בעקבות הדיון שהיה פה על גני ילדים

בעקבות הדיון שהיה פה על גני ילדים

הבנתי שאני צריכה להתחיל לחפש לשירה גן לספטמבר, היא תהיה בת שנה ושבעה חודשים, מישהי מכירה או מישהו מכיר פעוטול פרטי לגיל הזה באיזור קרית אונו, קיראון, רמת אילן, גבעת שמואל?

גן פרטי בגבעת שמואל

אני יכולה להמליץ לך על הגן שאריאלי נמצאת בו עכשיו. המקום נקרא "הגן של אביה". כמו רוב הגנים הפרטיים באזור הוא נמצא בבית פרטי. טווח הגילאים בתחילת השנה היה שנה+3 עד שנתיים+3, כאשר ישנה חלוקה מסויימת לגדולים וקטנים שבאה לידי ביטוי בעיקר במפגשי הבוקר. יש מפגש משותף לכולם, ואחרי זה המשך עם קבוצה אחת. בגן השנה יש 17 ילדים על גננת + 2 מטפלות. אבא ואמא של אריאלי (ואנחנו מקווים שגם היא) מרוצים מהגן. אם את רוצה עוד פרטים, תשלחי לי מסר. נראה לי קצת מוקדם לחפש עכשיו גם לשנה הבאה, לא?

אסנת+

New member
יש לי יש לי

גן מ-ד-ה-י-ם בקריית אונו שנקרא "ירוק בטבע". גן שמאמין שיש לגדל ילדים ללא לחץ ועומס של תכנים, ממש גן מוקף בטבע. גננות משגעות. הבן שלי נמצא שם מגיל שנה וחצי ויש גם קבוצה גדולה יותר לעוד שנה. אני יודעת שההרשמה ממש בעיצומה בימים אלו. אם את רוצה עוד פרטים שלחי לי מסר.

עירית ל

New member
ובנס ציונה?

מישהי יכולה להמליץ על גן בנס ציונה? יונתן יהיה בן שנה ושמונה בספטמבר וזה כנראה סוף עידן המטפלת. קראתי המון בפורום הזה ובפורומים אחרים על חיפוש גן ועדיין זו נראית לי משימה ענקית. אני אפילו לא יודעת איך לגשת לזה. קצה חוט???

Yarik N

New member
לשלוח בגיל שנה את הילד לבית הספר

לא מזמן ביקרתי בביה"ס הדמוקרטי במודיעין (מקבל מגיל שנה ועד י"ב) ואני לא מפסיק להתפעל.

מבקשת הבהרות

אני גרה במודיעין ובמקרה אני הולכת היום לראות את הגן הדמוקרטי עבור שנה הבאה. אני יודעת שיש בי"ס דמוקרטי אבל חשבתי שזה מחטיבת ביניים. אתה מוכן לתת לי קצת יותר פרטים.

Yarik N

New member
גן דמוקרטי?

אני לא יודע, עדיין לא גר במודיעין ואעבור רק לקראת השנה הבאה. ביה"ס הדמוקרטי מקבל מגיל שנה ויש להם גנים. כמובן שהגנים לגילאים אלו לא ממש פועלים על בסיס הדמוקרטיה (הילדים לא מצביעים אם לצאת החוצה או לאכול) אבל יש שם חופש גדול יותר והילד יכול לבחור באיזה פעילות הוא רוצה לבלות את שעותיו. תרימי טלפון לביה"ס, הם עושים סיורים כל שבועיים לערך ויזמינו אותך. הרעיון הוא שהילד יתחיל מגיל ינקות את החיים בקהילה הדמוקרטית ויסיים בכיתה י"ב (כרגע יש להם בעיות עם משרד החינוך לגבי הכיתות הגבוהות לשנה הבאה). בכל מקרה כיוון שבגיל זה לא נראה לי קריטי אם הוא בגן פה או שם (מלבד העניין שאינו צריך להתרגל כל שנה מחדש לחברים חדשים אלא צומח איתם יחד) תשווי מחירים!

limori

New member
הי עירית יש שני גנים מאד מומלצים

בנס ציונה שאני ממש שכחתי את שמם. תשלחי לי אי מייל ואני אתן לך את מספר הטךפון של גיסתי והיא תתן לך את כל הפרטים [email protected]

למעלה