בעקבות הדיון של השוקיסטית שלנו...

בעקבות הדיון של השוקיסטית שלנו...

פרסמתי הודעה בפורום פאקצות והגעתי ללינק הזה.
תהנו...

MajorWinters

New member
...

בהתחלה צחקתי, ואז התעצבנתי, ואז סתם הייתי אדיש, ואז לא היה לי כח להמשיך לקרוא, כי זה מטומטם.

מתוך שלל כתבי הקודש הללו...

אני חייב לבחור בפסוק האמת האוניברסלי הבא: 6. אל תקראי ספרים! כי אז יהיו לך משקפיים ובחיים לא תוכלי להיות מקובלת כל מילה בסלע!

Some Might Say

New member
?.. מה זה משנה?

א. מבחינת אנשים מסוגה אין הבדל ב. הבלוג פיקטיבי. אולי יש ברעיונות שהיא העבירה משהו שמבטא את המחשבות האמיתיות שלה, אבל הכל עטוף בדמות בדיונית מוקצנת. קשה לי מאוד להאמין שבחורה בת 16 תכתוב על "איך להיות מקובאלים" וכל העניין עם הבריכה, שטחית ככל שהיא.

מוקצת?... או שלא...

קשה לדעת, לא בדקתי לעומק. פעם חשבתי שפורום פקאצות או פאקצות הוא סטירי... לפחות חלק מהתגובות נראות שם... ציניות... קשה להחליט...

Science Fiction

New member
הוא כן פורום סאטירי. ../images/Emo119.gif

לא לחלוטין; כלומר, לא כותבים שם פריקים אפלים וקשוחים. אבל כן, אנשים שעונים על ההגדרה השטחיות של פאקציוּת [חצי מהעולם, אגב. גם אני] קצת מקצינים את העניין והופ, פורום.

Science Fiction

New member
לא ../images/Emo119.gif

אני משתדלת שלא להגדיר את עצמי, אבל אם כן אז כגיקית.

מה עוזר לא להגדיר?

איך את מסבירה את המשפט הזה: "אבל כן, אנשים שעונים על ההגדרה השטחיות של פאקציוּת [חצי מהעולם, אגב. גם אני]"

מה ה מצב

New member
חחח זה ממש הצחיק אותי.

זה ממש ממש ממש צוחק על ה"מקובלות" ועל הפקאצות. מה שיותר הצחיק אותי זה שאנשים הגיבו על זה ברצינות... והכותבת הגיבה להן בחזרה ברצינות...

תמיר1991

New member
ראיתי את זה, ואפילו שמתי לינק לזה

בבלוג שלי
דמט, הטמטום!!! תמיר.

יאמר לזכותי...

שאני לא ממש מכיר אנשים כאלו
אז אם זאת פארודיה, אני מניח שהבחורה שכתבה את זה אמורה להיות מהקבוצה השניה, לא? אז נשמע שיש לה בעיות עם הקבוצה הזו... כלומר הקטע של המקלחת? יש סיכוי מסויים שאתה טועה...

למעלה