בעקבות דרישה של המפקדת אקה הנחשקת

• פותח הנושא 0g30
  • פורסם בתאריך

0g30

New member
בעקבות דרישה של המפקדת אקה הנחשקת

אני רוצה לנצל במה זו ולהתנצל בפני כלל חברי פורום סינגלים ..... במי שפגעתי , העלבתי , עקצתי , סתמתי , בלמתי , שירשרתי , ובירברתי ... אתכם הסליחה לא תארתי לעצמי שאתם כאלו סינגלים רגישים ועדינים ...... לתומי חשבתי שבתור סינגלים חסרי בני זוג ...שהתאגדו יחדיו לפורום הדובונים והבלונים .....תפתחו קצת יותר ציניות והומור ...... צר לי אם חוש ההומור הנמוך הפגום והרדוד שלי פגע במישהו או יותר חשוב במישהיא מכן............. איתכם הסליחה ובליבכם המחילה ....... אנא בפניה נרגשת זו מתחייב אני לקבל כל חבר או חברה בפורום בסבר פנים יפות ....בליווי דובונים בלונים נשיקות וחיבוקים........ ושוב אני מתנצל !!!!!!! נ. ב לליאן שום דבר מהדברים שכתבתי פה בשבועות האחרונים לא הפרו את כללי הפורום ואף לא אחד מהם מצדיק חסימה.....לתשומת ליבך......ע"פ חוקי פורום תפוז.

principeza

New member
og

לא תקבל דובונים פרחים ובלונים. אבל ברוך הבא לפורום מקווה שתהנה.

ממני כן תקבל ../images/Emo140.gif וגם ../images/Emo65.gif

בתקווה שתדע לתת גם לאחרים עם הזמן...
ברוך הבא Og...

voguemaster

New member
תגובה

ראשית כל, אני אתנצל מראש על איזשהו משהו שאני כותב שעלול לפגוע, אני לא חושב בצורה קוהרנטית כ"כ כשאני עם חום גבוה. ועכשיו (ברוך! סתם..
): אל תתנצל. זה לא מעניין אף אחד. אנשים פה לא רגישים באופן מיוחד, הם סתם לא אוהבים נודניקים. הומור אמרת ? הממ, שלך לא כזה מצחיק
(לא ששלי יותר טוב..) ועכשיו אחרי שהתנצלת לחינם אפשר לקבל אותך לפורום. רק שתבין שהתנהגות כמו שהצגת כאן עד עכשיו יכולה לעורר בערך תגובה אחת, אולי שתיים. במקרה הטוב התעלמות ובמקרה הרע (וזה קורה, גם לי אני מודה) אגרופים ובעיטות
גאביש ?

ליאן.

New member
ההודעה הזו היתה ממש.... אבל ממששש

לא במקום!!!!!! לך תאכל קצת מרק עוף.

ליאן.

New member
../images/Emo45.gif רק אדם גדול יודע להתנצל

אני מקווה שבאמת נוכל לפתוח דף חדש. לא צריך יותר מדי דובונים ובלונים... אבל מעדיפה שלא לנדנד את הסירה יותר מדי, אם לא איכפת לך. לגבי הערתך- אכן נכון שלא הפרת את התקנון ולכן גם לא נחסמת.

למעלה