בעקבות דיונים שהיו פה..

YaLdoNet 4 EveR

New member
בעקבות דיונים שהיו פה.. ../images/Emo26.gif

טופיק.
אממ.. מעבר לחלומות שיש לכל אחד פה, על העתיד, העבודה, כל מה שכבר נאמר (ואכן היה צריך להיאמר) - מה עם החלומות הקטנים? מאז שהייתם ילדים קטנים... שתיים אמרו פה שהן היו רוצות לעלות על נעלי באלט ואני חושבת שגם אני רציתי את זה פעם o_O. ומה עוד? תמיד רציתי שתהיה לי חיה מיוחדת. יעני, דולפין או נמר (כמו ליסמין). ו.. מה איתכם?

אני זוכרת שרציתי שיהיה לי סוס.. ../images/Emo12.gif

ורציתי להיות מוכרת בחנות..
מוזרה שכמוני.. פשוט.. רציתי.. לא יודעת למה..

ח ב ו ב ה

New member
יש לי 3 סוסים... ../images/Emo99.gif

אפשר להבין למה רצית
פשוט חיה מדהימה..............

PURPLE CHICKEN

New member
טוף...../images/Emo9.gif

כן, גמני רציתי לעלות על נעלי בלט. זה חלום של כל ילדה! ^_^ מה עוד? אה, כשהייתי קטנה רציתי לשנות את השם לשם אמריקאי...
ו... רציתי סוס, אני עדיין רוצה סוס.
וגם כלב, אבל אבא שלי אלרגי לכלבים אז וויתרתי על החלום לשנים הקרובות...
או! רציתי לעשות צניחה חופשית, אבל את זה כבר הגשמתי...
וואי, לפני כמה שנים, ממש אהבתי את התאומות אולסן, ונורא נורא רציתי לפגוש אותן.
בכלל, כל פעם יש את הבנאדם/ים שאני רוצה לפגוש.
אני בטוחה שהיו עוד, אני פשוט לא זוכרת כרגע.

../images/Emo6.gif

רציתי שיקראו לי מישל
גם.. נראה לי.. מהשפעתן של מרי-קייט ואשלי אולסן

HaMsTeR

New member
כשהייתי קטנה, רציתי להיות:../images/Emo118.gif

רקדנית רציתי להיות בטלוויזיה ורציתי להיות רופאה\רופאה מנתחת (כי חברה שלי גם רצתה). וגם רציתי שיהיו לי דולפינים, ושיהיו לי המון בלונים של דולפינים. (כאלה עם הליום)..

HaMsTeR

New member
אה, וגם-../images/Emo118.gif

רציתי שיקראו לי יסמין או לילך, ורציתי שיהיה לי בית ברביות עם 10 קומות ומכונית ענקית של ברביות

shookit

New member
../images/Emo9.gifצבעים ובארביות....

את עיניין נעלי הבלאט הגשמתי השנה-כשהתחפשתי לפיה..זה לא כל כך נעים לרגל..וזה נוח רק כשעומדים על קצות האצבעות..אז אל תצאו עם נעלי בלאט לשום מועדון.. בעיקרון החלום הקטן/גדול שלי התגשם בכיתה ז כאשר קיבלתי את חבילת הפחם הציבעוני הראשון שלי=)) איך אהבתי אותו. הוא היה רק 10 צבעים. (רק.אה.??) עכשיו יש לי קופסא רצינית עם הרבה מאד גוונים.. אהה אהה והיה לי קטע של בארביות..אימא שלי טסה לאמריקה והביאה לי חמש בארביות מזה יפות-וזהו.

רציתי להיות מאלפת דולפינים! ../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

חחח... מאאאגניבה שכמותי!
אממ.. ורציתי שיקראו לי מעיין...
(אובססיה מסויימת כלפי מישהי!
) ורציתי לטוס לדיסנילנד...חח..
ורציתי לגור בכפר ורדים... (אני עדיין רוצה!) אאההה... זההה... תמיד משכו אותי המחשבים האלה בסופר, של הקופאיות!!!! ייאאאא.....
איך אני אוהבת את זה!! שהם לוחצות כזה מהר ואז יוצא הדף של הקבלה...נווו אי אפשר להסביר...חחח...
פאדחנית...
חח... זה תמיד משך אותי!!!!!!
ומישהי פה דיברה על דיילות... (בשרשור אחר אבל אני אכתב פה
) זה גם משו שתמיד משך אותי.. לא להיות דיילת! אבל תמיד אני מסתכלת על הדיילים.. לא יודעת, יפים/יפות כאלה, מסודרות... לא יודעת להסביר...חח..

את כל כך

מזכירה לי מישהי שאני מכירה! במיוחד החתימה שלך... כל פעם אני צריכה להסתכל על הניק בשביל להבין שזאת לא היא...

אם כבר התחלת אז...../images/Emo13.gif

נווווו תספרי...חח.. מי זאת?!!?
אולי זה הפיצול אשיות שלי?!?!? אי אפשר לדעת

Heavy Thought

New member
רק שתדעי לך,

שמספיק שתעבדי שבוע בתור קופאית, ואת כבר שוכחת מזה :) זו העבודה שלי, ואני שונאת. שונאת. ממש שונאת.

Heavy Thought

New member
סוס.

הלוואי שהיה לי סוס. בעצם, יותר נכון לומר - הלוואי שהיה לי זמן וכוח לגדל סוס. כי בעיקרון - יש לי אפשרות לקנות וגם יש לי משק ענק לגדל, אבל אני פשוט יודעת שלא יהיה לי את הזמן לטפל בו, אז אני מוותרת ומסתפקת בסוסים שבחווה.

למעלה