפי דעתי השיר הכי ציני של רדיוהד זה בכלל לאקי.. כל השיר מדבר בציניות...לפי דעתי..

kittycatbone

New member
נכון..

אפשר אולי בעצם להגיד שכל הרעיון של השיר "אני בר מזל היום" לעומת של לפי המקרה שמובן שמדובר בו בשיר, זאת מן ציניות וזה לא שבאמת יש לו מזל עכשיו.. we are standing on the edge- אולי זה בכלל אומר שאנחנו כל כך תלויים על המזל שאנחנו עומדים בקצה ויכולים עוד שנייה ליפול??

el kortito

New member
המממ

my iron lung this is our new song, just like the last one, a total waste of time. אממ אני מניח שזה נכתב מתסכול שהיה להם באותה תקופה שעדיין נחשבו ללהקה פופית של להיט אחד..(נחשו איזה..)

kittycatbone

New member
וואי,

אף פעם לא שמתי לב שיש את המשפט הזה בשיר
בהחלט מעניין

למעלה