בעקבות הודעה ישנה של gl

NuckBunnies

New member
בעקבות הודעה ישנה של gl

שבה נכתב: "ספרו נא לי איך הכל התחיל? אצלי הכל התחיל לפני הרבה זמן כשהייתי בארה"ב וראיתי קומיקס וקניתי (אוליי זה התחיל מסדרות הקומיקס הרבות). אבל התחלתי לאסוף רק באוגוסט הזה בפסטיבל הקומיקס. GREEN LANTERM אספן מתחיל" ואף אחד לא הגיב. בכל מקרה, אני קורא קומיקס מאז שהייתי קטן קטן, עם קומיקסים צרפתיים/בלגים (היות שגרתי בבלגיה עד שהייתי בן 3) כמו טין-טין ואסטריקס. בהמשך קראתי חוברות עבריות וכדומה. על אנימציה לא נדבר, אני ראיתי בערך את כל סדרות האנימציה שקשורות לסופר הרוס פעמיים לפחות. מדי פעם ידיד של אח שלי היה מביא קצת קומיקס אותו הייתי קורא במהרה (Watchmen, לדוגמא). אספנות הקומיקס שלי התחילה בשני מישורים - עם אהבתי לאנימה שגדלה התחלתי לקרוא ולהתעניין במנגה, ועם גילוי הקומיקס באינטרנט (לאתר של מרבל הייתה תרומה לא קטנה לכך), בו יכולתי לקרוא קומיקס בלי לשלם מאות שקלים (זה רק אחר כך
). זהו בערך. תורכם. NuckBunnies ותודה לgl על הנושא, כל הזכויות שמורות.

ויאגרה

New member
בראשית...

הייתה הסידרה "ספיידרמן וחבריו המופלאים",אשר גילתה לויאגרה הצעיר את העולם של גיבורי העל. בילדותו,הוריו של ויאגרה,אשר רצו שבנם יגדל לאדם משכיל ותרבותי,עשו מנוי לספריה.מלבד לקרוא ספרים כמו "דני דין" או "ג´ינג´י",קרא ויאגרה גם ספרים כמו "זבנג","טין טין" ו"אסטריקס". מאוחר יותר,כשהחלו לצאת לאור חוברות קומיקס מתורגמות לעברית,החל ויאגרה לאסוף אותן,מבלי להפסיד אפילו חוברת אחת...במקביל,החל ויאגרה לאסוף חוברות קומיקס באנגלית,כשהמקור העיקרי שלו הוא סטימצקי וסתם דוכני עיתונים. התפנית הגיעה בכיתה ז´...טיול הבר מצווה של ויאגרה ללונדון ולפריז,שם ניחשף לחנויות ענקיות של קומיקס ורכש יותר מ-20 חוברות (שלא שוות כל כך הרבה,לצערו).מאוחר יותר באותה שנה,הוא התחיל לקבל חוברות קומיקס מספקית הקומיקס "עולם הירחונים" כשהם פשטו את הרגל,הוא עבר ל"ג´נסיס"...כש"ג´נסיס" הפסיקו לספק חוברות קומיקס גם הן,הוא פנה ל"עולם הקומיקס",אליהם הוא מנוי עד היום. לויאגרה כמה מאות חוברות,בינהן כל המהדורה השלישית (והנוכחית) של Iron Man,הגיבור המועדף על ויאגרה,משום מה,מההתחלה ועד עכשיו.

byron

New member
ואלה שמות....

הקומיקסים שקראתי לראשונה הענק המדהים ולגיון הצדק. בכיתה ז´ התחלתי לקרוא את החוברות ועד היום (14 שנה אחרי) אני בעיקר אוסף את לגיון הצדק והx-men. זה מדהים אני נהנה כל 10 לחודש כשאני מקבל את החבילה החודשית לא ניתן לעצור אותי. אני עף מהעבודה לדואר ואז הבייתה לקרוא שוב שוב ושוב את החוברות. איך מצאתי את החוברות לראשונה? בחנות ספרי יד שניה בבנין כלל בי-ם ראיתי את החוברות לקחתי אותן ליד.... והתמכרתי. סיפור עצוב (אבל גם שמח)

אצלי זה התחיל

כשהייתי בן שלוש עשרה (1997) עם חוברות קווין קומיקס שמצאתי בחנות כל בו שכונתית. המוכר פינה את המחסנים שלו ומצא אותם שם זרוקים ומכר אותם בזיל הזול. קניתי אותם בשני שקל לחוברת. היו שם גם באנגלית של ג´י אי ג´ו וכל מיני שטויות. היה שם הכול- האלק, סופרמן, בטמן, סטאר וורס. בקיצור, משם, בערך, התחילה האספנות שלי.

למעלה