בעקבות התאונה המזעזעת שהתרחשה

בעקבות התאונה המזעזעת שהתרחשה

אתמול לפנות בוקר על כביש 4,אני מתחילה בשירשור חדש בנושא אלכוהול. כפי שידוע לכם,אלכוהול נחשב סם קל והוא מותר ע"פ חוק. אני אכניס כלמיני כתבות בעניין לעיונכם. אם שותים לא נוהגים,בשביל זה יש חברים סעו בזהירות

חי אדר

New member
הערה כללית

לדעתי הבעיה אינה באלכוהול דווקא. זה תלוי הרבה במודעות הפנימית של האדם לגבי האחריות כאשר הוא נוהג ברכב. מרבית התאונות נגרמות לאו דווקא ע"י נהגים שיכורים אלא ע"י נהגים לא זהירים. הכלל אם שותים לא נוהגים לא נראה לי חזק דיו כדי למנוע זאת. לא נראה לי שבמישור הפרקטי כלל זה יעיל. הטעם לכך נעוץ בעובדה כי בדרך כלל באירוע או במסיבה כולם שותים גברים ונשים כאחד. מכאן שעל מנת שמישהו אחר ינהג צריך לגרום שמישהו לא ישתה על מנת שיוכל לנהוג. דבר זה לא סביר שיקרה. לפיכך נראה לי שמשקל הכובד צריך להינתן על החשיבות של גם אם שותים צריכים להיות זהירים. ואדרבא להדגיש כי להיות INפירושו: להיות זהיר ושקול בנסיעה בכל עת ומצב.

vegi force 1980

New member
תקשיבו טוב

הבעיה זה לא האלכוהול הבעיה זה מי ששותה את האלכוהול אי אפשר להאשים חומר אפשר להאשים בן אדם מי שיודע שהוא נוהג אבל מחליט לפוצץ את עצמו בוודקה אז לדעתי לא מגיע לו להגיע בשלום ליעדו חבל רק על מי שיושב איתו באוטו אבל מצד שני אם הם נכנסים לאוטו עם מישהו שיכור.... זה אומר דרשני..... אישתי למדה את הלקח שלה לא לנסוע עם נהג שיכור אחרי שהיא עשתה את זה פעם אחת והגיעה לבית חולים.....

אני מסכימה עם שניכם!

ולכן אנחנו פה,להעלות מודעות...בין השאר... כדי שאנשים ידעו שאם הם שותים אולי יותר עדיף שלא ינהגו,או אם הם בכל זאת רוצים לנהוג,שלא יטביעו את עצמם באלכוהול. שיבינו שהם מנזקים לא רק לעצמם אלא גם לסביבה ולמשפחות שצריכות אחר כך להתמודד עם זה. יום טוב,

למעלה