בעקבות "העיקר התרגיל"

ע פ ר ל ה

New member
בעקבות "העיקר התרגיל"../images/Emo8.gif

זה גרם לי לחשוב ככה... עם עצמי. טוב נו,לא באמת נבהלת מתרגילים(חוץ מחשבון). ובכל זאת,עצמותי המעט עתיקות כבר לא ממש במיטבן,והגמישות כבר לא ממש כמו פעם. ובכלללללללל זאת,ולמרותתתתתתת כל זאת,קצת נגמלתי מההתלהבות של "הפגנת תרגילים וגמישות",ששרתו את מטרותיי בהיותי עלמת חן צעירה וקופצנית. מה הגיל עושה לי? מרגישה מתונה יותר,רגועה,מכירה ומודעת לצרכים שלי,נינוחה,סובלנית ועוד... באמת מקום נפלא. אני מרגישה "בבית" עם עצמי,ונעים לי איתי. בנקודת הזמן ונקודת הגיל שלי,מרגישה הכי נח מאי פעם. עפרלה-שפעם רצה כמו סיח בשדות

את הרי יודעת - טנטרה זה גוף-נפש...

שזה אומר שמטפלים גם בגוף על כל הבטיו... תרגילים רבים בטנטרה תורמים המון לתנועתיות, לגמישות, לעמוד השדרה והאגן... הרי הטנטרה נחשבת גם המקור ליוגה. וכשהתכוונו ל"תרגיל", זה לא היה לתרגיל במיטה, אלא יותר לתירגול, במובן של עשייה, חוויה, מול למידה והבנה. המון תירגולים הם בעלי אספקט פיסי טהור, עבודת קונדליני למיניה, תרגולי נשימות שונים, עבודה עם האגן, תרגולי שיווי משקל, ואפילו "סתם" לרקוד ריקוד חפשי. ובינינו, העצמות שלך מודל 1965? את עוד מיידל'ה
ותמיד אפשר להתחיל מחדש, לרכוש שוב גמישות וכוח, נפח ריאות. אנחנו מכירים טנטריקות שעברו את ה - 60 ושמים אותנו בכיס הקטן בנושא השמירה על הגוף והגמישות.
גדול

ע פ ר ל ה

New member
תחזיק לי את היד,אני נופלת מהמיטה...../images/Emo6.gif

איזה מזל שהמיטה שלי קרובה לריצפה,אחרת הייתי חוטפת...חחחחחחחחחחחחח אני חייבת חוש הומור. זהו,אני כזאת... לא יכולה בלי. אז רגע אני קוראת את התגובית. מה היה לנו שם? כן,הרבה תשומת לב ועבודה יחידנית ומשותפת. נכון? קודם כל,אני כבר מתעלמת מהגיל שלי,ומרגע זה אני ינוקא סקרנית ומסירה עכבות.(איזה פחד
) דוד,היום ברשותך אני רוצה טיפול לזרועות הידיים. מהכתף עד לאצבעות,כולל כריות האצבעות. לא,לא להתעצל. וזכור: יש תמורה בעד האגרה. מה אמרת דוד? עיסוי קרקפת ומסג' לפנים? סבבה. עליי ! וקינוח על חשבון הבית. אבל למה אתה מתנשף? תנשום תנשום... 1 2 3 לנשום מותק... גוד גו'ב בייב נס קפה בלי סיגריה קצת בעייתי לי תאהבו ותהנו עפרה

למעלה