בעקבות ההתחכמויות של כולם פה בנושא החנונים

Light18m

New member
בעקבות ההתחכמויות של כולם פה בנושא החנונים

הנה מבחן די כולל שיגיד עד כמה אתם חנונים באמת:

http://www.innergeek.us/geek-test.html

אני שמח לבשר שעליתי בכ-7% חנוניות מאז הפעם האחרונה שעשיתי אותו לפני 3 שנים.
מעניין אותי לראות את התוצאות שלכם.

C l u e

New member
וואי, זה היה חופר...

ורק מראה באיזה מצב נואש אני וכמה שלא בא לי ללמוד.

טוב, מאד לא מפתיע- אני 8.4% חנונית, וגם זה בעיקר בגלל שאני אוהבת נורא מד"ב ופנטזיה.

Berethor

New member
גם ארוך מדי, וגם מצפים ממך לענות להכל בחיוב

עדיף כבר המבחנים של okcupid, שהם בסגנון מבחן אמרקאי, עם כמה אופציות, מי שחנון יבחר את האופציה הנכונה.

Light18m

New member
יצא לי רק 17.9%

אני מאשים את זה שגדלתי בתור דתי ולמדתי בישיבה מנותקת מתרבות הגיקים.

not lonely

New member
אז כנראה שלא הבנתי

ככל שיוצא פחות אחוזים אז זה אומר שאתה פחות חנון? או שזה הפוך?

אני קצת גאה בעצמי שקיבלתי יותר ממך.

אבל ההאשמה שלך מוצדקת.. אני מוקפת בעיקר בגיקים מגיל 16 אז אין ספק שלהרבה מאוד דברים התוודעתי רק בגללם. לפני זה טיפחתי את הגיקיות לבד.

בקלות?

בגיל הזה הכרתי אנשים חדשים שרובם נשארו חברים שלי עד היום. בגיל הזה התוודעתי גם לאייקון..
ברגע שאתה מוצא סביבה שכיף לך להיות בה, קל מאוד להישאר בה.

Berethor

New member
אני מתפלא שמישהו אשכרה עונה שם על 35% מהדברים

כמו שאפשר לראות כאן אפילו חנונים מתקשים לענות לרוב הדברים שהמבחן הזה מצפה מצורה דיי שקופה מהם לענות עליהם.

תחשוב שבלי קשר ללענות, צריך לקרוא את זה.

אז אם כבר קראתי.. נסמן
במה שרלוונטי.
ולא מצפים לענות להכל בחיוב, פשוט צוברים נקודות. לכן יש level של geekness.

Berethor

New member
אני יודע מה צריך לעשות שם

הקטע שלהבנתי המבחן הזה שופט כמה אתה geek על פי כמה מהדברים שם סימנתה
, ובגלל שיש שם הרבה דברים כל כל הזויים שאפילו רוב הgeek לא עונים עליהם, או לחילופין כמעט ולא יכול להיות שgreek יענה לכל הדברים האלה ביחד, אז מראש התוצאה כמעט תמיד תהיה נמוכה, אפילו אם אתה geek מוחלט. זה בדיוק הסיבה שעדיף כבר מבחן אמרקאי עם תשובות 'גיקיות' ולא 'גיקיות' ולפי זה להחליט כמה אדם גיק, מאשר מלא שאלות גיקיות שברור שהרוב יענו עליהן לא. למרות שעדיין לא יצא לי למצוא מבחן טוב בנושא חנונים, כמו בנושאים אחרים משום מה. עליי באופן אישי במלא המבחן לא כזה רלוונטי, כי אני יותר nerd מאשר geek, למרות שבמבחנים שעשיתי הכל יצאתי לרוב אדם רגיל לגמרי, זה הזוי בהתחשב בכך שאני כן עונה להרבה מאפיינים "חנונים", אני בטח לא חנון טיפוסי או מאה אחוז אבל בטח גם לא אדם שאין לו שום קשר לנושא, מה שגורם לי לחשוב שרוב המבחנים האלה או לא מספיק טובים או יותר מדי קיצוניים.

למעלה