איך אתם רואים בעתיד תורמים במזומן, נותנים טיפ?
המתרמים, מלצרים, ומקבלי הטיפים במזומן
יהיו ב"צרה" כמעט ולא משתמשים במזומן.
אני מניח שגם אם השימוש במזומן יירד בהדרגה, עדיין הוא יתקיים ויהווה כסף לכל דבר ועניין. כלומר למקבל הטיפ תמיד יהיה בכל זאת מה לעשות איתו מן הסתם. גם אם העולם באותו רגע עובד ככלל בדרכים אחרות.איך אתם רואים בעתיד תורמים במזומן, נותנים טיפ?
כשאין מזומן בארנק/כיס, לדעתי נותני השירות יפגעו.אני מניח שגם אם השימוש במזומן יירד בהדרגה, עדיין הוא יתקיים ויהווה כסף לכל דבר ועניין. כלומר למקבל הטיפ תמיד יהיה בכל זאת מה לעשות איתו מן הסתם. גם אם העולם באותו רגע עובד ככלל בדרכים אחרות.
יש מצב. או שעד אז ימצאו לזה פתרון, למשל בדמות ארנק אלקטרוני (הנחת הסלולרי לתשלום הטיפ דווקא או בכלל).כשאין מזומן בארנק/כיס, לדעתי נותני השירות יפגעו.
לא רואה את העצמי נותנת תשר בעזרת הפלאפון. נכון להיום דואגת שיהיה לי מזומן עבור נותנתי שירות.יש מצב. או שעד אז ימצאו לזה פתרון, למשל בדמות ארנק אלקטרוני (הנחת הסלולרי לתשלום הטיפ דווקא או בכלל).
ממזמן אני כבר לא נותנת תשר במזומן, פשוט מוסיפה לחיוב את הסכום שאני רוצה לתת כתשר.לא רואה את העצמי נותנת תשר בעזרת הפלאפון. נכון להיום דואגת שיהיה לי מזומן עבור נותנתי שירות.
ומה את עושה בגלדריה או באולם שמחות?ממזמן אני כבר לא נותנת תשר במזומן, פשוט מוסיפה לחיוב את הסכום שאני רוצה לתת כתשר.
כשאני באה לדלפק, אני לא משלמת תשר ובאולם שמחות משלמת בביט למי שיש לו מזומן מהשולחן.ומה את עושה בגלדריה או באולם שמחות?
ממשיך לתת מזומן ואף לפעול נגד הפחתת השימוש במזומן.איך אתם רואים בעתיד תורמים במזומן, נותנים טיפ?
יירבו כמוך.ממשיך לתת מזומן ואף לפעול נגד הפחתת השימוש במזומן.
גם לי אין ביט, משתי סיבות: האחת- הטלפון הותיק שלי (בן כמעט 7) מלא וגדוש ואי אפשר להתקין בו עוד אפליקציות. השניה- אני לא מחזיקה אותו צמוד אלי. מסוגלת להשאיר על עמדת המחשב וללכת לחדר אחר במקום ההתנדבות שלי, משאירה מחוץ לסטודיו בשעת ההתעמלות, לא פעם שכחתי אותו במסעדה. אז כן, יש קוד, אבל כולו 4 ספרות, ניתן לפיצוח. לכן הנייד שלי איננו אמצעי תשלום.יירבו כמוך.
גם אני משתמשת במזומן, כשאני רוצה לפנק את הילדים במזומן/ או להחזיר להם במזומן עבור דברים שבקשתי שירכשו עבורי, "התשובה שלהם אין לנו מה לעשות במזומן, תעבירי בביט", אין לי ביט
פעם אחת בקשתי ממלצר באולם אירועים לפרוט, לא היה לו, מאותו לילה דואגת לכסף מזומן.גם לי אין ביט, משתי סיבות: האחת- הטלפון הותיק שלי (בן כמעט 7) מלא וגדוש ואי אפשר להתקין בו עוד אפליקציות. השניה- אני לא מחזיקה אותו צמוד אלי. מסוגלת להשאיר על עמדת המחשב וללכת לחדר אחר במקום ההתנדבות שלי, משאירה מחוץ לסטודיו בשעת ההתעמלות, לא פעם שכחתי אותו במסעדה. אז כן, יש קוד, אבל כולו 4 ספרות, ניתן לפיצוח. לכן הנייד שלי איננו אמצעי תשלום.
יש בעיה עם טיפים, הבנקט נותן שטרות של 200 ושל 100. יש לי בעיה עם סכומים קטנים. ברוב המסעדות ניתן להוסיף את הטיפ לחשבון ולשלם באשראי. אם לא- לרוב המלצר יכול לפרוט לי שטר גדול לקטנים יותר.
פעם אחת בקשתי ממלצר באולם אירועים לפרוט, לא היה לו, מאותו לילה דואגת לכסף מזומן.
מתגעגע לימים בהם מתן הטיפ היה לשיקול דעת הסועד ושיקוליו היו טיב השירות שקיבל ולא הכרזה בחשבון שהטיפ לא כלול או מוסכמה חברתית כלשהי.לא רואה שום סיבה לתת למלצר באולם אירועים טיפ כנוהג. אני גם אינני בא בדרישות מיוחדות למלצרים באולם אירועים. פשוט משיב לשאלותיהם כאשר עלי לבחור בין סוגי המנות השונים. מה גם שהם מקבלים טיפ מבעל השמחה בסוף האירוע.
הייתה רק פעם אחת שנתתי למלצר באולם אירועים טיפ, וזה קרה כאשר חופה מסויימת התעכבה עד שנמאס לי (וגם לא היה לי היכן לשבת), אז פשוט נכנסתי לאולם, והיה שם מלצר שכבר דאג להגיש אוכל לפני שהיה חייב.
כמוני כמוך , לא התקנתי ביט ולא אפליקציה אחרתגם לי אין ביט, משתי סיבות: האחת- הטלפון הותיק שלי (בן כמעט 7) מלא וגדוש ואי אפשר להתקין בו עוד אפליקציות. השניה- אני לא מחזיקה אותו צמוד אלי. מסוגלת להשאיר על עמדת המחשב וללכת לחדר אחר במקום ההתנדבות שלי, משאירה מחוץ לסטודיו בשעת ההתעמלות, לא פעם שכחתי אותו במסעדה. אז כן, יש קוד, אבל כולו 4 ספרות, ניתן לפיצוח. לכן הנייד שלי איננו אמצעי תשלום.
יש בעיה עם טיפים, הבנקט נותן שטרות של 200 ושל 100. יש לי בעיה עם סכומים קטנים. ברוב המסעדות ניתן להוסיף את הטיפ לחשבון ולשלם באשראי. אם לא- לרוב המלצר יכול לפרוט לי שטר גדול לקטנים יותר.
העלית בי חיוך, הבן השובב שלי היה עושה כפי שהצעת.כמוני כמוך , לא התקנתי ביט ולא אפליקציה אחרת
גם את הכרטיסי אשראי שלי לא שמתי בנייד
טלפון זה טלפון .
את הבנקט אפשר ל"תחמן" , למשוך 50 ש"ח או 100 ש"ח , אם מושכים 100 לא מקבלים שטר אחד
תמיד אפשר ללכת לאיזו פיצוציה סתם, לקנות מסטיק או סוכריה ולשלם בשטר של 100 ולקבל עודף![]()
העלית בי חיוך, הבן השובב שלי היה עושה כפי שהצעת.
הבעיה שילדים יותר קשה לתחמן. אתמול ביקשה אחת מבנותי שאתן לאחד מבני 100 ש"ח שהיא הרגישה חייבת לו (הוא לא הסכים עם זה אגב) והיא תחזיר לי בפייבוקס או בביט (שתי האפליקציות מותקנות אצלי). שלחתי את הבן המדובר לקחת מארנקי 100 ש"ח, אולם הוא חזר עם עדכון שיש שם רק שטר של 200. כמובן שאמרתי לו שייקח אותו. מה כבר יכולתי לומראת הבנקט אפשר ל"תחמן" , למשוך 50 ש"ח או 100 ש"ח , אם מושכים 100 לא מקבלים שטר אחד
בנקט גונב עמלה על כל משיכה, לכן אני מושכת סכומים גדולים שיספיקו לצרכי המזומנים שלנו למשך חודש. אגב, מישהו יכול להגיד לי מה המקסימום למשיכה אחת עם מסטרקארד?כמוני כמוך , לא התקנתי ביט ולא אפליקציה אחרת
גם את הכרטיסי אשראי שלי לא שמתי בנייד
טלפון זה טלפון .
את הבנקט אפשר ל"תחמן" , למשוך 50 ש"ח או 100 ש"ח , אם מושכים 100 לא מקבלים שטר אחד
תמיד אפשר ללכת לאיזו פיצוציה סתם, לקנות מסטיק או סוכריה ולשלם בשטר של 100 ולקבל עודף
בנקט פרטי אכן גונב עמלה על כל משיכהבנקט גונב עמלה על כל משיכה, לכן אני מושכת סכומים גדולים שיספיקו לצרכי המזומנים שלנו למשך חודש. אגב, מישהו יכול להגיד לי מה המקסימום למשיכה אחת עם מסטרקארד?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.