בעקבות הודעתו של גל גם אני רוצה

R-o-i

New member
בעקבות הודעתו של גל גם אני רוצה

לקבל מחמאות נכון שאני יפיפה ? תמונות חתומות אני אשלח אח"כ ביי מתוקות

$ מעיין $

New member
..........What the fuck

אימאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני אני אני אני אני אני אני אני!!!

אני רוצה..... למות!! מה זה?!מי יצא איתך...וסליחה על זה שפגעתי בך... :*) פחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וואי למות!!!!

איזה כוסון בחיי! חבל על הזמן פצצות לגבות רסיסים לריסים!!!! אני מתה עליך יפיוף שלי! תתקשר אלי:144 ב-
ליאתו´ש

R-o-i

New member
צפונית~כאילו כנסי בבקשה

התקשרתי ואמרו שאת לא נימצאת יש לך אולי פלאפון ?

No Doubt

New member
היי רועי....

וואי רועי אני חייבת את המספר טלפון שלך!!! אני רוצה לדעת איםה אתה גר!!! אתה כ"כ חתיך!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואי אתה כזה כוסון.... והמשקפיים האלו...איזה סקסיות.... אוף עשיתי לעצמי בחילה

lala182

New member
לי אישית נראה ש....

הוא עובד עלינו.. כי לדעתי כאלו חייזרים נמצאים רק במאדים...
חוצמזה לכל הבנים שחושבים שהפורום הזה הוא המקום להפגין את תמונותיהן העלובות.... - אתם טועים....!!!!! זה מראה חוץ מחוסר חיים ורצון נואש להכיר בנות בגלל שלא הולך לכן בריל לייף גם חוסר צומיות מוחצן ומופגן...!!! אולי אתם מחפשים באינטרנט כי אתם נראים ככה אבל עדיין.... ונעבור לחלק של הסופרלטיבים- יש לך שם יפה.... שלכם (ובעיקר שלכן...!)
לה-לה

Sprite

New member
מאיפה אתה מביא את התמונות האלה?

אני באמת רוצה לדעת! אם זה מאתר מסויים תכתוב בבקשה את הלינק אליו!

R-o-i

New member
אם לה לה אומרת היא יודעת

דרך אגב באמת תודה לכל אלה שאמרו שאני יפה ושהן היו יוצאות איתי אבל לפי מצבי האמיתי אפילו הכלב שלי מתבייש לרדת איתי מהבית
אז מצטער שחדרתי ככה לפורום שלכם באהבה רועי שיש כמה שכבר ראו תמונה אמיתית שלו

No Doubt

New member
אל תאמינו לו!!!

יש לי אותו באיי סי והוא סתם מזיין ת´שכל הוא הבן הכי יפה שראיתי בחיים שלי והוא חמוד נורא!!!! כדי לכן לדבר איתו תאמינו לי הוא חתיך!!!

אם כן אז מה יוצא לו מזה?

כאילו מה הקטע? אתה מנסה לחפש מישהי שמחפשת אופי ולא יופי או מה?! מה הולך פה?

R-o-i

New member
מתוקונת...

גם איתך דיברתי באיי סי קיו אני מבת ים ראית את התמונות שלי גולש וקופץ מדרגות עם הסקטבורד ולא אני לא מחפש מישהי אני סתם נכנסתי לכאן וראיתי את ההודעה של איך קוראים לו שפרסם תמונה שלו אז סתם עשיתי את זה את זוכרת מי אני ? אם לא לא משנה ביי מתוקה

למעלה