בעקבות הטיול למדבר יהודה

miyamoto

New member
בעקבות הטיול למדבר יהודה

עלו בי תהיות בנוגע לסגולות המרפא של עכבישים ועקרבים. מי מכיר, מי יודע?

TAINTED SAINT

New member
אצל משתתפים מסויימים....

מציאת העכבישים והעקרבים גרמה ליצירת "הילות" שזרחו במדבר....אפילו הנצחנו זאת....

miyamoto

New member
נדמה לי אפילו...

שהאבנים שמתחתן מצאנו עקרבים זהרו בהילות שונות...

TAINTED SAINT

New member
בהחלט !!! בעיקר אחרי ש...

ת. השתין עליהן.....שיטת סימון מקורית לדעת איזה אבנים כבר הפכנו.... שמתה לב שאחרי שהוא הגה את הרעיון וישם אותו,כבר לא היו טעויות [כמעט...] של להפוך את אותן האבנים פעמיים ! חסך לנו המון אנרגיה ! [וגם תרם להשקיה של המדבר,ובטח שהותיר את כלבי הרועים של הבדואים באטרף רציני.....סימן להם את כל הטריטוריה שתמיד חשבו שהיא שלהם.....] TAINTED SAINT

אני מבינה שהיו לכם מלאן חוויות....

דרסתם גור גמלים....טבעתם קצת...פישתנתם על כל סלע במידבר...היתעללתם בכלבים של הבדואים...אספתם עקרבים ועכבישים.... אכלתם להשלים אנרגיות חגבים עים מימרח שוקולד....אני מזה מיצטערת שלא באתי!!!! נישאר משהו במידבר כמו שהוא היה ליפני שהתחרפנתם שם על כל מה שיש שם-חי-צומח-דומם???!!! חגבים זה קפצנים-נכון? כמו הארבה שבני ישראל נישנשו במידבר.....אתם מזה מיתחברים בחזרה לשורשים.... [למדתי בגללכם איך כותבים עקרבים בלי טעויות-לא יודעת איך זה יעזור לי בחיים-אבל שיהיה...] סססאמו!! הסמיילים עוד לא עובדים!!!תפוז-ביאסתם לי ת'בוקר!!!!!

סויה 1

New member
את סגולות המרפא......

של העקרבים ,כולנו היכרנו רק לאחרונה. את סגולות המרפא של העכבישים,צריך לנסות.... ולא על בעלי חיים.

רסקול

New member
מה לא מכיר תחבושת קורי עכביש?

ואתה יודע שקור עכביש הוא החוט הכי חזק בעולם?

miyamoto

New member
החוט הטבעי*

פולימרים טבעיים חזקים מאין כמוהם. אמנם, הייחוד שלהם אינו טמון רק בחוזק, אלא בשילוב המיוחד של חוזק וגמישות.

TAINTED SAINT

New member
נו,באמת אין אף אחד כאן....../images/Emo122.gif

שיודע שכבר לפני אלפי שנים גילו שלקורי עכביש יש תכונות אנטיספטיות חזקות במיוחד? יש בהם חומר הדומה לפניצילין,ולכן השתמשו בהם בתחבושות על פצעים פתוחים,על מנת למנוע זהומים. כיום יש מחקרים מאוד רציניים על שימוש בחומרים המופקים מארס עקרבים כתרופות למחלת הסרטן. הייתה אמונה טפלה [ואולי לא כל כך טפלה...לך תדע...] שאפר מעקרבים שחורים עוזר לרפא עוורון,יש אפילו מקרה מתועד בספר 'זהירות עקרבים' של פ.אמיתי [מורי ורבי במשך חמש שנים,עד שהצליח לצאת לי מכל החורים עם הקנאה והקטנוניות שלו]. ישנם כיום מחקרים מעמיקים ומושקעים כלכלית על הארס של אלמנות שחורות,שוב על מנת לשלב רכיבים ממנו בתרופות אנטי-סרטניות. TAINTED SAINT

סויה 1

New member
אפרופו אלמנות שחורות

איזה ביציות מחסלות את בן זוגן מייד לאחר ההזדווגות. לפחות איזה מילה טובה[איך היה מאמי,נהנת מאמי...נאדה] הכושי עשה את שלו הכושי יכול ללכת.

למה תנחומיך?

זה אפילו הגיוני..... השאלה הניצחית-למה באת לעולם? התשובה לגברים:להפרות ולהרבות כמה שיותר התשובה לנשים: להוציא לפועל את המשימה. ואחרי הסקס תמיד מרגישות רעב,ואם יש משהו פיקנטי וטעים אז למה לא לנשנש קצת?

miyamoto

New member
אתה יודע אולי היכן גילו זאת?

יש לי חשד שבמצרים, או אולי בבל, אני יודע שהם היו יחסית מפותחים בתחומי רפואה אז. זה פשוט מאד מעניין אותי

TAINTED SAINT

New member
למי מכוונת השאלה../images/Emo35.gif

אם התכוונתה לסגולות המרפא של קורי העכביש,אינני זוכר בעצמי מי טוענים לזכות הבכורה,אך המנהג היה נפוץ בתרבויות קדומות רבות,כולל בתרבויות הפרה-קולומביאניות בדרום אמריקה. עד היום בשבטים פרימיטיביים מסויימים [ובבת-ים ובחולון] עדיין נעשה שמוש נרחב בקורי עכביש כחלק מהחומרים המונחים ישירות על הפצע,יתכן שהחומר אף גורם להתחדשות תאים מואצת. ואם אתה רוצה באמת דבר יוצא דופן....היה פרוייקט מוטרף למדי שניסה לבחון אם ניתן לשנות בעזרת הנדסה גנטית עזים,על מנת שהחלב שלהן ידמה בהרכבו לחומרים הנמצאים בקורי העכביש
[ואל תשאל אותי היכן זה כתוב ברשת,תחפש בעצמך,ותוסיף כאן למטה את הלינק למען האחרים-תודה מראש] שלך TAINTED SAINT

miyamoto

New member
לא טעית, השאלה כוונה אליך...

תודה על המידע
אני זוכר שקראתי על קורים שהצליחו להפיק מפרה בדרך כשלהי, אני אחפש אחר המאמר אחרי שינה טובה. ליל מנוחה

למעלה