בעקבות הקוסם מארץ העוץ

עינבלית

New member
בעקבות הקוסם מארץ העוץ

הבת שלי (6 וחצי) ציירה את הגיבורים האהובים עליה מההצגה "הקוסם מארץ עוץ". השלב הבא היה שהיא רצתה את הסרט המקורי, והנ"ל הושג בעמל רב. ביחד עם השיים באנגלית היא שרה את "שם מעבר לקשת" בעברית ובמנגינה צלולה להפליא. דודי- בשבילך!

אוייש זה מקסים !!

ציור כל כך נאיבי ויפה ! וזה מזכיר לי- כשגרתי בקנדה חגגו יומולדת כלשהו ליציאת הסרט והיתה תחרות תחפושות של גיבורי הסרט. התחפשתי ל- TIN MAN איש הפח, זכיתי במקום השלישי (מתוך עשרות רבים, כן ?!
) וקיבלתי דיסק בהוצאה מוגבלת ונדירה של כל פסקול הסרט כולל קטעי מלל רבים. בהחלט זיכרון מרגש ויפה ...

זאת שאיפרה אותי (חברה שלמדה

איפור מקצועי ובזכות זה בעצם היתה הזכיה !!) צילמה ל"בוק" שלה את שלבי האיפור. צולמתי עם שני הזוכים האחרים לעיתון ... וזהו. לי אישית בכלל לא נשארה תמונה כי לא חשבתי על זה אז ואח"כ אכלתי את עצמי אינספור פעמים, במיוחד בתקופה שהבת שלי העריצה את הסרט והיתה מקשיבה לדיסק כל הזמן והיה לי ממש עצוב שלא נשארה לי תמונה ...

איזה כבוד../images/Emo70.gif פשוט מרגש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לדעת שנגעת ככה בנפש וברגש של ילד ובמקרה הזה ילדה מקסימה שמסתבר שהיא גם מוכשרתתתתתתתתתת כל הכבוד לליה על הציור
היא באמת מציירת מאוד יפה
( מסר אישי ישלח אליה מחר ) גם הבקשה לראות את הסרט המקורי הנפלא שאפשר לצפות בו שוב ושוב מפתיעה, מרגשת ומשמחת שאפו גם לאמא על המאמצים
אני מבטיח להדפיס את הציור ולהראות לכל השחקנים בהצגה בשבוע הבא, אין לי ספק שגם הם יתרגשו לראות את יצירתה בעיקבות הצפייה בהצגה. לגבי התמונה - צרפתי את פלקט ההצגה למרות שרציתי להוסיף דווקא את התמונה שלי ושלהם מאחורי הקלעים אבל כידוע הייתי אמור לקבל לשם כך אישור כתוב מההורים...אם תקבלי אישור מהבעל
ויבוא לך צרפי לנו אותה. תודה רבה

עינבלית

New member
יש שם עוד ילדים בצילום ההוא

ולכן אי אפשר להעלותו... אבל לילדה יש בקשה נוספת - לראות שוב את ההצגה!!! הבטחתי לברר איפה תציגו אותה שוב בשביל לקחת את שני המעריצים הצעירים ואת אימם לשידור החוזר...

הילדה מבקשת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif הילדה תקבל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ואם אמא הבטיחה לברר אסור שאמא תאכזב מיד אנסה לדבר עם עזריאל ( המפיק\ המכשפה ) ומברר מה יש באופק באיזורכם אם לא אתפוס אותו הערב אנג'ס לו כך שלכל היאוחר עד תחילת השבוע תהיה לך תשובה עבורם. כבוד גדול הוא שיש להצגה ולי שני מעריצים כאלה
שבת שלום

עינבלית

New member
תודה../images/Emo70.gif

אי שם מעבר לקשת.... בעצם ממש כאן! לא מעבר לקשת אלא ממש כאן! אנשים קסומים, טובים ומדהימים! תודה

בכייף ותאמיני או לא אבל יש גם תאריך...

אפילו אופצייה לבחירה!!! הראשונה די בקרוב: " אולם המופעים " קיבוץ יפעת ביום שבת 21.11 בשעה: 11.30 לפנה"צ השנייה בחנוכה: " היכל התרבות " עפולה ביום רביעי 16.12 בבוקר + אחה"צ עדיין לא ידועה איזו מהם תהיה מכורה לוועדי עובדים ואיזו לקהל הרחב אבל לאחת מהן תוכלו לבוא בשמחה. חישבי, התייעצי, החליטי והודיעי לי כך שאוכל להזמין את גליתוי שגם גרה בסביבה לאחד מהתאריכים למרות שכזכור לי לסוף ביתה הקטנה יש עניין עם מכשפות
למרות שתודי שהיא לא מפחידה תודה על המילים והחמשיר המרגש

עינבלית

New member
המכשפה אכן לא מפחידה

כך שדווקא יכול לעזור גם שדורותי מנצחת אותה. סיפרתי פה ונשמעו קריאות שמחה! הכי טוב לי ביום רביעי בבוקר בחנוכה (כי בשבת ה21 אני כנראה אהיה יום אחרי טיפול שיניים כואב במיוחד-עקירה כירורגית
)

למעלה