בעקבות היום ללא עישון - עישון וילדים

gils33

New member
בעקבות היום ללא עישון - עישון וילדים

אתם מעשנים? איך הילדים מושפעים מכך? ואם לא - האם אתם מסבירים להם למה לא לעשן? איך אתם מתייחסים לנושא מולם?,הרי הם שואלים שאלות כל הזמן,מה הטעם?,למה מעשנים?אבא זה טעים? כששמעתי את המשפט - "אבא - כל הכבוד לך שהפסקת לעשן",זה היה שווה הכל.

אישתי מעשנת, אני לא.

הצבתי לה מספר תנאים שהם מבחינתי קו אדום: 1. אין עישון בתוך הבית. 2. אין עישון באוטו. 3. לעולם לא לעשן ליד הילדה, אפילו בשטח פתוח. לזכותה יאמר שהיא מכבדת את התנאים ועומדת בהם.

AlonPe

New member
../images/Emo120.gifעשית לי חשק לסיגריה!

תגיד, עוגיות (סלח לי מראש - פשוט חייב!) אז אתה רק אופה, לא מעשן?!

סולח ../images/Emo6.gif

זה בסדר, אף פעם לא לוקחים אותי ברצינות בגלל הניק, אני כבר רגיל. הכל כמובן בגדר הומור בלבד.

motior

Member
אם הייתי מעשן

אשתי לא הייתה אשתי
והילדים אומרים שסיגריות זה מגעיל - אני מסתפק בזה כרגע

schlomitsmile

Member
מנהל
לא עישנתי מאז גיל 7 בימים הרחוקים ההם, אבא שלי עדיין עישן, די הרבה. פעם נידנדתי לו וביקשתי שכטה. ברוב חוכמתו- נתן לי. ../images/Emo67.gif../images/Emo178.gif../images/Emo5.gif../images/Emo129.gif כמעט נחנקתי... זו היתה השכטה הראשונה והאחרונה שלי. בעלי עישן בעבר, אבל חדל מזמן. יצא שדיברתי עם הילדים על עישון, ושמחתי לגלות שגם הם כמוני לא מבינים מה הרעיון בלנשום עשן. עם שני הגדולים אני מאמינה שהעובדה שעשיון הוא פעולה לא הגיונית ומזיקה בעליל תספיק כדי להציל אותם מההרגל הזה (אחד היתרונות בילדים אספים ../images/Emo13.gif). השלישי, בדומה למרבית האנשים, מושפע מלחץ חברתי, ולכן נצטרך לעשות יותר בתחום זה בעניינו. הרביעי רק בן 3, אז נראה ../images/Emo13.gif

למעלה