בעקבות האקסית... help!!!

pashoshina

New member
בעקבות האקסית... help!!!

אז ככה אני גרה עם בן זוגי אוהבת אותו והוא אותי ובלה בלה הכל סבבה חוץ מדבר אחד שלפעמים מטריד אותי מאד והדבר הזה הוא ה- אקסית של החבר שלי שנמצאת בסטטוס מאד מעניין ואני אסביר: היא היתה האהבה הראשונה שלו ושהם נפרדו הם נסעו לטיול ארוך כל אחד בניפרד ושחזרו הם המשיכו להיות בקשר מאד לא מוגדר הם היו צמודים אחד לתחת של השני עושים הכל ביחד מבלים מלא ביחד,ישנים ביחד,נוסעים לטיולים בחול ביחד.... מידי פעם הוא יצא עם מישהי והיא יצאה עם מישהו אבל לא היה שום דבר רציני עד שהוא פגש אותי ומאז כמובן הם כבר לא צמודים אחד לשני כמו אז אבל היא הדבר הכי קרוב אליו בעולם (לא כולל אותי אני מאמינה...) הוא ממש אוהב אותה והיא אותו ויש להם ככ הרבה במשותף מהעבר מההווה ותמיד גם יהיה , ויש להם את הבדיחות הפרטיות שלהם שתמיד יהיו ואולי אפילו את המבט שלהם והסימנים שלהם וכל הדברים שמעצבנים .. אותי. וכל פעם אני לא מפסיקה לתהות אם היא אולי עדיין אוהבת אותו . ואם הוא לא היה איתי האם היה איתה? האם הוא נימשך אליה הרי נימשך בעבר ? ואיך לעזאזל זוג שהיו בקשר רומנטי יכולים להפוך להיות בקשר חזק אחר לא רומנטי? לא מצליחה להבין מה הם ביחד ? מה הם מרגישים? האם הם באמת הפכו להיות נפשות תאומות? אז בקיצור אני נימצאת עם אהובי ולו יש גם אותה - שהיא גם אהבתו הראשונה , גם החברה הכי טובה שלו, גם אחד האנשים שיותר יקרים לו בעולם .... אז מה אתם אומרים? חושבים? ??? אגב : אני והוא דיברנו על זה \ עליה בעבר והוא כמובן הבהיר שהוא אוהב רק אותי וכל המסביב ושהיא חברה ממש טובה .היתה ותישאר.

פייקו

New member
זה מוכר-

גם אני כשנפרדתי מהחברה הראשונה והשניה..נפרדתי בטוב ושמרתי על קשר המבוסס על חברות קרובה ועד היום ישנם קטעים וסימנים המהווים את היחוד בקשר כשנפגשים -ואכן כמתואר זה הרס מבפנים את החברה הנוכחית - מכאן זה נראה שזה טבעי שישנה קנאה (אני מניח שזה יכול להיות הפוך)- אך עם זאת החבר שלך צריך להיות ער לרגישיות שלך בנושא זה ולנסות להיות גלוי יותר בדיבור מאשר בסימנים כך זה מפחית את החרדה מזוית ראייתך לקשר ולא אני מניח שהחרדות שלך ואני מאמין שהם קיימות יעיבו על הקשר שלכם עם הזמן (מתוך ניסיון) .. ואני מקוה בשבילך שאם את אוהבת אותו- שהקשר הזה יצליח בזכות האמון שאת נותת בו..

אילן 29

New member
אני חושב..

שאת אמרת הכל בזה שאמרת "הוא אוהב אותה" ...מה השאלה פה ?

אילן 29

New member
את מסבירה אותה??

אולי את האקסית????

הלוואי והייתי האקסית..

כל האקסים שלי לא מדברים איתי בגלל החברות החדשות שלהם שמרגישות מאויימות.. חה חה חה

sagi24

New member
תשובה

זה לא עניין של להרגיש מאויימות זה עניין שזה לא רציני לשמור על קשר קרוב עם האקסית שהייתי איתה בקשר מיני והייתה אהבה שיש חברה צריך להשקיע בא ולא לבזבז זמן על קשר עם אקסית מהעבר שזה רק מביא למריבות

זה בדיוק להרגיש מאויימת!

האקס שלי לא אוהב אותי בכלל ומאוהב עד מעל הראש בחברה הנוכחית שלו ועדיין הוא בעצמו אמר לי שהיא לא מרשה לו לדבר איתי. ואני לא מדברת על קשר קרוב, אפילו אם הוא רואה אותי ברחוב היא לא מרשה לו להגיד לי שלום. אבל הוא סתם סמרטוט....

pashoshina

New member
אכן סקארלט אוהארה צודקת אחרת לא

ממש היתי מבקשת עזרה כאן בפורום היתי מחפשת אהבה חדשה...

sagi24

New member
תשובה

פעם א והב אותה רומנטית פעם אוהב אותה בתור בן אדם נו באמת תהייה רצינית אם הייתה אהבה היא בקלות תוכל לחזור ואם הייתה משיכה אז היא עדיין קיימת ולפי דעתי אי אפשר לעבור לקשר רומנטי לידידות אפלטונית וזה גם לא פארייר כליי הפרנטר או הפרטנרים החדשים זה סתם יותר מריבות וויכוחים ודאגות מיותרות שלא עושים טוב לקשר החדש ושאני נפרד אז אני רוצה להתחיל קשר חדש ולשכוח מהעבר זה שנשארים ובוחשים בעבר לא מביא לדברים טובים

she is the one

New member
עלייך לברר עם עצמך- מה את רוצה ?

לדעתי את צריכה לברר קודם כל עם עצמך מה הן הציפיות שלך מהקשר עם החבר שלך ומהי ההגדרה שלך לגבי אהבה , ואז לברר את אותן עמדות גם עם החבר שלך ואם אתם עונים על הציפיות ההדדיות ,אף חברה או אקסית לא תשנה -אפילו אם היא מוגדרת כחברה טובה מאוד .הבעיה מתחילה אם באמת יש פערים בציפיות אחד מהשני-גם לזה יש פתרון ...

AngelTLV

New member
יש דברים שעדיף להניח להם

לדעתי אם את סומכת עליו והוא סומך עליך אין לך מה לדאוג! אף אחד מאיתנו לא נולד אתמול ולכולנו הכרנו אנשים מבני המין השני יש לכולנו אנשים חשובים בחיינו שאנחנו אוהבים יותר או אוהבים פחות, לא כל מערכת יחסים היא מינית. כנראה האקסית הזאת חשובה לו, כי בכל זאת הם עברו דבר אחד או שניים בחיים ואתם תעברו עוד הרבה, אם תדעי לא להלחיץ את עצמו ואותך! תהני מהחיים, הם יפים!

sagi24

New member
תשובה

לפי דעתי אם חברך באמת אוהב אותך הוא צריך לחתוך את הקשר עם הרקסית אין דבר כזה ידידות אפלטונית אחרי חברות רומנטית וארוכה ומינית כמו שהם עברו משיכה פיזית וריגשית תמיד תהייה בנייהם עובדה שהם כל כך קרובים ואם הוא חבר שלך הוא צריך להפנות את מלוא תשומת הלב רק כלפייך גם לי בעבר הייתה חברה שהייתה בקשר עם האקס שלה במקרה הוא היה הראשון שלה וברגע שהיא הייתה איתי הוא כמובן התחיל לשלוח מסרים שהוא רוצה אותה וזה לא לעניין והיא לא חתכה ממנו את הקשר ואני כמו אידיוט לא אמרתי לה חד וחלק שאם היא לא חותכת איתו את הקשר אני עוזב ורק היתי מתעצבן והינו רבים בגלל זה היום אין דבר כזה שאני יצא עם בחורה שהיא ואקס שלה בקשר זה לא מתאים לי זה לא לעניין זה לא בודר וזה לא רציני אני מאמין באהבה כמו של ההורים שלי ושלכם בלי ידידים וידידות בלי אקסים ואקסיות שנמצאים עדיין בקשר אולי תחשבו שאני חי בתקופת העבר אבל לא פלא שההורים שלי מעל 20 שנה והיום זוגות מתגרשים אחרי שנה שנתיים מקסימום 7 שנים במקרה הטוב אז תגידו לי גם שמע הם עדיין לא נשואים אז אני יגיד להם מה הקשר מה הטבעת בדיוק משנה היא תגרום ליותר אהבה ומחויבות בנייהן אני לא צריך טבעת והסכם נשואים כדי לחזק את האהבה שלי הנאמנות שלי והמחוייבות שלי כלפיי הפרטנרית שלי תסבירי לו שזה מפריע לך אם הוא לא יחתוך איתה את הקשר אז זה סיבה לעזוב

למעלה