בעקבות הוצאת...

Bullitt

New member
בעקבות הוצאת...

... האלבומים הקרובה על ידי מיוז וקולדפליי ,איזה להקה(כל להקה) יכולה להמשיך את המורשת של רדיוהד אחריה ?

בוקי ש

New member
לדעתי כמובן...

קולדפליי הם בכלל לא באותה ליגה עם רדיוהד...כי זאת ליגה של קבוצה אחת... עם כל הכבוד, קולדפליי היא להקה ששומעים ברקע, נחמדה, לשים בסטיראו ולהירדם או משהו כזה, בלי מסר, בלי אופי, בלי ההתרגשות, בלי תום יורק
בלי הגאונות, בלי המקוריותהבלתי פוסקת...ועוד הרבה מאוד דברים שיש לרדיוהד! זוהי חוות דעתי הכנה אוהב את כולכם!

Bullitt

New member
מסר ?

איזה מסר בדיוק אם אפשר לדעת מעבירים רדיוהד ?

בוקי ש

New member
לכל שיר יש את המסר שלו ,לכל קליפ

יש משמעות שונה, לגביהם, לאו דוקא מה שאחרים רואים יש להם מסרים כמו למשל, הצורך לשמור על העולם, החומרניות, והתיעוש שדופקים את העולם המחורבן ממילא הזה...חוסר האהבה בעולם, רמיזות על הכלא הזה שכל אחד מאיתנו חיי בו, הכלא שנמצא בראש של כל אחד מאיתנו!!! ועוד ועוד חוצמזה כל אחד מסתכל על זה אחרת!

Bullitt

New member
מסר על חומרניות?!?!?

על ידי רדיוהד?? הם מהלהקות הכי חומרניות בעולם .

newtone

New member
ולדעתי!

אתה סתם מזלזל , שמע , לקולדפליי אומנם יש דרך ארוכה לעשות , אבל אם חושבים על כך שהם הוציאו רק אלבום אחד (שלפי דעתי הוא מקסים , מרגש והמילים בו בסדר גמור+) והוא אחד היותר טובים שיצאו בעשור (הקצר בינתיים...) . הבה נזכור שגם "פאבלו הני" עם כל הכבוד והערכה, הוא לא יצירת אומנות ברמה של ok computer , ועברו 5 שנים ביניהם ... אז אולי הם לא יהיו רדיוהד,אבל אני חושב שהם באמת חבר´ה טובים ומוכשרים שהתחילו בצורה מרשימה ומבטיחה.

בוקי ש

New member
אני מבקש לא להכניס מילים בפי!

לא אמרתי שהם לא מוכשרים, ולא אמרתי שהאלבום הזה כל כך שטחי...הם טובים, אבל באמת לא ברמה ש רדיוהד כי לדעתי, ובעצן לצערי, לא יהיו עוד רדיוהד... זה כמו שיש הרבה כדורסלנים טובים בעולם ואף מעולים, אבל לא יהיה עוד מייקל ג´ורדן לעולם! מצטער אם מישהו נפגע מדברי, עמך הסליחה!
ואני מסכים לגבי פאבלו האני לעומת המשך דרכם... אגב, בקשר לאלבומי ה"עשור" הנוכחי, נא לא לשכוח שזוהי לא תקופת זוהרת בעולם המוסיקה ולא יצאה יותר מדי מוזיקה איכותית, כי האמטיוי משתלט על העולם, וגם כנופית בריטני ספירס, ומעבר לזה גם לא היו הרבה חידושים בעולם האלקטרוניקה והרכבים חשובים כפיית´לס,ופרודיג´י נסוגו להם...

Bullitt

New member
קולדפליי

הם הלהקה הבריטית הבאה שתהפוך למוערצת ביותר . טום יורק זה דבר אחד , אבל לזלזל בכריס מרטין זה משהו אחר .

Yael Floyd

New member
אכן כן... הבנאדם צודק...

קולדפליי היא באמת להקה לשמוע ברקע... בלי מסר או אופי. אבל.. נחמדים... כן, הם נחמדים.....

Eclipsed 0

New member
לא יודעת...

הם נחמדים - הם גם רק מתחילים. הם הוציאו רק אלבום אחד. תנו להם עוד צ´אנס... אני אוסיף את האלבום לרשימת האלבומים שאני צריכה לקנות. יש לי תחושה שייצא מהם משהו טוב, אם לא באלבום הזה, אז באלבום הבא...

Yael Floyd

New member
ואם לא מחר אז מחרתיים

היי היי (צעד תימני) <יעל במצב רוח מרומם>

תגובה לבוקי..

שלומות בוקי אתה באמת חושב ש- Coldplay סתם כתבו את השירים מבלי לחשוב על המילים? או מבלי להעביר מסר מסויים? האם הקשבת למילים של קולדפליי? דבר אחרון - אני לא חושב שיש אומן שכותב דברים מבלי לחשוב על המשמעות והמסר.

Major Thom

New member
יש כאלה..

השאלה היא אם אפשר לקרוא להם אמנים. אני לא חושבת שיש הרבה עומק ב-oh baby baby ושלל שירי בריטני האחרים.

Bullitt

New member
מורשת

של להקת אינדי, רוק אלטרנטבי , וכו, הכי טובה בעולם ומורשת של הסגנון ושל המוזיקה בעיקר .

מה זה מורשת?

רדיוהד ימשיכו את המורשת של רדיוהד, קולדפליי ימשיכו בדרכם וגם מיוז. בסופו של דבר, זה רק שאלה של טעם.

polyethylene

New member
למה ההשוואה האין סופית ../images/Emo35.gif

מבחינתי אין מקום להשוואות, ואין פה מלחמות ירושה
כל להקה עומדת בפני עצמה, וכל להקה צריכה להוכיח את עצמה מבחינה מוסיקלית
אם יהיו פחות התעסקויות בויכוחים כמו "מי מושפע ממי" או "מי יהיה ה ______ הבא?", תהיה יותר תשומת לב למוסיקה וללהקה עצמה. ה
ים יהרגו אותי יום אחד וה
ה שלי לא עושה דבר בנידון... בשביל מה הבאתי אותה שמישהו יסביר לי
unbelievable truth - higher than reason e.p

למעלה