בעקבות הבקשה של אורן...

f rat1

New member
בעקבות הבקשה של אורן... ../images/Emo53.gif

אני יודעת שהנושא הזה כבר נטחן בפורום הזה מספר לא מועט של פעמים, אבל אני די חדשה כאן ולא מצאתי את מה שחיפשתי . אני לא אשאיר אתכם במתח עוד הרבה זמן, הנושא שלי הוא (אין ציור של תופים ולכן...
) - מקדונלדס!!!
מה שאני בעצם מבקשת מכם זה כל טיעון, מידע קישור וכד´, שיספר לי את כל הדברים הרעים שהם עושים! (רצוי קישורים לכתבות בעברית, כי אני ממש שונאת לקרוא דברים ארוכים באנגלית!) תודה רבה, אני בטוחה שיש כאן מספר כלשהו של אנשים שלא מתעייף מלחזור על הדברים האלה שוב ושוב...

מה קרה?...

הם הזמינו מק אתמול בערב, ואת רוצה תחמושת להטיח בהם למשמרת הבאה?...

f rat1

New member
חס וחלילה, חלילה וחס../images/Emo70.gif

עד עכשיו עוד לא נתקלתי בהזמנות ממקדונלדס, למרות שאני בטוחה שהיו כאלה... בכל מקרה, אני לא מהמטיפים, ואני לא אוהבת לדחוף את עצמי לצלחות של אחרים. אם מתעוררים דיונים בנושא, מה שקורה לא מעט, אז אני מביעה את דעותי (למרות שבד"כ זה חסר משמעות, כי ברב המקרים הצד השני לא באמת מעוניין להבין אותן, הוא רק רוצה לשכנע את עצמו שהוא לא עושה משהו רע...) אני מחפשת את מידע בשביל הידע האישי שלי, ולא במטרה להטיח אותו בפני "צרכני מקדונלדס".

דורון ק

New member
בנוסף לתשובות שתקבלי פה

את יכולה גם לעשות "חיפוש מתקדם",צד שמאל למעלה. אם זכור לי,יש גם פורום אנטי-גלובליזציה,שגם שם אני מניח ישמחו לנדב לך מידע...

adipo

New member
אכן יש!

פורום מספר 515 הוא פורום אנטי גלובליזציה וכמו כן את יכולה להכנס לאתר בדידות שיעזור לך מאוד! יום טוב וחג שמייח עדי

F L O P P Y

New member
באמת אתר מעולה, ויש גם:

http://planet.nana.co.il/no-mc/ לא קשור לעניין ההתעללות בבע"ח, אך בהחלט מעניין ושווה קריאה

למעלה