בעקבות הפלה (גרדה)

narivel

New member
בעקבות הפלה (גרדה)

שלום . בשבוע ה6 להריון התברר שהעובר ללא דופק .בוצעה הפלה לאחר סבל של כ8 ימים חזרתי לבית החולים התגלה זיהום חריף ברחם .אושפזתי הרופאים התלבטו אם לבצע גרדה נוספת לשאריות שהשאירו אבל פתאום לאחר 5 ימי אשפוז ואנטיביוטיקה שחררו אותי במפתיע (המשך טיפול אנטיביוטי בבית) עכשיו לאחר כ6 שבועות אין וסת ורופא פרטי חושד שנסתם לי הרחם (תסמונת אשרמן) וכנראה זה בילתי הפיך. כל מהלך הענינים מרגע שנכנסתי לאותו בי"ח ניראה לי דפוק. מה דעתכם?

yg28

New member
בלתי אחראי

יהיה זה בלתי אחראי לחוות דעה בעניין רפואי בפורום אינטרנטי. את צריכה ייעוץ פרטני ע"י רופא ו/או עו"ד מומחה ברשלנות רפואית שבקיא בהליכים הרפואיים שתיארת. זו כמובן דעתי. יתכן שיהיה מי שיחלוק עליה.

דעתו של YG28 נכונה

א. על מנת לבדוק אם אכן מדובר בהתרשלות של הרופא שגרמה לחסימת רחמך, או שמא מדובר במקרה חריג שאותו לא יכל הרופא לצפות, צריכים חוות דעת של רופא מומחה אחר ב. כלומר, עו"ד בתחום יכול לקרוא את מה שנאמר בתיק הרפואי שלך, ולהחליט אם יש "עילה" לתביעה או לא. יחד עם זאת בשלב מתקדם צריך יהיה לקבל חוו"ד נוספת (ובמקרה הזה מוטב מוקדם מאשר מאוחר) ג. משאלתך עולה כי עדיין לא ברור אם נגרמה לך חסימת רחם או לא, לפיכך ועל מנת לתבוע "צריך" שיגרם לך נזק ולא רק אי נעימות / סבל

פורום רשלנות רפואית בתפוז

שלום לך, היות ויש פורום מומחה לסוגיות אלו, הייתי מציעה לך לפנות אליו לצורך קבלת תשובה מקצועית ומקיפה. בברכה,

למעלה