בעקבות השאלה על האופנוע

meidos

New member
בעקבות השאלה על האופנוע

שמעו, אני רוצה לקנות אייפוד מיני, או h10' ואני רוצה להשתמש בהם גם תוך-כדי ריצה, לדעתכם, זה יזיק לנגן?, ומה הנזקים?

bitonano

New member
זה יזיק.

נגנים אלו הם נגני MP3 בעלי כונן קשיח. בזמן הריצה הנגן יכול לההרס כי הכונן הקשיח רגיש. נגנים טובים לריצה הם נגני פלאש, שמכירם גבוה מנגנים בעלי דיסק קשיח ונפחם נמוך (עד 2 גיגה).

bitonano

New member
מחירו של נגן 2 גיגה פלאש גדול ממחיר

של 5 גיגה כונן קשיח!

weird dust

New member
כן, כי דיסק קשיח זאת טכנולוגיה ישנה

הפלאש הוא הרבה יותר מתקדם מדיסק קשיח. הבעיה שניצלו אותו חברות שבונות נגני מדבקה והם קיבלו שם רע, בעקרון הטכנולוגיה שלהם טובה יותר.

dsxzfsdafdsaf32

New member
לאוו דווקא. יותר טובה,

אבל לא יותר מתקדמת דווקא היום הטכנולוגיה של המיקרו דרייב ושל הדיסקים הקשיחים המזעריים מאוד מתקדמת. הפלאש לעומת זאת פשוט, ישן ו..טוב. בגלל שהוא לא צורך הרבה חשמל, וגם בגלל שאין בו שום חלקים מכנים. אז הוא לא מושפע כמעט מכלום. (אבל להגיד שהטכנולוגיה שלו יותר מתקדמת וזה.. לא נכון. זה סתם שבבי זיכרון מודבקים על לוח (פחות מסובך מלהכניס מדיה דיגיטלית כמו הארדיסק בנפח של חצי קופסת גפרורים

weird dust

New member
כמה דברים

דיסק קשיח נימצא בשימוש כבר הרבה שנים, הוא התחיל גם ב32 מגה בדגמי קאוויאר והם היו כבדים. אז זה היה שיא הטכנולוגיה כשלא היה צורך בדיסק גדול ששימש עד אז כזיכרון של המחשב. בקיצור, אולי היום הטכנולוגיה ניראית קטנה וסתמית, היא עולה פי כמה וכמה על הדיסק הקשיח. ללא קשר, תמיד יש רצון לקווץ דברים ולמזער אותם, וככה עושים לדיסק הקשיח כדי שעד שיגיע משהו אחר, זאת הטכנולוגיה הקיימת

weird dust

New member
פעילות מתונה כמו הליכה?

אני הולך עם הנגן, נוסע על הנגן ועוד כל מיני כאלו ולא אין לי בעיות קפיצה וכ'ו. וזה גם לא משמיד אותו.

למעלה