נעמה בסוודר
New member
בעקבות הפרסומת לקוטג' למריחה...
שלא יצא שאני מלכלכת סתם, אני חושבת שזה מצויין שחברות מנסות מוצרים חדשים, ומן הסתם, לפעמים דברים תופסים, ולפעמים לא, וצריך להמשיך לנסות. זה טוב.
רק באמת שכל השנים מרחתי קוטג' בלי לחשבו שאני צריכה גרסא מיוחדת...
והפרסומת הזו גרמה לי לחשוב על כך שהיום באופן כללי יש נטיה שהיתה פחות כשאני גדלתי, של להפוך מוצרים למתוחכמים יותר, לעודד אותך לצרוך אחרת, בין אם יותר או יקר יותר.
נגיד אם חוזרים למוצרי החלב, לנו היה מדי פעם דני במקרר כשגדלתי.
לא כל הזמן, וזה היה די פינוק, אבל בטח לא היה דבר כזה "מעדנים", הכי הרבה היה דניאלה, ואז כבר ברור שעדיף דני.
אז מדי פעם אני תופסת את עצמי בסופר קונה דברים שאני יודעת שהייתי יכולה לקנות אחרת, חכם יותר.
נגיד, אני קונה ברוקולי קפוא כשהוא כבר מופרד לפרחים במקום לקנות ברוקולי טרי בגושים גדולים ולהפריד בעצמי.
אני קונה גבינה לבנה בגביעים קטנים יותר, במקום במן דלי גדול יותר של 500 גרם. אני אומרת לעצמי שזה משיקולי טריות, אבל בתכלס זה גם עניין של נוחות.
וכל הדברים האלו מצטברים. קניות מזון הן ה-הוצאה המרכזית שאיננה דיור או טיפול בילדון.
כשאתן מסתכלות במקרר, אתן חושבות שהייתן יכולות לבחור אחרת כדי לחסוך כסף, מבלי לרדת משמעותית ברמת המזון שאתן קונות?
אתן מרגישות שבאופן כללי יש יותר דחיפה להחזיק יותר סוגי מזון ממה שהיה פעם?
שלא יצא שאני מלכלכת סתם, אני חושבת שזה מצויין שחברות מנסות מוצרים חדשים, ומן הסתם, לפעמים דברים תופסים, ולפעמים לא, וצריך להמשיך לנסות. זה טוב.
רק באמת שכל השנים מרחתי קוטג' בלי לחשבו שאני צריכה גרסא מיוחדת...
והפרסומת הזו גרמה לי לחשוב על כך שהיום באופן כללי יש נטיה שהיתה פחות כשאני גדלתי, של להפוך מוצרים למתוחכמים יותר, לעודד אותך לצרוך אחרת, בין אם יותר או יקר יותר.
נגיד אם חוזרים למוצרי החלב, לנו היה מדי פעם דני במקרר כשגדלתי.
לא כל הזמן, וזה היה די פינוק, אבל בטח לא היה דבר כזה "מעדנים", הכי הרבה היה דניאלה, ואז כבר ברור שעדיף דני.
אז מדי פעם אני תופסת את עצמי בסופר קונה דברים שאני יודעת שהייתי יכולה לקנות אחרת, חכם יותר.
נגיד, אני קונה ברוקולי קפוא כשהוא כבר מופרד לפרחים במקום לקנות ברוקולי טרי בגושים גדולים ולהפריד בעצמי.
אני קונה גבינה לבנה בגביעים קטנים יותר, במקום במן דלי גדול יותר של 500 גרם. אני אומרת לעצמי שזה משיקולי טריות, אבל בתכלס זה גם עניין של נוחות.
וכל הדברים האלו מצטברים. קניות מזון הן ה-הוצאה המרכזית שאיננה דיור או טיפול בילדון.
כשאתן מסתכלות במקרר, אתן חושבות שהייתן יכולות לבחור אחרת כדי לחסוך כסף, מבלי לרדת משמעותית ברמת המזון שאתן קונות?
אתן מרגישות שבאופן כללי יש יותר דחיפה להחזיק יותר סוגי מזון ממה שהיה פעם?