בעקבות התוכנית של אלונה מהבוקר

בעקבות התוכנית של אלונה מהבוקר ../images/Emo70.gif

מה זה הופחדתי. בעיקר אחרי השיחה עם האורח שדיבר על הכימיקלים שיש לנו בבית ומה קורה לילדים ששותים אותם לא עלינו. תיכף אחרי הקטע שלו הלכתי להכין את הבית לדפנה הזוחלת. הספיק לי אתמול הקטע שלה שהיא גילתה את המטאטא עם ערימת האבק שאספנו ולא הספקתי להרים.

ועכשיו הם חזרו מהרופאה שלנו

ויש לגברת רק שפעת ואם תרגיש טוב אפשר לשלוח אותה מחר לבית ספר. איזה יופי. נרגעתי.

כן..צריך נורא לשים ../images/Emo23.gif

אני אתמול עשיתי רה-ארגון בבית..כולל מגירות המטבח שנפתחות להן, ודאגתי את הפלסטיקים לאחסן למטה..ואת הזכוכיות..צלחות וכלי הבית השבירים להעלות למעלה..קנינו שער בטיחות כדיי לחסום מעבר לחדרים ולשרותים.. וכמובן פלסטיקים לשקעי החשמל.. את כל הרעילים למינהם אני שמה בארון גבוה גבוה.. כן,זה ברור פה מי הבוס!

דברים נוספים...../images/Emo43.gif

גרעינים/בוטנים/שקדים/פיסטוקים - להחביא רחוק ככל האפשר... לדאוג שיהיה בבית - 3 תחבושות אישיות (נורא קל לחבוש איתן בלי שום הכשרה...), 3 משולשים (נורא קל לקבע איתם בלי שום הכשרה) ולשים מדבקה על הטלפון "מד"א = 101 " כי כשאנחנו בפאניקה אפילו את זה אנחנו שוכחים... הרבה בריאות אמנון מרגלית

אין לי פצוחים בבית בכלל......

תודה אמנון לו רק ראית איזה רשימה של טלפונים לחירום יש לי ליד המכשיר עצמו. והבעל חובש קרבי. ככה שאני מוכנה להכל ויש גם סבתא שעובדת בבית חולים אין בעיה. המון תודה.

דניעל

New member
מנצלת את ההזדמנות להודות לך, אמנון.

בעקבות ההדגשות החוזרות ונשנות שלך בנוגע לחשיבות של קורס החיאה, פניתי ביום חמישי שעבר לטיפת חלב ושאלתי מתי נפתח הקורס הקרוב. במקרה הקורס היה ביום שישי והיה מקום פנוי אחד. נרשמתי על המקום. הקורס היה מאלף ונתן לי ביטחון עצמי. אחרי סיפור הילד שנחנק מנקניקיה מצאתי את עצמי כל הזמן חושבת - מה בדיוק אני עושה אם דניאל נחנק עכשיו ממשהו, והתברר לי שאין לי מושג איך אני מתמודדת עם מצב כזה. עכשיו אני מרגישה אמא קצת יותר טובה, שיודעת, לפחות בתאוריה, איך לעזור לבן שלה אם חס וחלילה...

תחבושת בקיפול משולש בצורה מסויימת

שמיועדת לקיבוע זמני (אם אני לא טועה אז גם חו"ח לחסימת עורקים אבל אל תתפסי אותי במילה).

דיאנה1

New member
../images/Emo124.gif לאמנון וכל מי שהיה אמור

להגיע אלי להדרכה של עזרה ראשונה ב 4 לפברואר: ההדרכה בוטלה מסיבות אישיות של אמנון מרגלית. אמנון - כמו שאתה רואה קיבלתי את הודעתך, ניסיתי לאשר במספר שהשארת אבל לא הצלחתי, אולי יש טעות במספר? בכל מקרה קיבלתי ואודיע לשאר האנשים גם באימייל.

דיאנה1

New member
ואמנון - יש לי בקשה. אולי אתה יכול

להמליץ על מישהו טוב שיודע ללמד ולהדריך שיוכל להעביר את ההדרכה? לא בהתנדבות, בתשלום מלא. תודה! זה חשוב לי מאד ואני מקווה שאתה מכיר מישהו כזה.

תשובה והתנצלות...../images/Emo43.gif

אני אחפש מדריך אחר... ושוב סליחה על הביטול... הרבה בריאות אמנון מרגלית

דיאנה1

New member
אין שום צורך להתנצל!!! זה הרבה יותר

ממובן מאליו שהבת שלך היא העיקר עכשיו בשבילך. ואל תשקיע זמן בחיפוש, אם אתה לא מכיר מישהו כזה נסתדר ונמצא בעצמנו.

רותי ע

New member
אז גם אני מודיעה על ביטול

הקורס שתוכנן אצלי. ואמנון-תעזוב שטויות..אם זה מספיק חשוב לנו נלך לקורס במד"א. ושוב תודה על הנכונות וההתנדבות. עשית מספיק. עכשיו המשפחה שלך זקוקה לך יותר.

למעלה