בעקבות החתונה של ברט...

Rose131

New member
בעקבות החתונה של ברט...

מה דעתכם על יחסים בינאישיים של אמנים עם מעריצות[\מעריצים]? לטווח ארוך וגם סטוצים.. האם זה בסדר שאמן ישכב עם מעריצה לילה אחד וישכח אותה למחרת? ואולי אף כמה במקביל? זה לא נראה לאף אחד לא בסדר או שזה בסדר כי הבנות בוחרות? ובכלל, מה דעתכן על בנות שעושות כאלו דברים? הן נותנות, או שזה בסדר כי זו הלהקה שהן הכי אוהבות? נראה לכם שאמנים צריכים להיכנס לקשרי חברות לטווח ארוך עם מעריצות? אני זוכרת שראיתי פעם באיזה ראיון מישהו, או ג'רארד או פראנק או אפילו ברט או קווין או משהו כזה שאמרו שהם לא יוכלו לצאת עם מעריצה כי בשבילה הם תמיד יהיו הסולן\הגיטריסט של MCR\דה יוזד. כלומר, מעריצה יכולה באמת להתאהב באמן בגלל מי שהוא? הרי מההתחלה היא יוצאת איתו רק כי הוא הסולן\גיטריסט כי עד כמה שאוספים מידע אני בספק אם אפשר באמת להכיר את האמן.. דעתכן בנושא, חיפרו.

דעתי

אני יודעת שאני באופן אישי לא הייתי שוכבת עם חבר מהלהקה שאני אוהבת, כי לי זה מפריע ונוגד את העקרונות ותדברים שגדלתי עליהם אבל אני לא רואה בזה כל רע. זה בסדר שזה מבחירה של המעריצות. אין לי דיעה עליהן כי אני לא יכולה לשפוט אותן רק בגלל זה. אבל אני בטוחה שאחרים יקראו להן שרמוטות וכל החרא הזה. אני לא אתערב להן בחיים, פשוט בעיניי זה נראה שגוי. לא רק עם חבר להקה שהן אוהבות, גם אם כל אחד אחר שהן לא מכירות. אמנים הם כמו כל שאר בני האדם, והם יכולים לצאת עם מי שהם רוצים. אם הם יהיו רק הגיטריסט או הסולן של דה יוזד בעיניי הבת זוג? זה כבר בעיה שלהם והחלטה שלהם, וסיכון שהם צריכים לקחת אם הם רוצים להיות במערכת יחסים עם מעריצה. וכן, מעריצה יכולה להתאהב באמן בגלל מי שהוא. אם הם יצאו לדייטים וידברו אחד אם השני ההתרגשות של המעריצה תפוג והיא תהיה יותר חופשייה להיות מי שהיא ובאמת להתאהב בו. ולא לאסוף מידע כדי להכיר אותו, אלא לשאול אותו שאלות על עצמו ולהכיר אותו טב יותר. כן, אני מאמינה שמעריצה יכולה להתאהב באמן והוא בה.

GD ROCKS

New member
אניאני

טוב קודם כל זה די ברור שאומן ששוכב עם מעריצות וזורק אותן למחרת זה פסול לחלוטין. גועל נפש
תכלס, בנות שעושות את זה, זה עצוב אין מה לומר אבל תשמעו לפעמים יש אמנים אלוהיים [כמו ג'סי] שהייתי עושה הכל בשביל לבלות איתו לילה אחד
אז כאילו לאיודעת מה לומר זה עצוב והכל אבל יש בי צד כלשהו שמבין אותן. חחחחחחחחחחחחחחחח יצאתי שרמוטה בטירוף הא? ולאיודעת לדעתי אמנים יכולים להיכנס לקשר עם מעריצה כל עוד היא לא יותר מדי אובססיוית..

דעתי.../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

אני בכלל לא חושבת שיש בזה משהו פסול. כאילו, אני לא חושבת שאמן ששוכב עם מעריצות ואחר כך זורק אותן זה בסדר. שהוא מנצן אותן ככה רק בגלל שהן פשוט נורא מעריצות אותו וכל חלק בגוף שלוXD אבל אם הבנות האלה מבינות שזה רק משהו חד פעמי גם מבחינתו וגם מבחינתן אז אני לא רואה בזה שום בעיה. סך הכל האמנים האלה הם גם בני אדם, וסך הכל הרבה אנשים שוכבים עם מישהו רק לילה אחד. ואם זה בסדר מבחינתם אז מה זה מפריע לי? ולדעתי, זה ממש לא נכון שהמעריצות תמיד יראו אותו נגיד בתור הסולן של דה יוזד. הרי כשאתה מתחיל לצאת עם מישהו אתה גם ככה לא יודע עליו כלום. רק במשך הזמן מתחילים להכיר אחד את השני באמת. וזה שהוא הסולן של דה יוזד לא אומר שהוא לא יכול להפתח אל אותו בן אדם ולהראות לו את מי שהוא באמת באמת רק בגלל שהיא מעריצה שלו. אין שום קשר בן הדברים. קיצר הייתי מתה להתחתן עם ברט ושקט כולם
.

ממ..

אני רק אגיד שכמו שיש אנשים "רגילים" (הכוונה ללא מפורסמים) שהם בעד סטוצים ואין להם בעיה לשכב עם מישהי לילה אחד ולשכוח מקיומה למחרת, זה אפשרי ובסדר לדעתי גם לאנשים מפורסמים לעשות את זה. כל אדם והבחירה שלו. אם נוח לו עם זה והוא לא מרגיש אידיוט ונצלן שיעשה את זה. הבנות שאותן כביכול מנצלים אמורות לעצור שנייה ולחשוב אם הן עדיין מעוניינות לקיים יחסים עם אדם (למרות שהוא מפורסם) ללילה אחד. אני בטוחה שהן יודעות שזה לא שהם יצעדו למחרת לחופה ושזה כולה בשביל הפאן. החלטה שלהן. אני בטח אצא טיפשה אבל אני יכולה להבין בנות כאלה.
כאילו, לאו דווקא בקטע של סקס. פשוט לבלות יום שלם עם בנאדם שאת כלכך מעריצה ומעריכה, זה בטוח כיף.

"ואין להם בעיה לשכב עם מישהי לילה אחד ולשכוח

מקיומה למחרת.." בריאן קיני מישהו?

נו איזה חרא תפוז הזההה

שלחתי מיליון פעם כבר.. >_> קיצר לדעתי אין שום דבר רע בזה שחבר להקה או זמר או משהו יבלה לילה אחד עם מעריצה, כמובן כל עוד הוא לא מנצל אותה ולשניהם יש הסכמה בעניין. סה"כ, גם המעריצה צריכה להכנס לזה בראש צלול ולחשוב- אוקיי, אני לא המעריצה היחידה שלו, הוא לא אמור לקחת אותי לחופה אחרי סטוץ אני חושבת שאם הייתי גדולה יותר מ-14 והייתי פוגשת חבר להקה אחרי הופעה או משהו ואני ממש אוהבת אותו נראה לי שזה חלום של כל אחת לבלות איתו לילה
אז כן הייתי עושה את זה זה לא הופך אותי לזונה אם אני לא נכנסת לזה מהסיבות הנכונות [שאני לא חושבת שהוא אהבת חיי ובלהבלה, שאני מבינה שזה קטע של הלילה ויכול להיות מגניב כי זה מישהו שאת מעריצהXD] ג'רארד\פראנק\ברט\קווין צודקים (למרות שלא נראלי שברט אמר גם. חח) - סה"כ מה מעריצה יודעת? הרבה פחות ממה שאנשים שמכירים את הלהקה אישית, היא יודעת מה שהם נותנים לה לדעת, מה שהם אומרים בראיונות, מה שהם מביעים בשירים וכו'. אי אפשר להכיר מישהו 100% כשמסתמכים על הכרות כזאת שטחית - וזו סיבה למה קשר כזה לא יכול להצליח אבל מצד שני, מעריצה - היא בעיקר בן אדם. המפורסם יכול להכיר את האופי שלה ולאהוב אותה, וכנ"ל היא אותו. אני בטוחה שלא כל הקשרים של המעריץ-מוערץ נגמרים בלילה אחד ביחד וזהו. אם הם מכירים קצת יותר מזה, יש סיכוי שהם יתאהבו, כן. כמו שיש סיכוי שהיא תגיד וואלה, הוא אידיוט, הוא לא מה שחשבתי ותשאיר את זה בתור סטוץ וזהו

מה, את רוצה להגיד לי../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

שאם הייתה לך הזדמנות נגיד לשכב עם קווין, והיית כמובן יותר מבוגרת וזו לא הייתה הפעם הראשונה שלך או משהו, לא היית מסכימה?
ס'מחשבות עולות לי בראש
><"

../images/Emo79.gif ישר אחרי הופעה? ../images/Emo11.gif

ולא, אם הייתי פוגשת אותו לא הייתי ישר רצה לשכב איתו..

כשזה סטוץ עם מישו שאת רוצה ממקודם,

זה שווה בהרבה. למרות שבתכלס - אם את שרמוטה, את שרמוטה. בין אם זה יהיה עם כל הסולנים של להקות האימו באשר הן, או סתם עם חולי איידס אקראיים.

למעלה