אני הצבעתי....
שזה עלול להפריע לי, אבל זה לא יהיה גורם משפיע על הקשר. לא כי זאת התשובה שלי, אלא כי זאת התשובה שאני הכי מתקרב אליה. אכן עם מישהי צמחונית \ טבעונית זה יעלה לי מקרנה. היא מבינה אותי הרבה יותר, אין לנו בעיה ללכת לאכול ביחד, היא לא תעיר הערות שירגיזו אותי בצורה מחרידה וכו´. אך בניגוד לעמדות אחרות, כמו למשל מגדר - לצמחונות או לטבעונות אין השפעה ישירה על הקשר, אלא אם מדובר בלגור ביחד ויותר מזה לגדל ילדים ביחד. עניין הנשיקה בכלל לא מפריע לי, אם מישהי תאכל בשר ממש לפני כנראה שכן. אבל חלב או ביצים או דברים שמכילים את אלו לא מאוד מפריעים לי וזכורות לי פעמים שהתנשקתי עם מישהי גם ישר אחרי שהיא שתתה חלב למשל...
בכל החלק הבא התחום ב <> ילדי הפורום מתבקשים לעצום עיניים < ועל אף הטענה של "כביסה שחורה" שלטבעוניות יש *** טעים יותר - הוממ... לא יודע, מעולם לא יצא לי לבדוק מדגם מייצג...
> בכל מקרה, אני חושב שמה שיפריע לי זה חוסר הבנה, חוסר הבנה למה עשיתי את ההחלטה, חוסר הבנה אילו הערות יפריעו לי, חוסר הבנה שיכול להתבטא בזילזול, חוסר הבנה שיתבטא בכך שמתוך נימוס רב מאוד יציעו לי עשרים פעם ביום מוצרים מן החי כי שכחו שאני לא אוכל אותם ועוד... אני יכול להגיד שדווקא במבחן הזה מצאתי הרבה אוכלי גוויות שעומדים (אלו לרוב הופכים להיות צ\ט לאחר מכן...) והרבה צמחונים שלא עומדים במבחן הזה, לפחות לא בתחילה. בקיצור: הבנה כן - טבעונות... בהמשך... בכל מקרה, הכי אהבתי את התשובה של אורי. אני חושב שאני אאמץ אותה כמוטו לחיים.