בעקבות הדיבורים על הסרט...

badphish

New member
בעקבות הדיבורים על הסרט...

אתם יכולים לתת לי המלצות לשירים טובים של איר? אני מתכוון בסגנון היותר כבד שלהם... החזק יותר... לא הדברים שהיו להם פעם באמטיוי....

Major Thom

New member
לא יודעת מה היה להם באמטיוי..

אבל האהובים עלי יותר הם electronic performers, people in the city, how does it make you feel, don´t be light ובאופן כללי כל הדיסק 10000 Hz legend.
nick drake - time of no reply

בבקשה

le soleil est pres de moi אני חושב שהתרגום המילולי הוא "השמש נמצאת אתי" או אולי "לצדי". בכל אופן, זה בי-סייד או משהו בסגנון, שנכלל באלבום premiers symptomes, שאם אני לא טועה נמכר ב-40 ש"ח. מומלץ.
np: foo fighters - this is a call

badphish

New member
תודה רבה!

אגב בלי קשר מישהו שמע על הפרוייקט lovage? משהו שמשלב אסיד ג´אז וטטירפ הופ... נחמד ביותר גם למייד פאטון יש שם שיר הכול עוסק בסקס אגב.... np: lovage- book of the month

בטח!

זה של המפיק הנודע דן ד´ה אוטומייטור שעבד גם עם הגורילאז. דיסק מאוד מאוד...אממ..חושני.

badphish

New member
אפשר להגיד את זה ככה...

לצערי קשה למצוא בקזה.... וגם מה שמוציאים לא כ"כ "עובר למחשב" (לא השתמשתי בשורש י-ר-ד) בכול מקרה הייתי מאוד רוצה לקנות את הדיסק השאלה איפה אני ימצא אותו.... מאוד אהבתי את הכותרת בכול מקרה music to make love to your old lady to....

לא נראה לי שקשה

במיוחד למצוא אותו. אני זוכר שכשהוא יצא, לפני מספר חודשים, ראיתי אותו ב"טאוור רקורדס" ואף האזנתי לו שם. פרסומת סמויה, אה פורקיופיין?
np: temple of the dog - hunger strike

PORCUPINE

New member
אני חושב שתמיד כדאי להתחיל

מ - Moon Safari. קלאסיקה. מצוין לחדר המיטות!

למעלה