בעקבות האח הגדול - שי ותניה

Shamy

New member
בעקבות האח הגדול - שי ותניה

אני לא יודעת מי מכם רואה את האח הגדול ומי לא

למי מביניכם שכן רואים אז בטח אתם יודעים שהכניסו את תניה חברתו של שי חי לבית האח הגדול לאחר שהוא הוחרם וישב עם עצמו לא מעט

* מה דעתכם על העניין? (בעניין שי חי ותניה באופן ספציפי)
* האם הייתם מסוגלים להפרד מבן / בת זוגכם ולהיות באח הגדול? כיצד נראה לכם שהוא / היא היה מקבל את זה?
* האם לדעתכם מי שנכנס לאח הגדול צריך להכנס רווק? או שמא יכול להכנס בזוגיות ולמה?

בואו נדיין , אשמח לשמוע דעות בעניין

ELLA1992

New member
אני לא כל-כך אוהבת את התכנית הזו

בעיניי זה בזבוז זמן מוחלט לצפות בזה, קצת מבאס לדעתי לבזבז את הזמן על תכנים שלא מלמדים ולא מפתחים את המוח בשום דרך.
לצפות באקס פקטור, לצורך העניין, זה משהו שאפשר להבין, יש שם תכלית מסויימת, זה עניין של תחומי עניין, מי שאוהב ומתעניין במוסיקה ושירה יוכל לקבל מתכנית שכזו הנאה רבה וזה אף יכול להוות מקור להשראה.
אבל לצפות באנשים סגורים בתוך בית? במה זה שונה מלהתבונן בדגים באקווריום, הם לפחות לא רבים כל הזמן ולא מדברים שטויות :)

לשאלתך, למרות שאין לי כרגע בן זוג, במידה והוא היה רוצה להשתתף בתכנית , הייתי מביעה תרעומת, כי בעיניי לשאוף להכנס לאח הגדול זה לא מעיד על יותר מדי איכות. אבל חלילה לא התכוונתי לפגוע באף אחד!!! וזו רק הדעה שלי מתוך הרבה דעות אחרות ומגוונות.

אני לא רואה את זה (מבחירה וגם כי גרה בחו"ל)

אבל ממה שהבנתי הוא ממש היה דחוי שם בגלל התנהגות לא יפה וההכנסה שלה לבית גורמת לסוג של מחנות כי ברור שהיא תהיה לצידו, אז אולי בשבילו זה טוב שהיא שם.
&nbsp
לדעתי, כל אלה שהולכים לתוכניות עלק מציאות כמו הישרדות, האח הגדול וכו' מסכנים את הזוגיות והמשפחה שלהם בגלל שמן הסתם זה משפיע כשמישהו נעלם לתקופה ארוכה ואי אפשר להיות בקשר ועם כל הבאזז של התקשורת מסביב והחדירה לפרטיות זה לא קל ולא תמיד זו בחירה של המשפחה עצמה להיחשף לכל זה.

למעלה