בעקבות התרשלות המנהלים - בישולים לשבת

akavishon

New member
בעקבות התרשלות המנהלים - בישולים לשבת

אז ארוחת השבת שלנו "התבשלה" כבר חודש... לפני מספר שבועות קנינו ארון לחדר של הילדים. יום שני בערב מקבלים טלפון מהתמתקין, שמחר בין 10 ל- 12 הוא בא להתקין. כמובן שאם רוצים התקנה ביום שישי נאלץ להמתין עוד חודש.. ניסינו הורים, סבים וסבתות אבל אף אחד לא פנוי ולא יכול להיות אצלינו בדירה לקבל את המתקין. בסוף, חברה בחופש לידה נודבה. המתקין הגיעה, התקין ואז היא באה לתת לו את הצ'ק שהשארנו והוא לא מקבל צ'קים. אז היא שילמה מכיסה. היא באה לתת לו את הטיפ שהישארתי (בוקר, לפני שרצתי לעבודה) והסתבר שהשארתי מטבע של שני יורו במקום מטבע של 10 שקלים, אז היא שילמה מכיסה...אז כפיצוי החלטנו להזמין לארוחת ערב.. ביום שישי זה יצא לפועל וזה מה שהיה: מנה ראשונה: לביבות בטטה עם רוטב שמנת ועירית (אורנה ואלה) מנה עיקרית: סלט עוף עם מלפפונים, אבוקדו ואפונה (גם של אורנה ואלה) סלט סלק עם תפוחים וסלרי פסטה ברוטב ארבע גבינות קיש עגבניות וגבינת עיזים קינוח: עוגת שוקולד משפריצה חמה מהתנור עם גלידת וניל. מה איתכם ?

shno

New member
../images/Emo69.gif

אכן, הזנחנו את משמרתנו בימים האחרונים ואנו שמחים שיש מי שדאג להעלות את נושא בישולי השבת! שילוב נסיבות של מילואים (שלי)+בחילות (שלה) קצת מנעו מאיתנו גישה למחשב. אז המילואים נגמרו, אבל הבחילות ממשיכות, אז אני מקווה שלפחות אני אגביר נוכחות כאן החל מהיום! ולצערי אין לי מה לתרום לשרשור, שוב כתוצאה מאותן נסיבות שתוארו לעיל...(מצד שני, אכלנו ה-מ-ו-ן בחוץ, אז לא גווענו). ואמנם הארוחה שתיארת מעוררת תיאבון רב, אך שאלה קטנה לי - איפה הבשר?!

akavishon

New member
עוף זה ציפור... :)

אשתי חצי צימחונית... עם החזה עוף מספיק דק, אז היא מוכנה לאכול אותו...

hag70

New member
מן הידועות - עוף זה לא בשר (לא אצל הטורפים

ובטח לא אצל היהדות, כך שיש לזה אפילו גושפקנא מהרבנות
).

shno

New member
לא! ../images/Emo88.gif

עוף זה לא בשר. עוף זו חיה אומללה שמטעמים שאינם מובנים לי, החליט האדם שהיא ראויה למאכל. אני אינני נמנה על חובבי העוף, ואך לעיתים רחוקות ניתן לתפוס אותי כששניצל בפי. בשר=הולכים על ארבע. פרות, חזירים, כבשים - אלה הם "בשר". וכל המרבה הרי זה משובח!

schlomitsmile

Member
מנהל
אז ממה הוא עשוי, רבותיי המלומדים?../images/Emo22.gif מפלסטיק? מנייר? אני כשלעצמי, מחשיבה בשר, כל מי שיש לו עיניים. כולם יצורים חיים, ולכן עשויים מבשר. אבל זו רק אני, לא הוסמכתי לרבנות../images/Emo197.gif../images/Emo8.gif

schlomitsmile

Member
מנהל
כןגם../images/Emo19.gif../images/Emo105.gif../images/Emo108.gif../images/Emo110.gif../images/Emo15.gif=בשר בשבילי

shno

New member
את לא מבינה...

את מדברת ברמה הביולוגית, אני מדבר ברמה הקולינרית. ביולוגית - כן, לעוף יש בשר, כמו גם לאדם ולכל יצור חי (אני חושב - אני לא ממש ביולוג...). אבל ברמה הקולינרית - אני כשלעצמי אינני מחשיב עוף לבשר (או לאוכל).
עכשיו אני רעב. הולך לאכול...

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo13.gifבתאבון הייתי אומרת,שאני מדברת ברמה הרגשית ולא רק הביולוגית (יש שיאמרו שזו הרמה המוסרית, אבל אני לא מתיימרת, כאמור- לא הוסמכתי לרבנות...)

aviah

New member
אתה אוכל אורנה ואלה?

מה עם איזה בשר, משהו?

למעלה