בעקבות חוכמתי האדירה שאיננה נגמרת לעולם, ושגודלה כגודלם של גרמי השמיים, בעתיד אתבקש להעביר הרצאות, ויציעו לי מאות אלפי דולרים עבור הרצאה בודדת,

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אך בכוונתי לסרב, וזאת מכיוון שאני אדם פשוט, צנוע, עניו, קנאי לפרטיותו ופשוט הליכות שנחבא אל הכלים ושנמנע מאור הזרקורים. לא מתאים לי לעמוד ולהרצות לקהל של מאות ואלפי אנשים, עם הופעה פומבית, נאומים, תמונות, מצלמות, ופפראצי.

שלא לדבר גם על איך שמאות ואלפי האנשים האלו לא מעניינים אותי, ושלא מעניין אותי ללמד אותם. מדובר גם במוחות נחותים של אנשים שגם אם יסבירו להם, הם לא יבינו. שגם אם יראו להם, הם לא יראו. שגם אם יגידו להם, הם לא ישמעו.

שלא לדבר גם על איך שגם אם יהיו מעטים מאוד שבכל זאת יבינו, יראו וישמעו כאשר אסביר, אראה ואדבר, הם לא יצליחו ליישם או להשתמש במה שאגיד, ולא אצליח לחולל דרך כך שינוי חיובי בעולם.

מה גם, שגם אם נגיד שבדרך נס כלשהי יהיה מישהו שגם יבין, יראה וישמע כאשר אסביר, אראה ואדבר, וגם ידע מה לעשות עם כל מה שלמד, ואיך ליישם, ואיך לעשות דברים, מי אמר שהוא ישתמש בחוכמתי האדירה שאיננה נגמרת לעולם לטובה? מי אמר שהוא ראוי?

הרצאות? יש לי אפס עניין בדבר, ואדם בסדר הגודל שלי, ממילא יש לו דרכים טובות יותר להעביר את זמנו, כמו להמשיך וללמוד ולעבוד וליצור. הנחלת תורותיי המרובות בתחומי הפסיכולוגיה, הכלכלה, החינוך, הפילוסופיה ועוד ועוד, זאת כבר עבודה לאנשים ברמה נחותה יותר, בעלי מוחות נחותים יותר.

השם שלי הוא מאור פז, ומקומי איננו על במות אולמות ההרצאה.

מקומי בחדר העבודה שלי באחוזה שתהיה לי, ובארמונותיה של אירופה, ובבית הלבן שבוושינגטון, ובקרמלין שבמוסקבה.

מקומי בארוחות ערב רשמיות באחוזות מפוארות עם גדולי בכירי הפוליטיקה והתעשייה, לבוש בהידור רב, אוכל מאכלים יוקרתיים ודן עם האנשים הללו בסוגיות שברומו של עולם.

מקומי במטות סוכנויות הביון, במשרדים המרכזיים של פייסבוק, גוגל וטוויטר, ובפגישות סגורות עם מיליארדרים ופוליטיקאים ברמה הגבוהה ביותר.

מקומי במשרד צלול, מכוסה שטיח, מחומם ומואר היטב, יושב שם שקט עם צווארון לבן, ציפורניים חתוכות ולחיים מגולחות חלקות, ללא צורך שארים את קולי.

מקומי מאחורי הקלעים, מכווין מאחורי פרגוד את כל ענייני העולם.

זהו מקומי. זהו הייעוד שלי.

139789f3ed4c221fe272b38a463384be.jpg

למעלה