בעקבות המלחמה באיזורנו "מדגדג" לקים ג'ון און לפתוח מלחמה משלו.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
מעניין מה יעשו האמריקקים המחורבנים בנידון.
האם הם סופסוף יצאו למתקפה כוללת וישמידו את הצפון קוריאנים?
או שהם יעשו שם את מה שהם עושים כאן.
דהיינו, יגידו לדרום קוריאנים לשבת בשקט ולא לעשות כלום.

אחרי שיגור הכטב"מים: צפון קוריאה פוצצה כביש המחבר בינה לבין שכנתה מדרום, שם בוצע ירי תגובה | ישראל היום (israelhayom.co.il)

Harrington

Well-known member
מנהל
מעניין מה יעשו האמריקקים המחורבנים בנידון.
האם הם סופסוף יצאו למתקפה כוללת וישמידו את הצפון קוריאנים?
או שהם יעשו שם את מה שהם עושים כאן.
דהיינו, יגידו לדרום קוריאנים לשבת בשקט ולא לעשות כלום.

אחרי שיגור הכטב"מים: צפון קוריאה פוצצה כביש המחבר בינה לבין שכנתה מדרום, שם בוצע ירי תגובה | ישראל היום (israelhayom.co.il)
צפון קוריאה היא מדינה מעניינת. אם תנתח את התנהגות הממשל שם לדורותיו, יש מצב שתגיע למסקנה שהסיבה היחידה שפיתחו גרעין וכו' היא חשש אמיתי (בין אם מוצדק ובין אם לאו) להתקפות עליהם מצד המערב ובראשו כמובן ארצות הברית.

הבעיה היא כמובן שארצות הברית לא באמת עשתה שום דבר כדי למנוע את זה. היא עשתה קולות של לעשות משהו, אבל הלכה למעשה איפשרה למדינה לפתח גרעין והיום כמו שכתבת, בכוחה של צפון קוריאה לאיים לא רק על דרום קוריאה, אלא על שלום העולם כולו. לך כעת תסמוך על הממשל בבית הלבן כשהוא מכריז שהוא לא ייתן לאירן להגיע לפצצה. אלו הרי אותן הצהרות בדיוק שנשמעו בזמנו לפני שצפון קוריאה הגיעה לגרעין ובכל זאת היא הצליחה וארה"ב נכשלה בנסיונותיה למנוע זאת.

השאלה הגדולה כמו ששאלת, היא כיצד תנהג דרום קוריאה. האם תפעל על-פי התכתיבים האמריקאיים ותשאיר את בטחונה בידיה? על פניו עושה רושם שכן. הרי דרום קוריאה לא מפתחת נשק גרעיני, מה שלכאורה היה מתבקש שתעשה כמענה לפיתוח חברתה מצפון. ישראל ברוך ה' כן מבינה את הקטע הזה, הבינה אותו כבר מזמן (תחת כל ממשלות ישראל לסוגיהן) ונמנעת מלהתבסס רק על ההבטחות האמריקאיות הריקות מתוכן ממשי.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
צפון קוריאה היא מדינה מעניינת. אם תנתח את התנהגות הממשל שם לדורותיו, יש מצב שתגיע למסקנה שהסיבה היחידה שפיתחו גרעין וכו' היא חשש אמיתי (בין אם מוצדק ובין אם לאו) להתקפות עליהם מצד המערב ובראשו כמובן ארצות הברית.

הבעיה היא כמובן שארצות הברית לא באמת עשתה שום דבר כדי למנוע את זה. היא עשתה קולות של לעשות משהו, אבל הלכה למעשה איפשרה למדינה לפתח גרעין והיום כמו שכתבת, בכוחה של צפון קוריאה לאיים לא רק על דרום קוריאה, אלא על שלום העולם כולו. לך כעת תסמוך על הממשל בבית הלבן כשהוא מכריז שהוא לא ייתן לאירן להגיע לפצצה. אלו הרי אותן הצהרות בדיוק שנשמעו בזמנו לפני שצפון קוריאה הגיעה לגרעין ובכל זאת היא הצליחה וארה"ב נכשלה בנסיונותיה למנוע זאת.

השאלה הגדולה כמו ששאלת, היא כיצד תנהג דרום קוריאה. האם תפעל על-פי התכתיבים האמריקאיים ותשאיר את בטחונה בידיה? על פניו עושה רושם שכן. הרי דרום קוריאה לא מפתחת נשק גרעיני, מה שלכאורה היה מתבקש שתעשה כמענה לפיתוח חברתה מצפון. ישראל ברוך ה' כן מבינה את הקטע הזה, הבינה אותו כבר מזמן (תחת כל ממשלות ישראל לסוגיהן) ונמנעת מלהתבסס רק על ההבטחות האמריקאיות הריקות מתוכן ממשי.
עכשיו כשאני רואה כיצד ארה"ב מתנהגת כלפינו
וזאת בדיוק כשאנחנו נמצאים במלחמה קשה
אני מתחיל להבין שגם בתקופת טרמפ כשהאירנים תקפו שדות נפט סעודיים האמריקאים לא נקפו אצבע נגד האיראנים.
ואז מה?
עליית מחירי הדלק אז לא הפריעה להם?
תשמע ידידי, אני לא אתפלא אם באיזשהו שלב ארה"ב תחל לתקוף אותנו
ואז ניאלץ להצטרף לרוסיה/ צפון קוריאה/ סין ומי יודע, אולי גם איראן תהיה בת בריתנו. ;-)
בקיצור, האמריקאים הם בני זונות שלא ברא השטן.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
עכשיו כשאני רואה כיצד ארה"ב מתנהגת כלפינו
וזאת בדיוק כשאנחנו נמצאים במלחמה קשה
אני מתחיל להבין שגם בתקופת טרמפ כשהאירנים תקפו שדות נפט סעודיים האמריקאים לא נקפו אצבע נגד האיראנים.
ואז מה?
עליית מחירי הדלק אז לא הפריעה להם?
תשמע ידידי, אני לא אתפלא אם באיזשהו שלב ארה"ב תחל לתקוף אותנו
ואז ניאלץ להצטרף לרוסיה/ צפון קוריאה/ סין ומי יודע, אולי גם איראן תהיה בת בריתנו. ;-)
בקיצור, האמריקאים הם בני זונות שלא ברא השטן.
עדיף שלא תדבר על נושאים שאין לך בהם שמץ קלוש של מושג.
אגב, גם לי אין שמץ של מושג בנושאים הנ"ל.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
עדיף שלא תדבר על נושאים שאין לך בהם שמץ קלוש של מושג.
אגב, גם לי אין שמץ של מושג בנושאים הנ"ל.
עוד פעם ניצול לרעה של הרשאות הניהול לשם השחתה של תגובותיי? לא נמאס לך?

לא אתקן את מעשיך בניגוד לפעמים קודמות, אבל כן אקפיץ ואספר לכולם על מעשה ידיך כדי שכולם ידעו ויראו מה אתה עושה, ויהיו מודעים להרגל המלוכלך שפיתחת לעצמך להשחית את תגובותיי בגלל הקושי שלך להתמודד עם האמת הקשה והכואבת.

כולם, הקשבה אליי.

אני לא כתבתי "אגב, גם לי אין שמץ של מושג בנושאים הנ"ל". את זה כתב סבא. אני מבין מצוין בנושאים האלו. כפי מה שכתבתי, זה כנראה סבא שאין לו שמץ קלוש, אם האמריקאים וביידן שולחים כל-כך הרבה נשק וסיוע כספי, והוא קורא להם "בני זונות שלא ברא השטן".

אוסיף ואספר לסבא, למקרה שהוא לא יודע, שכפיות טובה היא אחת מהתכונות הכי מתועבות, וכפי מה שאמר ג'ו פעם, במשפט יפה והולם שהחלטתי לאמץ בעצמי, "כפיות טובה ראויה למחלה".

ועכשיו ובאשר לתגובתי האמיתית טרם ההשחתה, אני כתבתי "עדיף שלא תדבר על נושאים שאין לך בהם שמץ קלוש של מושג" (שזאת תגובה מאוד עדינה ביחס למה שלסבא מגיע לשמוע בהתחשב בכפיות הטובה העצומה שלו כלפי כל מה שהאמריקאים עושים בשבילנו) ובכך סיימתי את תגובתי.

נראה שהסבא לא מודע לחומרת מעשיו.

לא אדווח עליו (בינתיים לפחות), אבל אני מקווה שהאדמין יראה לבד מה הוא עושה.

למעלה